Ioana Ginghină nu e mulțumită de inelul primit de la viitorul ei soț: "Lumea zice că nu contează. La a treia nuntă contează"

 Dumitrache Laura
.

Ioana Ginghină se va căsători pentru a treia oară în toamna acestui an. Actrița formează un cuplu cu Cristi Pitulice, dar a declarat că nu este mulțumită de inelul pe care l-a primit de la logodnicul ei. Deși vedeta a primit multe bijuterii din partea viitorului ei soț, aceasta își dorește să primească inelul mult dorit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia oară. Actrița se vă căsătorit pe 23 septembrie cu Cristi Pitulice, bărbatul care care și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol. Vedeta a dezvăluit că își dorește să primească un alt inel de la viitorul ei soț.

ioana ginghina si cristiioana ginghina si cristi

Ioana Ginghină este foarte fericită alături de noul ei partener, iar în curând își vor uni destinele. Cu toate astea, actriț a declarat că nu a primit din partea iubitului ei inelul de logodnă mult dorit. Deși a primit multe bijuterii din partea lui Cristi Pitulice, niciuna nu are piatra mult dorită.

Citește și: Ioana Ginghină, declarații surprinzătoare despre Alexandru Papadopol, la 3 ani de la divorț: „Îmi cerea părerea despre femeile din viața lui”

Citește și:Ioana Ginghină va avea o nuntă atipică, fără rochie de mireasă și cu doar 50 de invitați: „Va fi o petrecere la noi în curte'

Citește și:Irinel Columbeanu este și acum îndrăgostit de Oana, la doi ani de la despărțire: „Am mai vorbit prin mesaje. Mi-a rămas la inimă”

Citește și:Ce relație are cum Andreea Bălan cu Viviana Sposub, iubita lui George Burcea: „La început mi s-a părut prea… Nu aș fi vrut să înșire femeile, să vină la fetițe…”

Ioana Ginghină nu e mulțumită de inelul primit de la viitorul ei soț:

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta a avut două căsnicii eșuate, iar după divorțul de Alexandru Papadopol l-a întâlnit pe Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Nunta celor doi va avea loc toamna aceasta. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ioana Ginghină a declarat că nu a primit inelul de logodnă mult dorit. Vedeta a dezvăluit că a primit multe bijuterii de la viitorul ei soț, dar niciuna nu are piatra mult dorită.

„Dacă vreți să vă zic ceva intim, eu încă nu am primit acel inel. Eu am primit inele de la Cristi, dar… Nu că nu l-am primit, el m-a cerut cu inel, dar nu…”, a spus Ioana Ginghina. „Păi și ce ți-a dat până acum?” a intrebat-o Cătălin Măruță. „Păi niște inele, dar piatra nu corespunde ca dimensiune. Și eu tot glumesc acum. Până nu primesc inelul nu mai zic nimic. Ca să nu mai meargă la greș ca să zic așa, i-am dat un link frumos. Lumea zice că nu contează asta. Măi, la a treia contează. Am și eu o vârstă', a spus Ioana Ginghina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ioana Ginghină nu dorește să ia numele de familie al viitorului ei soț

Ioana Ginghină își va uni destinele cu Cristi Pitulice pe 23 septembrie. Cu toate astea, actrița a declarat că nu dorește să ia numele de familie al iubitului ei, deoarece vrea să își păstreze numele. Vedeta a luat această decizie deoarece îi este foarte greu atunci când iese din țară cu fiica sa, Ruxandra și a lui Alexandru Papadopol.

Nu îmi mai schimb numele în primul rând din cauza actelor. Și așa e dificil când ies din țară cu Ruxandra (n.r. – fiica ei). Ar și mai dificil dacă iar îmi schimb numele. Deci strict din motivele acestea, nu de altceva', a explicat Ioana Ginghină pentru Fanatik.

Ioana Ginghină: „Nu va cânta nimeni”

Actrița își dorește ca nunta cu Cristi Pitulice să fie una simplă. Ioana Ginghină vrea ca invitații ei să se simtă bine, iar la petrecere va fi un DJ care se va ocupa de muzică. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a fixat ziua nunții la două zile de la ziua ei de naștere.

„Nunta mea o să fie o petrecere simplă, la noi în curte. Nu va cânta nimeni. Vrem să bem, să socializăm și, dacă ne vine chef de dans, o să avem un DJ acolo să ne ajute.(…)Cred în astrologie, dar data nunții nu are legătură decât cu faptul că statul îmi dă liber 5 zile dacă mă mărit, așa că o scurtă vacanță cu această ocazie este foarte bine venită. În vară oricum eram liberă, deci nu mă ajută acest avantaj', a mai spus actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton