Ioana Ginghină nu face nuntă cu Cristi Pitulice, ci doar cununie civilă, în toamnă: „Ar fi culmea la a treia să mai am emoții. Nu pierd timpul să caut o rochie neapărat” / EXCLUSIV

.

Ioana Ginghină nu face nuntă cu Cristi Pitulice, ci doar cununie civilă, în toamnă. Ioana Ginghină se mărită anul acesta, la toamnă, și nu are deloc emoții. Deși mulți credeau că vedeta va face nuntă cu Cristi Pitulice pe 25 septembrie, ei bine, se pare că va avea loc doar o cununie civilă. Cât despre luna de miere, cei doi vor pleca abia la începutul anului viitor. Află într-un interviu pentru viva.ro ce spune despre artista al treilea mariaj!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină nu face nuntă cu Cristi Pitulice, ci doar cununie civilă, în toamnă. Vedeta se va cununa civil în septembrie, iar în iarnă va pleca în luna de miere. Într-un interviu pentru viva.ro, oferit la VIVA! Party 2023, aceasta ne-a spus că nu și-a căutat nici rochie de mireasă.

whatsapp-image-2023-06-09-at-14.42.19-4-1whatsapp-image-2023-06-09-at-14.42.19-4-1

Citește și: Ioana Ginghină n-a avut o tinerețe ușoară: „Mâncam pâine mucegăită cu margarină!”. Pe ce cheltuia toți banii în facultate

Citește și: De ce nu vrea Ioana Ginghină să ia numele viitorului ei soț: 'E dificil. Nu mă ajută acest…'. După ce criteriu a ales data nunții

Citește și: Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu, după ce s-a afișat pentru prima dată la un eveniment monden cu Gabi Bădălău: „Au trecut trei ani. Sunt fericită că lucrurile au intrat într-o normalitate”

Citește și: Daniela Nane recunoaște că a fost hărțuită sexual în carieră, după confesiunea Vioricăi Vodă de la Premiile Gopo: „Am trăit asta. Mi s-a întâmplat și în facultate, și în teatru, și în film' / EXCLUSIV

Ioana Ginghină nu face nuntă cu Cristi Pitulice, ci doar cununie civilă, în toamnă

Ioana Ginghină își va uni destinul cu iubitul ei, Cristi Pitulice, în acest an. Acesta va fi al trelea mariaj al brunetei. Vedeta susține că nu și-a pregătit rochia de mireasă și că nici nu are emoții. Ioana Ginghină speră doar ca cea de-a treia căsătorie a ei să fie cu noroc. Iată ce ne-a spus la petrecerea VIVA!

Bună seara, bine ai venit. Ești foarte frumoasă.

Mulțumesc mult. La așa un eveniment, nu aveam cum să nu mă pregătesc.

De unde ți-ai luat ținuta aceasta?

Este de la Antonia Nae. Eu am o pasiune în ultimul timp pentru Antonia Nae, care face ținute… Eu am spus așa: eu, când mă duc la evenimente – mă duc rar- dar și când merg… Antonia trebuie să mă scoată din anonimat! Și ea se pricepe foarte bine la chestia asta.

Văd că ai și o trenă la rochie.

Păi atâta am, trenă și rochie, că în rest nu prea mai am nimic. (râde)

Ioana Ginghină nu are emoții pentru cununia civilă cu Cristi Pitulice

Emoții pentru nuntă?

Ar fi culmea la a treia (căsătorie-n.r.) să mai am emoții. Tocmai, a treia ar trebui să fie cu noroc. Să fie de final și să nu mai avem emoții. Să fie natural.

Și, apropo de rochii, ți-ai pregătit rochia de mireasă?

Nu, pentru că fiind o căsătorie pe relaxare, nici măcar nuntă. E cununia civilă… Dar dacă e să mi se arate vreo rochie, mă duc la Antonia și zice „Uite, asta îmi place, o țin', poate. Dar așa, să pierd timpul să caut o rochie neapărat, nu cred că o să fie cazul.

Ați stabilit data pentru eveniment?

Da, pe 25 septembrie. După vară, după vacanță… Sunt lucruri mai importante în viață, vacanțe… Uite, copilul dă acum examen la clasa a Vlll-a. Examene, după aceea nuntă, după aceea vacanță iar în toamnă. Luna de miere o să fie în vacanța de iarnă. Așa am zis.

Deci, mi-ai răspuns și la întrebarea cu luna de miere, când vei merge în luna de miere.

Ioana Ginghină, despre greva profesorilor

Apropo de greva profesorilor, ce spui de acest lucru?

Am tot spus și pe social media. E un mix, așa. Într-un fel înțeleg situația, că salariile sunt mici. Pe de altă parte, copii aceștia… Eu sunt mamă de copil de clasa a Vlll-a. Și copii de clasa a Vlll – a și cei de clasa a Xll-a nu mai aveau nevoie și de emoțiile acestea. Ba mai mult, eu mai am o vorbă: „Tu, dacă ești profesor…' e ca la medic. Adică medicul nu are voie să facă grevă. Așa și cu profesorii.

Din punctul meu de vedere, ori făceau greva în septembrie… Și asta e, nu deschideau anul. Dar decât să ameninți acum cu examenele… Presiunea cea mai mare nu am simțit-o eu, ca părinte, cât copilul. Că nu știa când e examenul. Pentru că în capul ei nu este decât „aoleu, să dau o dată examenul să scap'…

Mi-au mai scris profesori și spuneau ceva de genul că dacă copiii sunt pregătiți, pot da oricând examen. Nu e chiar așa. De pildă, acum au bachetul, și noi acum ne rugăm să se poată ține banchetul. Că s-ar putea să nu se țină. Nu mai zic că a fost ultima zi de școală și noroc că diriginta a fost deschisă să facă activități. Dar au fost licee care au avut ultima zi de școală în timpul grevei și copiii aceia nu au făcut nimic. Cred că ultima zi de școală din clasa a Xll-a…

La petrecerea VIVA, Ioana Ginghină a călcat pe trena rochiei Danielei Gyorfi, din greșeală

Cred că s-a petrecut un accident…

Am călcat-o pe Dana pe coadă (Daniela Giorfy – n.r.). Dar și pe mine mă tot calcă lumea (pe rochie) așa că… Deci, cam asta e. Știu că e cu dus-întors, dar asta spuneam, sunt meserii unde nu-și are loc greva și șantajul, părerea mea.

Ce face Ruxandra?

E mai relaxată decât spun eu. Ea își dorește să intre la Tonitza. A dat primul examen la desen, care este foarte important. A luat o notă bună și, cumva, suntem așa un 90% sigur că va intra acolo… Deci, suntem mai relaxați din acest punct de vedere. Dar tot trebuie să dea examenul, româna, matematica și germana.

Foto: VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton