Ioana Ginghină a avut o nuntă cu peripeții! A venit de trei ori Poliția, iar mirele Cristi Pitulice a ajuns la spital: "E complicat să faci acasă"

 Dumba Gabriela
.

Ioana Ginghină și-a dorit o nuntă discretă, cu prietenii apropiați, iar petrecerea a avut loc chiar în curtea casei sale. Cu toate astea, peripețiile nu au lipsit și Poliția le-a bătut de trei ori la ușă, însă asta nu este tot. Mirele Cristi Pitulice a ajuns de urgență la spital, dar totul s-a terminat cu bine, în cele din urmă. Ioana Ginghină a ajuns la concluzia că este mai complicat decât credea să faci nunta acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 46 de ani, Ioana Ginghină a fost mireasă pentru a treia oară și de data asta și-a dorit o petrecere de nuntă organizată acasă, la care să vină doar prietenii foarte apropiați și să se distreze pe cinste. Doar că planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg, iar evenimentul nu a fost lipsit de peripeții, deși a fost o nuntă restrânsă.

353-1353-1

Cele mai neplăcute momente de la nunta Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină s-a căsătorit civil cu Cristi Pitulice în urmă cu câteva zile și a ales să petreacă acest eveniment în curtea casei. Doar că, atunci când distracția era în toi, s-a trezit la ușă cu Poliția. Vecinii se pare că au fost destul de iritați de petrecerea desfășurată în curtea artistei, chiar dacă, susține ea, nu era deloc gălăgie.

„La nuntă a fost foarte frumos, aveam emoții, e complicat să faci acasă și înainte, și după. Am prins o vreme superbă, am avut noroc. Arăta superb curtea, totul decorat frumos, dar au chemat vecinii Poliția la 4 la amiază. De trei ori au chemat-o, bănuim cine i-a chemat.

Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea „Da, am constatat'. Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur, cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau', a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Citește și: Carmen Șerban nu mai crede în căsătorie, după despărțirea de fostul iubit: „Dacă mă mărit din frustrare…’. Ce decizie a luat în privința relațiilor

Citește și: Ce relație au copiii Andreei Ibacka și ai lui Cabral cu fiica lui din fosta căsnicie: „Viața noastră de familie e haos’. Ce probleme au avut cei doi actori cu fiul lor / EXCLUSIV

Citește și: 24 de întrebări cu Cristina Joia. Ce admiră cel mai mult la un bărbat și ce spune despre dragoste: „Este esențial să ai ceva de iubit și…’ / EXCLUSIV

De ce a ajuns soțul Ioanei Ginghină la spital, imediat după nuntă

Peripețiile nu s-au terminat odată cu petrecerea de nuntă. A doua zi, într-un moment de neatenție, Cristi Pitulice a suferit un accident destul de grav la mână și a ajuns la spital.

Totul s-a întâmplat de la o sticlă de șampanie care rămăsese în soare și care, în momentul în care a fost ridicată de bărbat, a explodat imediat. „Ieri când muta Cristi niște sticle, s-a tăiat la mână, a fost rău, am mers la urgență. Pentru că stătuse gheață pe lângă, nu s-a văzut, și când a ridicat, a căzut și a explodat. I s-a tăiat un tendon de la deget', a povestit Ioana Ginghină.

De ce a ales Ioana Ginghină să facă o nuntă restrânsă

Petrecerea de după cununia civilă s-a desfășurat într-un cadru restrâns, fiind invitate doar 40 de persoane apropiate mirilor.

„Noi o să fim nași peste două săptămâni. Mi-a spus finul că i-ar fi plăcut să facă și ei așa mai intim, dacă nu ar fi rezervat deja. Noi știam cine vine, nu am avut emoții dacă vine sau nu cineva, nu am avut nici stres dacă se simt sau nu bine. Nu i-am pus la mese, fiecare cum a vrut. Am avut dansul mirilor, dar nu l-am chinuit cu coregrafie', a mai spus actrița.

Actrița a ales să poarte o rochie simplă, albă, la care a accesorizat o coroniță.

În acea zi specială, m-am simțit ca Regina Toamnei, prinsă într-un tablou de toamnă cu nuanțe de fericire și într-un decor de poveste, în rochia mea vaporoasă, dansând printre frunzele căzătoare, cu un machiaj strălucitor și o coafură elegantă.

A fost o zi în care frumusețea toamnei și eleganța mea au creat o simfonie de neuitat', a mărturisit Ioana Ginghină, pe o rețea de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton