Cum se descurcă Ioana Ginghină cu pregătirile pentru nunta cu Cristi Pitulice: "A treia oară s-ar putea să iasă cu scandal"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se descurcă Ioana Ginghină cu pregătirile pentru nunta cu Cristi Pitulice. Ioana Ginghină urmează să facă, în scurt timp, cununia civilă cu logodnicul ei, Cristi Pitulice. Actrița a mai fost căsătorită de două ori, iar ultimul mariaj cu actorul Alexandru Papadopol s-a sfârșit după 13 ani. Ioana Ginghină și Papadopol au o fiică împreună care va lua parte la cununia civilă a mamei cu noul partener. Iată în ce stadiu este Ioana Ginghină cu pregătirile de nuntă și ce tradiții nu va respecta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Ioana Ginghină cu pregătirile pentru nunta cu Cristi Pitulice. Ioana Ginghină se va căsători în curând cu actualul ei partener de viață, Cristi Pitulice. Actrița a mai fost căsătorită de două ori, prima oară la 21 de ani, cu Daniel Tudorică, apoi, cu actorul Alexandru Papadopol, vreme de 13 ani. Din mariajul cu Papadopol, a rezultat o fiic,ă pe nume Ruxandra, care acum este o adolescentă în toată regula. Ioana Ginghină radiază de fericire pentru că, în curând, va face cununia civilă cu logodnicul ei, Cristi. Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, de pe Kanal D, vedeta a vorbit despre pregătirile de nuntă și despre calitățile pe care le apreciază cel mai mult la viitorul ei soț.

ioana-ginghina-5-819×1024-1ioana-ginghina-5-819×1024-1

Cum se descurcă Ioana Ginghină cu pregătirile pentru nunta cu Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină este extrem de fericită căci, în scurt timp, urmează să facă cununia civilă cu partenerul ei, Cristi Pitulice. Actrița are de gând să organizeze și o petrecere și să celebreze, alături de cei dragi, acest nou capitol al vieții ei.

Mie îmi place să dansez muzică populară, sper să se danseze la nunta mea, dar restul de tradiții nu. Deci Cristi este bărbatul bun la toate, eu sunt mirată că există așa ceva, pentru că am avut bărbați care nu știau nici măcar să schimbe un bec, iar Cristi știe orice. A făcut o casă pentru căței, a vopsit-o roz cu negru, este foarte priceput.„, a menționat Ioana Ginghină la Teo Show!, potrivit KanalD.ro.

Citește și: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică'. Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația dintre Alexandru Papadopol și logodnicul ei, Cristi Pitulice

Citește și: Ce relație are Dan Bittman cu cei trei fii ai lui, după despărțirea de mama lor, Liliana: „Am încercat să-i învăț pe copiii mei ce înseamnă…”

Citește și: Răzvan Kovacs s-a despărțit de Ema Oprișan, la Insula Iubirii. Concurentul a izbucnit în lacrimi: „Sunt șocat…”

Invitată la Teo Show!, Ioana Ginghină a declarat că, în relațiile anterioare, nu spunea ceea ce-și dorește de la omul de lângă ea. În timp a învățat să fie mai deschisă și să spună lucrurilor pe nume.

Cumva nici s-o dai în partea cealaltă, să devii ciocănitoare, dar am învățat să zic exact de asta. Și dacă cumva am zis și mi s-a părut că nu s-au luat măsuri, a treia oară s-ar putea să iasă scandal„, a mai adăugat Ioana Ginghină la Teo Show!.

Cum a trecut Ioana Ginghină peste durerea cauzată de divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a mărturisit că s-a simțit copleșită după divorțul de Alexandru Papadopol, la capătul a 12 ani de mariaj, în care cei doi au devenit părinții unei fiice. Actrița a povestit că, deși a simțit că întreaga ei lume s-a prăbușit, a realizat că o despărțire nu înseamnă sfârșitul iubirii, ci începutul unei noi experiențe de viață.

„Acum cinci ani, la vârsta de 41 de ani, după 12 ani de căsătorie și cu o fetiță minunată de 10 ani, Ruxandra, viața mea a luat o întorsătură neașteptată. M-am trezit singură, confruntându-mă cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns. Divorțul a fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam. Credeam că am tot, familia perfectă, dar iată cum într-un moment am pierdut tot: familia și prin prisma despărțirii și casa în care construisem atâtea amintiri. Însă, în acel moment de haos și incertitudine, am găsit curajul de a începe de la capăt, de a-mi face un plan. Am înțeles că viața nu se termină după o despărțire, ci doar capătă o nouă formă.

Am descoperit că nu ești niciodată prea matură, ca să nu zic „bătrână’ pentru a începe de la zero și că fiecare sfârșit este, de fapt, un nou început. În ciuda durerii, nu mi-am pierdut încrederea în oameni și în bărbați. Am învățat că există oameni buni și răi, că nu toți sunt la fel și că fiecare experiență, fie ea pozitivă sau negativă, ne învață ceva. Acum, la aproape 46 de ani, mă aflu în pragul unei noi povești de dragoste’, a povestit, Ioana Ginghină, pe blogul său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton