Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit și au făcut petrecere în curtea casei. Actrița a avut o ținută atipică, cu ciocate în picioare și coroniță din flori și fructe pe cap: „Arată divin!”

 Oana Pantazi
.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în weekend-ul care tocmai a trecut, iar petrecerea a avut loc chiar în cutea casei din Dragomirești-Deal în care cei doi soți locuiesc. Celor doi le-au fost alături prietenii apropiați și familia, iar Ioana, care a optat pentru o ținută simplă și lejeră, renunțând la pantofii cu toc, a arătat superb.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La două zile după ce a împlinit 46 de ani, Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, bărbatul alături de care, de 4 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste și care a făcut-o să depășească momentele grele de după divorțul de Alexandru Papadopol. Sâmbătă, pe 23 septembrie, cei doi îndrăgostiți au spus DA la Starea Civilă, iar apoi s-au distrat în curtea casei lor din județul Ilfov alături de prieteni și de invitați.

index-9index-9

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit și au făcut petrecere în curtea casei

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au spus DA la Starea Civilă în acest weekend, iar apoi s-au distrat de minune alături de familie și de prietenii apropiați în curtea casei lor din Dragomirești-Deal. Totul s-a petrecut într-o atmosferă intimă, iar actrița și proaspătul ei soț au purtat ținute simple, relaxate, în ton cu tematica petrecerii. Ioana a impresionat prin rochia ei albă, lungă, cu mâneci bufante și un șliț generos pe picior, la care a asortat o pereche de ciocate albe și o coroniță inedită din flori și fructe.

Citește și: Cum își educă Ioana Ginghină fiica și ce spune despre un viitor copil: „Ruxi nu a avut niciodată nimic împotriva unui frate, tot timpul și-a mai dorit, iar dacă ar veni acum, pentru ea nu ar fi nicio problemă’ / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină, vacanță cu iubitul său, Cristi Pitulice, și fiica ei din căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Luna de miere va fi abia la anul’

Citește și: La 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaunul cu rotile, Anamaria German divorțează de al doilea soț: „Oamenii își schimbă, la un moment dat, sentimentele…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Nicola cu cei trei copii ai săi și ce educație le-a oferit: „Copiii sufereau că mama lor era plecată. Era foarte greu să găsești o bonă’ / EXCLUSIV

Actrița, care are foarte mulți fani în social media, s-a ținut de cuvânt și a împărtășit cu ei momente de la petrecere.

„Momentul important s-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da! Arată divin totul! Cald domnule, cald! Am pus și eu nunta la final de septembrie să fie răcorică, dar nu știu, cu încălzirea globală, cu norocul după suflet, cum zice lumea. Am prins o zi frumoasă de vară, în septembrie! Cam așa arăt', a spus Ioana Ginghină într-o filmare, în timp ce făcea o piruetă pentru a le arăta fanilor cum s-a îmbrăcat la cununie.

Apoi, actrița i-a pus în temă pe fani și cu celelalte detalii de la nunta ei cu Cristi Pitulice, promițându-le fanilor că vor urma mai multe imagini memorabile de la eveniment.

„Cu o inimă plină de bucurie, vă împărtășesc primele instantanee de la o zi de neuitat.
Decorul feeric a adus o notă de magie, iar rochia m-a făcut să mă simt ca într-un vis. Machiajul și coafura m-au făcut să strălucesc, iar cele mai delicioase cocktail-uri au adus un strop de savoare. Și la final, ne-am îndulcit cu minunatul tort.

Ce a făcut această zi cu adevărat memorabilă au fost surprizele nenumărate și clipele neprețuite. Acesta este doar începutul… mai urmează multe poze de la această zi magică. Abia aștept să vi le arăt!', a scris Ioana Ginghină în social media.

Ioana Ginghină a făcut petrecerea de nuntă în curtea casei sale

Se zice că nicăieri nu-i mai bine ca acasă și iată că Ioana Ghinghină a dovedit asta alegând să-și creeze primele amintiri în calitate de proaspătă soție chiar în curtea casei unde locuiește cu Cristi Pitulice. De altfel, actrița și-a dezvăluit planurile chiar înainte de nuntă și s-a ținut de cuvânt – totul a fost simplu și relaxat, iar invitații s-au simțit în largul lor.

„Gata, sâmbătă mă mărit! Am primit niște cercei cu bride (n.r. mireasă), pe care o să-i port toată săptămâna! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau să mă bucur de aceste momente. Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale!

Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut. Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei', a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, Ioana Ginghină, pentru Click!

Într-adevăr, decorul din curtea vilei din Dragomirești-Deal a fost superb, iar petrecerea câmpenească s-a dovedit a fi o idee extraordinară, pentru că toată lumea s-a simțit minunat.

Casa în care a avut loc petrecerea este fosta vilă conjugală pe care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ridicat-o în timpul căsniciei. Actrița, care a divorțat de Alexandru Papadopol în 2019, după 12 ani de căsnicie, l-a despăgubit pe actor pentru partea lui și a rămas cu casa după divorț. Cei doi au o fiică, Ruxandra, în vârstă de 15 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton