Ioana Ginghină, vacanță cu iubitul său, Cristi Pitulice, și fiica ei din căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Luna de miere va fi abia la anul”

 Solomon Tatiana
.

Ioana Ginghină se bucură de o vacanță de neuitat cu iubitul său, Cristi Pitulice, și fiica ei, Ruxandra, din căsnicia cu Alexandru Papadopol. După ce s-au delectat cu frumusețile din Austria, unde au ajuns pe munte, cei trei au vizitat împreună cea mai mare peșteră, apoi un castel frumos, ce apare și într-un film celebru, iar acum fac plajă în Italia. Iată ce ne-a spus vedeta despre cununia civilă cu actualul ei partener, dar și despre luna lor de miere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină, vacanță cu iubitul său, Cristi Pitulice, și fiica ei din căsnicia cu Alexandru Papadopol. În acest moment, actrița face plajă în Italia. Dar vacanța vedetei a început în Austria, pe malul Dunării și prin munți, unde a urcat pe jos destul de mult. La 40 de km de Salzburg, ea a vizitat și un castel ce apare într-un film renumit cu Richard Burton și Clint Estwood.

332170564_1345677342929696_5260808521909539271_n332170564_1345677342929696_5260808521909539271_n

Citește și: Cum a reușit Ioana Ginghină să ia viața de la capăt, după divorțul de Alexandru Papadopol: „Mi-a distrus lumea, am pierdut tot…”

Citește și: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”. Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația dintre Alexandru Papadopol și logodnicul ei, Cristi Pitulice

Citește și: Tudor Aaron Istodor confirmă separarea de Raluca Aprodu și recunoaște că are o relație cu Gabriela Iliescu: „Ne-am despărțit acum multă vreme. Îmi doresc familie și copii' / EXCLUSIV

Citește și: „E minunat să ai o familie, dar nu îți faci o familie de gura societății, pentru că așa a trebuit'. Ce sfaturi are Ilinca Vandici pentru tineri și ce spune despre viața ei personală / EXCLUSIV

Ioana Ginghină, vacanță cu iubitul său, Cristi Pitulice, și fiica ei din căsnicia cu Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină ne-a oferit un interviu de colecție în care ne-a vorbit, printre altele, și despre căsătoria cu iubitul ei, Cristi Pitulice. Actrița pare că s-a decis și anunță că face în septembrie doar cununia civilă, iar luna de miere va avea loc anul viitor, în 2024. În aceste momente, vedeta e în vacanță în Italia, alături de partenerul ei și de fiica ei, Ruxandra, din căsnicia cu Alexandru Papadopol.

'Da, când am ajuns în Bolognia am făcut ceva shopping de accesorii handmade și ceva rochițe. Dar cam atât, deocamdată. Urmează să mergem în San Marino și sper să mai găsesc pe acolo una-alta. Ne trebuie o zi și pentru suveniruri, pentru cei de acasă.', a declarat Ioana Ginghină, pentru viva.ro.

Deși, inițial, vedeta ar fi vrut să facă și o ceremonie religioasă în septembrie cu iubitul ei, Cristi Pitulice, iată că s-au răzgândit și un lucru este cert, acela că vor face doar cununia civilă. 'Va fi doar cununia civilă, iar petrecerea va avea loc la noi în curte, așa cum ne-am propus de la bun început. Acum suntem în vacanță. Luna de miere, însă, va fi abia la anul. Am zis să nu las niciun liber de la teatru fără vacanțe', a mai mărturisit Ioana Ginghină, pentru viva.ro.

Ioana Ginghină face plajă în Italia, după ce a vizitat Austria

Mai întâi, Ioana Ginghină s-a bucurat de o vacanță în Austria, apoi a ajuns în Italia, la Rimini și la Bologna. 'Am dat startul la capitolul vacanță și, ca un erou în pantaloni scurți, m-am avântat pe drumurile șerpuite ale văii Dunării', a spus Ioana Ginghină la începutul vacanței sale, încântată de priveliștea fabuloasă din Valea Wachau a Dunării. Vedeta a vizitat Mauterndorf și Salzburg.

'Aventura de azi a fost atât de plină de frumusețe și emoții, încât o voi împărți în două postări. Prima parte a zilei a fost dedicată cuceririi vârfului Griesenkareck, cu o înălțime de 1800 m.', a scris vedeta pe Instagram.

A doua parte a aventurii a fost după o pauză de prânz. 'După o binemeritată pauză de prânz, am pornit în a doua parte a aventurii noastre, cu destinația Canionul Liechtensteinklamm. Acest canion este una dintre nestematele ascunse ale Salzburgerland-ului, un spectacol natural ce-ți taie răsuflarea', a mai scris Ioana, pentru fanii ei.

Actrița a vizitat cetatea Hohenwerfen din Werfen, care apare într-un film cu Richard Burton și Clint Estwood

După ce a vizitat și orașul Salzburg, Ioana Ginghină a ajuns la cetatea Hohenwerfen din Werfen. Cetatea este situată la 40 de km de Salzburg. 'Această cetate impresionantă a fost practic castelul Adler din filmul 'Where Eagles Dare' cu Richard Burton și Clint Estwood. O experiență cu adevărat specială să pășești pe aceleași pietre ca personajele din film', a mai spus Ioana Ginghină.

În a opta zi de vacanță, actrița a ajuns la cea mai mare peșteră de gheață din lume, Eisriesenwelt (Lumea Giganților de Gheață). 'O peșteră naturală din calcar și gheață situată în Werfen, Austria, la aproximativ 40 km sud de Salzburg. E cea mai mare peșteră de gheață din lume. Se întinde pe mai mult de 42 de km.', a scris Ioana pe Instagram, despre peștera care se vizitează doar 2 km din ea. După experiența austriacă, în a zecea zi de vacanță, vedeta a poposit în Italia, unde se simte ca acasă.

Foto: arhiva personală, Instagram, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton