Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar, acum o lună: "Am fost rău. Cel mai dureros din toată povestea asta...". Ce spune despre împăcarea cu fostul soț

 Radulescu Ruxandra
.

Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar, în urmă cu o lună. Ioana Grama este una dintre cele mai de succes influencerițe, dar și o mamă dedicată pentru fetița ei, în vârstă de patru ani, Anya, din relația cu Alex Țăgureanu. Ioana Grama îți refăcuse viața alături de un nou partener, dar tocmai a anunțat că a spus „adio” misteriosului bărbat. Iată ce a declarat vedeta despre o posibilă împăcare cu tatăl fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Grama trece printr-o perioadă delicată, după ce, în urmă cu o lună, a pus punct relației cu fostul iubit. Despărțirea vine la ceva timp, după ce, vedeta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl fiicei sale, Alex Țăgureanu, de care s-a separat în 2019. Din păcate nici relația cu bărbatul alături de care își refăcuse viața nu a durat. Ioana Grama a împărtășit fanilor că a pus punct legăturii amoroase, ceea ce i-a provocat multă suferință, mai ales că nu se aștepta ca relația să se termine atât de repede. În ultima vreme, influencerița s-a afișat pe social-media alături de tatăl fiicei sale și a spus ce crede despre o posibilă împăcare.

img-23img-23

Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar, în urmă cu o lună

Chiar dacă și-a ținut relația departe de ochii curioșilor, Ioana Grama obișnuia să împărtășească fanilor cum își surprinde iubitul. Cei doi au ajuns la despărțire în urmă cu o lună, influencerița.

Citește și: Raluca Bădulescu cheltuiește zeci de mii de euro pe haine și accesorii. Ce spune despre silueta ei: 'Merită să mănânci o prăjitură în plus sau e mai bine să arăți bine și să fii sănătos?' / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme a avut Ioana Ginghină în relația cu fiica ei, după divorțul de Alexandru Papadopol: „Am încercat să o protejez. Această abordare a avut un efect contrar și…’

Citește și: Andreea Bănică a dezvăluit experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Știam că vine. Auzeam cum ne înjură…'

Citește și: Ștefan Bănică i-a avut alături pe Lavinia Pîrva și pe fiul lor, Alexandru, pe scenă, la concertul de la Sala Palatului: „Asta-i o dată-n viaţă. Nu o să mai vedeți așa ceva!’ / EXCLUSIV

„După cum foarte multă lume v-ați dat seama, nu mai sunt într-o relație de aproximativ o lună și nu știu, trec printr-o perioadă. Cu siguranță o să fie mai bine, sunt mai bine, am fost rău (…) A fost o relație care m-a maturizat din foarte multe puncte de vedere, din care am învățat extraordinar de multe lucruri și cel mai dureros din toată povestea asta că nu există un motiv 100% concret (…) E fix ca în poveștile alea cu ne iubim, dar nu putem fi împreună', a mai spus Ioana Grama, pe Instagram.

Ce spune Ioana Grama despre împăcarea cu fostul soț

De curând, Ioana Grama a postat câteva imagini alături de tatăl fiicei sale. Chiar dacă au divorțat, cei doi au o relație apropiată și se înțeleg de minune. De aceea mulți s-au gândit că poate există șanse să fie din nou împreună. Chiar dacă, în prezent, este o femeie singură, influencerița spune că este exclus să aibă din nou o relație cu fostul soț.

„Nu, nu ne împăcăm. Eu cu Alex suntem prieteni, suntem foarte bine așa cum suntem, suntem fericiți, am crescut foarte mult amândoi după divorț, nu zic că datorită divorțului, dar ne-am focusat fiecare pe propria persoană și am evoluat foarte frumos. Sunt foarte mândră de noi', a spus Ioana Grama, pe Instagram.

Ioana Grama, victima unui jaf în plină de stradă

Ioana Grama este unul dintre influencerii extrem de apreciați de la noi din țară. Aceasta, împreună cu buna sa prietenă, Sînziana Sooper au călătorit la Paris pentru o campanie a unui brand celebru de produse cosmetice. Deși întreaga experiență trebuia să fie una extrem de plăcută, bruneta a trecut printr-o situație dificilă. Aceasta a fost jefuită chiar pe stradă, în văzul tuturor!

Ioana Grama se afla alături de prietena sa pe frumoasele străzi ale Parisului. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să fie victima unui furt, având în vedere cât de mulți oameni se aflau în jurul ei. Influencerului i s-a furat telefonul în mai puțin de câteva secunde! Imediat cum a realizat că obiectul de valoare îi lipsește, aceasta a încercat să nu intre în panică și a petrecut o seară fără tehnologie, citind. A doua zi, vedeta a mers să își achiziționeze un nou dispozitiv, care a costat 1.600 euro.

‘Bună, sunt Ioana și am telefon și Instagram.Mi-a fost furat ieri telefonul. Mi-am luat un telefon nou și m-a costat 1.600 de euro. Până acum am stat să mi se descarce toate aplicațiile, nu-mi mai știam parola de la Instagram, dar acum sunt om din nou. Oricum, am fost foarte liniștită, spre surprinderea mea. M-am comportat exemplar, nu am fost stresată, nu am fost nervoasă, am venit la hotel, mi-am făcut rutina, am citit, chiar am adormit cu cartea în mână. Îmi doream asta de mult timp. A fost ok’, a spus Ioana Grama pe pagina personală de Instagram.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton