Ioana Grama s-a confruntat cu depresia postanatală. Bloggerul a mers la psiholog

 Pirvu Cristina
.

Ioana Grama a născut o fetiță în urmă cu două săptămâni. Se temea de naștere, de momentul în care va aduce copila pe lume. A născut-o natural și cu ajutorul unei echipe de medici totul a decurs bine. Iată că ea acum a povestit despre depresia postnatală, dar și despre cum s-a recuperat din punct de vedere fizic. 

Nu e ușor să crești un copil, să îl hrănești, să îl educi. Exact asta a simțit și Ioana Grama din primele zile petrecute cu Ayana, fiica ei, acasă. Micuța plângea, ca orice alt nou născut. Vedeta nu știa exact cum să procedeze.

Și-a dat seama atunci că are nevoie de ajutor, soțul său a fost cel care a mai preluat o parte din sarcini. Când era la spital, vedeta chiar a consultat un psiholog.

A venit de dimineaţă Ada la mine şi m-a văzut aşa plouată şi a zis: «Trebuie să ieşi din casă! Hai să ieşim la o cafea, nu ştiu, oriunde, numai să ieşi la aer!». Iar eu am avut o zi atât de grea cu Ayana. A plâns şi m-a stors de energie şi de puteri, iar seara, am clacat, am început să plâng! Am zis că nu e ok ce se întâmplă şi l-am lăsat pe Alex să se ocupe de ea noaptea trecută. I-am pregătit sticluţe, riscul meseriei, mi-am asumat-o! A mâncat, a dormit, m-am liniştit şi eu şi astăzi (n.r.: ieri) am lăsat-o din nou două ore, cât doarme, cu Alex.

Vă mai ziceam că am avut un psiholog la spital, care a discutat cu mine, să se asigure că nu o iau razna după ce plec din spital. Îmi zicea că e foarte important ca în fiecare zi să îţi acorzi două ore fără copil. Să stai tu cu tine sau cu prietenele tale sau cu cine vrei tu, dar să nu uiţi de tine! Şi astăzi, când a venit Ada, aşa mi-am dat seama că numai în casă am stat cu Ayana şi că trebuie să mai ies din casă! Dacă înnebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!', a mărturisit Ioana Grama pe contul său oficial de Instagram.

IOana Grama abdomenIOana Grama abdomen

Cum arată abdomenul Ioanei Grama la 12 zile de când a născut

Au trecut două sptămâni de când Ioana Grama a devenit mamă pentru prima oară. Iată că acum, vedeta a avut curaj să se pozeze în fața oglinzii, doar în lenjerie intimă. Se poate vedea foarte bine că are un abdomen plat, că și-a revenit rapid după naștere.

Foto: Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton