Ioana Ignat rupe tăcerea despre despărțirea de Sebastian Dobrincu și face mărturisiri surprinzătoare: "Ne iubim în continuare, ne susținem și ne respectăm"

 Oana Pantazi
.

Ioana Ignat, primele declarații după despărțirea de Sebastian Dobrincu. În luna mai, cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere când și-au anunțat despărțirea, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu ceva timp, cei doi nu excludeau posibilitatea de a deveni o familie, iar milionarul spunea că i-ar plăcea să devină tată. Iată în ce relații sunt cei doi, la o lună de la despărțire!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au trăit, mai bine de trei ani de zile, o frumoasă poveste de dragoste, astfel că mulți se așteptau să audă bătând clopotele de nuntă. Spre surprinderea tuturor, cei doi s-au despărțit, deși nimic nu anunța acest deznodământ. Cu toate acestea, după câte spune Ioana, au rămas în relații de prietenie.

ignat-astaignat-asta

Ioana Ignat, primele declarații după despărțirea de Sebastian Dobrincu

Paradoxal, deși nu mai formează un cuplu, Ioana susține că ea și Sebastian se iubesc în continuare. Artista spune că deocamdată este focusată pe carieră, la fel și Sebastian, cu care a păstrat o relație de prietenie, lucru rar într-un showbiz unde cele mai multe despărțiri sunt cu scântei…

„Eu cu Sebastian suntem în relații bune, ne iubim în continuare, ne susținem și ne respectăm. Fiecare are prioritățile lui în momentul de față și ne dezvoltăm individual, fiecare cum știe mai bine. Dar suntem în relații bune, nu suntem nici dușmani”, a mărturisit ea pentru Ciao.ro.

Citește și: Sebastian Dobrincu are anxietate și nu poate ieși singur din casă: „Nu am reușit să controlez starea asta. Nu-mi explic…’

Citește și: David Dobrincu, supranumit „copilul minune’, învață de la fratele său milionar, Sebastian Dobrincu: „Normal că îi cer sfaturi, vreau să devin la fel ca el’ / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce a deranjat-o Jador pe Teo Trandafir, când a fost invitat în emisiunea ei: „E mai agitat pentru gustul meu. A venit peste mine în fotoliu. Începe să facă…’

Întrebată dacă ea și Sebastian mai formează un cuplu, Ioana a dat de înțeles că nu mai au o relație amoroasă, dar pare să fi lăsat totuși o ușiță deschisă…

„Suntem foarte buni prieteni și ne vedem de proiectele noastre individuale. Așa e frumos, să fim cu toții în armonie și să ne facem viața frumoasă individual și ulterior nu știm ce se va întâmpla”, a mai spus ea pentru sursa citată.

De ce vrea Sebastian Dobrincu contract prenupțial, când se însoară

Sebastian Dobrincu (25) devenea, în urmă cu 4 ani, cel mai tânăr milionar din Sillicon Valley și, implicit, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Abilitățile sale în domeniul antreprenoriatului l-au adus în rolul de jurat la „Imperiul leilor’, unde și-a consolidat imaginea de specialist în business.

Milionarul a intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. În copilărie a învățat singur programarea, iar acum, la 25 de ani, are o avere de invidiat. Chiar dacă nu a precizat suma exactă, milionarul a spus că nu ar putea să cheltuiască atâția bani într-o viață… Și pentru că deține o avere fabuloasă, e de la sine înțeles că s-a gândit să-și protejeze averea.

În privința căsniciei, Sebastian Dobrincu consideră că este mai bine să semneze un contract prenupțial. Afaceristul a fost sfătuit astfel de prietenii săi mai în vârstă, care au procedat la fel atunci când s-au însurat. Iată ce dezvăluia pe când încă forma un cuplu cu Ioana Ignat!

„Lucrurile merg într-o direcție foarte frumoasă (cu Ioana Ignat)… E o formalitate birocratică puțin importantă pentru mine, dar mi se pare mai sigur să existe decât să nu existe. Vreau ca femeia de lângă mine să fie de acord să construim, să împărțim tot ce clădim împreună. Nu îmi caut un confort psihic în a semna un contract prenupțial.

Sunt dispus să împart orice cu femeia de lângă mine și cu familia mea și cu copiii mei, dar e o formalitate birocratică necesară. Nu m-am gândit prea multAm mulți prieteni mai în vârstă ca mine și mai trecuți prin viață, care m-au sfătuit că așa e mai bine. Nu că ne-am despărți, dar așa e mai corect din multe punct de vedere birocratic, a mărturisit Sebastian Dobrincu în podcastul „Vorba lui Jorge.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton