Ioana Petric, primele imagini cu iubitul și declarații despre nuntă: "Suntem împreună de doi ani, dar..."

 Oana Pantazi
.

Ioana Petric, primele imagini cu iubitul și declarații despre nuntă. Extrem de discretă în privința vieții personale, Ioana Petric, fostă „Bebelușă” și actualmente prezentatoare a Cronicii Cârcotașilor, a „furnizat” presei în sfârșit primele imagini cu iubitul ei, după ce s-au afișat în premieră la un eveniment. Iată ce spune simpatica „Bebelușă” despre bărbatul din viața ei, dar și despre planurile de nuntă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Petric, primele imagini cu iubitul și declarații despre nuntă. Când vine vorba despre viața ei personală, Ioana Petric a fost mereu o vedetă cât se poate de discretă…. până acum. Recent însă, prezentatoarea Cronicii Cârcotașilor și-a făcut apariția la Gala Premiilor Radar de Media alături de iubitul ei. Aceasta a fost, de altfel, și prima oară când Ioana Petric s-a afișat alături de partenerul ei de viață, de care o leagă o frumoasă poveste de dragoste.

122500807_1749346075214840_6070346655953074676_n122500807_1749346075214840_6070346655953074676_n

Ioana Petric, primele imagini cu iubitul și declarații despre nuntă

Deși, spune ea, sunt împreună doar de doi ani, Ioana Petric și iubitul ei se cunosc de o viață, s-ar putea spune, dat fiind că au fost colegi de școală. Pezența lui la brațul frumoasei prezentatoare a fost o surpriză la Gala Premiilor Radar de Media, pentru că Ioana nu și-a scos iubitul la evenimente oficiale până acum. Totuși, momentul a fost perfect ales deoarece era ziua ei de naștere și, mai mult, Ioana și colegii ei de la Cronica Cârcotașilor au fost recompensați cu Premiul pentru cea mai longevivă emisiune de satiră.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihai Găinușă de când nu mai apare la TV! De ce nu a vrut să se întoarcă la Cronica Cârcotașilor

Citește și: Îl mai ții minte pe Puștiu, cameramanul de la Cronica Cârcotașilor? Ce face și cum arată la 6 ani de când s-a mutat în Anglia

Citește și: Nicoleta Luciu revine în televiziune. Unde va putea fi urmărită:„O să vă distrați’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre custodia copiilor, după ce a divorțat de Gabi Bădălău:’Cei mici vor avea domiciliul la…’

„Eu sunt mândră de vârsta mea, e o vârstă foarte frumoasă și mă simt mai femeie decât oricând. E foarte fain la 32 de ani. Bine, încep să mai scârțâi așa, dar, în rest, e foarte bine, mă simt fericită, mă simt împlinită.

El este iubitul meu, e prima dată când vine cu mine. Nu prea aveați unde să mă vedeți cu el. Suntem de ceva timp împreună, de aproape doi ani, dar ne știm de-o viață! Din copilărie, de la școală chiar.

Din clasa a V-a am fost colegi, prieteni o viață întreagă și, la un moment dat, ne-am dat seama că am putea săîncercăm mai mult decât o simplă prietenie. Ne-am tot reîntâlnit pe drumurile vieții, așa a fost să fie, suntem foarte bine', a dezvăluit Ioana Petric pentru click.ro.

Ce spune Ioana Petric despre nuntă

Ioana Petric, primele imagini cu iubitul. La 32 de ani, fosta „Bebelușă' ocupă scaunul de prezentatoare în emisiunea Cronica Cârcotașilor, alături de Codruț Kegheș, cunoscut ca Dezbrăcatu. Are deja niște ani buni de când a intrat în showbiz, dar și-a ținut ascunsă povestea de iubire până recent, când a dezvăluit cu cine se iubește în secret, de aproape doi ani. Ea și iubitul ei au au însă o relație la distanță, căci ea locuiește la București, iar el la Cluj. Cât despre o apropiată nuntă, vedeta spune că, deocamdată, ea și iubitul ei încă nu au așa ceva în plan.

„Nu avem gânduri de logodnă momentan, dar suntem foarte bine împreună. Suntem fericiți așa cum suntem. 32 de ani vin la pachet cu aceste întrebări: te așezi la casa ta, faci copii? Nu știu să răspund!

Nu am niciun plan de a mă așeza la casa mea, sunt o fire mai rebelă! Mi-e bine așa. Îmi place libertatea foarte mult și cred că fericirea nu ține de o hârtie neapărat.

Nu am niciun plan de nuntă, deocamdată, și nu știu dacă o să fac vreodată nuntă. Dacă o să fie, bine, dacă nu, nu. Nu are sens să-ți faci planuri, că viața e plină de surprize, nu știi niciodată pe ce drum te duce. Aștept ca viața să mă surprindă!', a mai spus Ioana Petric pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook, click.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton