Ioana și Ilie Năstase s-au mutat într-o vilă de lux, cu 4 etaje, dar stau cu chirie: "E foarte scumpă. Are trei băi, mansarda este imensă"

 Radulescu Ruxandra
.

Ioana și Ilie Năstase s-au mutat într-o vilă de lux, cu 4 etaje, dar stau cu chirie. Ioana și Ilie Năstase au făcut o mare schimbare în viața lor. Ioana și Ilie Năstase trăiesc de câțiva ani o iubire pasională și chiar dacă s-a zvonit că divorțează, cei doi sunt un cuplu mai solid ca niciodată. Dovadă este faptul că Ioana și Ilie Năstase s-au mutat recent într-o vilă fabuloasă cu mai multe nivele, în zona Otopeni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana și Ilie Năstase s-au mutat într-o vilă de lux, cu 4 etaje, dar stau cu chirie. Ioana și Ilie Năstase formează un cuplu care a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului, dar ei au divedit că iubirea este mai puternică decât orice scandal. Ioana și Ilie Năstase au decis să se mute într-o nouă casă. Este vorba de o vilă impresionantă, cu mai multe etaje, înconjurată de vegetație. Ioana Năstase este extrem de încântată de această nouă etapă în viața lor, însă cei doi au căzut de acord să locuiască cu chirie, o vreme, pentru a vedea dacă se acomodează.

download-13-1download-13-1

Ioana și Ilie Năstase s-au mutat într-o vilă de lux, cu 4 etaje, dar stau cu chirie

Ioana și Ilie Năstase s-au mutat în casă nouă. Nu este vorba de orice fel de locuință, ci de o vilă de lux, cu trei nivele, patru etaje și mansardă. Casa ar costa o sumă impresionantă, iar momentan, cuplul a ales să locuiască cu chirie, pentru a se acomoda.

„Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei nivele. Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa. Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc.

Citește și: Cum au depășit Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile din căsnicie: „El e mai coleric, el se ceartă cu mine”

Citește și: „O să fie frumoasă în rochie de mireasă…”. Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

Citește și: Ilie și Ioana Năstase, prima întâlnire după incidentul din restaurant:'Am simțit o teamă'

Citește și:Ilie Năstase, primele declarații după împăcarea cu Ioana Năstase:„Am dovedit că mă pot schimba’

Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final. Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea, pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță', a declarat, Ioana Năstase, pentru Click!

Ioana Năstase, despre divorțul de Ilie

Deși relația dintre Ioana și Ilie Năstase se află într-un moment mult mai bun, cei doi au trecut prin câteva conflicte, în trecut, iar la un moment se vehicula chiar și un divorț.

Ce să zic eu acum?! Atunci când nu mai există comunicare cu celălalt partener, când unul stă mai mult singur, cum e cazul meu, se duce totul de râpă, nu?! Nu prea mai e căsătorie asta!Am stat până acum că am zis sa fiu om, să aibă și el pe cineva în caz că, Doamne ferește, i se întâmplă ceva! Are o vârstă totuși! I-am și zis: Ilie, nu mai bea! Și acum mă trezesc eu prin poze marea băutoare?! Hai să fim serioși! Am și eu familie care vede așa ceva, îi afectează astfel de scandaluri !„, a spus Ioana Năstase pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton