Ioana și Marius de la Mireasa s-au despărțit, dar s-au împăcat după câteva ore. De ce s-au certat: ”Aveam anumite dubii. Am avut nevoie să îmi clarific...”

 Calin Maria Bianca
.

Ioana și Marius de la Mireasa s-au despărțit și după câteva ore s-au împăcat. Încurcate sunt căile iubirii, iar Ioana și Marius, concurenți ai sezonului 8 Mireasa, au simțit pe propria piele această vorbă din vechi strămoși. Deși lucrurile păreau că merg foarte bine în povestea lor de dragoste, la un moment dat, pe urma unei discuții, au decis să pună punct relației. Totuși, nu au putut sta prea mult timp unul departe de celălalt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, încă din primele zile de când au început să formeze în mod oficial un cuplu, Ioana și Marius au avut mai multe discuții, mai ales legate de trecutul lor. De data aceasta, în momentul în care s-a aflat despre concurent că a practicat videochat, deși ea a hotărât să nu îl judece pentru ceea ce a făcut, au ajuns la un conflict ce i-a adus în pragul despărțirii.

img-2023-12-06t104237.829img-2023-12-06t104237.829

Citește și: Simona Gherghe, anunț în direct, despre emisiunea Mireasa: „În exclusivitate vă spun că…”

Citește și: Simona Gherghe lipsește de la emisiunea Mireasa, iar Gabi Cristea a înlocuit-o: „Din păcate, în viață, trebuie să alegi”

Citește și: Valentin Sanfira și-a reluat activitățile, după accidentul suferit în Italia: „Mă bucur că Dumnezeu a vrut să am harul ăsta, merg să cânt peste tot'. A petrecut alături de Cristian Țânțăreanu, de Ziua României / EXCLUSI

Citește și: Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 84 de ani: „Mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătoasă”

Ioana și Marius de la Mireasa s-au despărțit și după câteva ore s-au împăcat

De la această discuție, Ioana a izbucnit în plâns chiar în fața tuturor și a început să aibă dubii privind iubirea pe care el i-o poartă, dar și mai multe aspecte din relația lor. Nervoși, supărați și îngândurați, Ioana și Marius au decis că este momentul ca povestea lor de dragoste să se încheie. Zis și făcut, însă nu pentru mult timp, fiind sentimentele dintre ei au fost mai puternice decât orice conflict.

Ioana: 'Aveam anumite dubii'

Ei bine, Ioana și Marius s-au împăcat după mai multe minute, încercând fiecare să înțeleagă ieșirea celuilalt, cât și părerile diferite pe care le au în anumite circumstanțe. Într-un final, iubirea a câștigat, iar acum formează din nou un cuplu în casa Mireasa. Totuși, restul concurenților, cât și cei de acasă, au dorit să afle cum au ajuns să se despartă pentru câteva ore, astfel că Ioana a spus clar ce nu-i plăcea în relația lor și cum s-a ajuns aici.

'Am avut nevoie să îmi clarific anumite gânduri pe care le aveam cu Marius și eu consider că am clarificat lucrurile. Aveam anumite dubii', a declarat Ioana, la Mireasa.

Ioana și Marius, protagoniștii mai multor conflicte

Deși dragostea plutește în aer în casa Mireasa, se pare că Ioana și Marius au fost de mai multe ori protagoniștii unor discuții deloc favorabile pentru relația lor. Tocmai din cauza micilor neînțelegeri, telespectatorii i-au catalogat drept cel mai slab cuplu, astfel că au apărut și mai multe certuri. De data aceasta, privind această discuție, Marius a fost cel care a reacționat și a povestit ce s-a întâmplat între cei doi în ultima vreme.

'Gândește-te invers. Tu ai vrut să oferi ajutorul cuiva și s-a ridicat împotriva iubitului tău. Acum, s-a oferit un ajutor și te ridici împotriva cuplului ăluia. Până la cel mai bun cuplu, trebuia să ne gândim și la alte variante, nu doar la ei. Asta e gândirea mea. Tu dacă ai vrut să faci așa, ai făcut așa. E ok, până la urmă trebuia să fie două voturi indiferent și din punctul meu de vedere susținătorii cei mai mulți sunt la Madi', a declarat Marius, la Mireasa.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton