Ioana și Marius sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa-Iubire infinită! Tinerii au primit cecul în valoare de 40.000 de euro: "Dragostea învinge mereu"

 Dumba Gabriela
.

Ioana și Marius sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa-Iubire infinită! Simona Gherghe a anunțat, așadar, cu câteva minute în urmă, cine sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa -Iubire Infinită. Finala de pe 22 decembrie 2023 s-a încheiat și un singur cuplu a ridicat cecul de 40.000 euro, iar acesta este format din Ioana și Marius. „Dragostea învinge mereu!”, au spus Ioana și Marius, câștigătorii sezonului 8 Mireasa-Iubire infinită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 8 Mireasa – Iubire Infinită s-a desfășurat de-a lungul a 4 luni. Pe 28 august 2023 8 fete și 8 băieți intrau în competiție, dornici să-și găsească sufletul pereche și să aibă parte de experiențe inedite. Unii și-au îndeplinit visul, în timp ce alții au constatat că încă nu le-a venit timpul pentru căsătorie. De-a lungul celor 4 luni, unii concurenți au părăsit casa la decizia publicului Mireasa, iar alții au intrat în emisiune, în calitate de noi concurenți. Marii câștigători sunt Ioana și Marius!

4w4w

Ioana și Marius sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa – Iubire Infinită

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, 5 cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa – Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da' hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023.

Emoțiile au atins cote maxime în timp ce Simona Gherghe a citit clasamentul publicului. Dintre cele 5 cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa', precum și cecul de 40.000 de euro: Ioana și Marius.

Locul 5 – Bogdana și Liviu
Locul 4 – Bianca și Robert
Locul 3 – Madi și Sergiu
Locul 2 – Ana și Daniel
Locul 1 – Ioana și Marius

Ioana și Marius sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa – Iubire Infinită: „Dragostea învinge mereu', a exclamat tânărul. Câștigătorilor nu le-a venit să creadă când și-au auzit numele. Cei doi s-au îmbrățișat și au primit cecul de 40.000 de euro, potrivit a1.ro.

Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

Citește și: Andreea Marin a împlinit 49 de ani: „Am frământările pe care mulți oameni. Războaie, boli, foamete'. Cum a ptrecut cu fiica ei, Violeta, în Londra

Citește și: Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Gabi Bădălău cu Irinel Columbeanu: „Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. Banii strică vieți…'

Finala Mireasa sezon 8. Cuplurile s-au căsătorit civil

În Finala Mireasa a sezonului 8 din 22 decembrie 2023, întâlnirea mirilor cu miresele lor a fost una emoționantă. A fost prima dată când s-au văzut în ținutele special alese pentru ziua în care își unesc destinele.

Unul dintre cele mai emoționante momente de la finalele show-ului Mireasa este cel în care mirii își așteaptă miresele. Primul pe care Simona Gherghe îl invită să se ridice este Daniel. Băiatul a fost fascinat de look-ul partenerei sale, pe care a complimentat-o.

'Superbă, nu am cuvinte', a zis Daniel. 'E perfect', a afirmat și Ana.

Următoarea concurentă este Madi. Tânăra strălucește în rochia de prințesă și se alătură emoționată lui Sergiu, care pare și mai emoționat pentru această revedere.

Urmează intrarea Bogdanei, care a ales o rochie mulată și care e sorbită din priviri de către Liviu. Emoțiile ating cote maxime și pentru cei doi tineri. 'Soția mea frumoasă. Mai frumoasă ca oricând', a spus Liviu. 'Tremur', a zis și Bogdana. 'E superb. Te iubesc mult', a mai adăugat ea.

Bianca pășește și ea cuprinsă de fericire și entuziasm alături de iubitul ei, Robert. Cei doi sunt îmbrăcați amândoi în alb și strălucesc.

'E superbă, mai frumoasă decât mă gândeam. Mi-a depășit toate așteptările', a zis Robert când a văzut-o pe Bia.

Ioana merge spre Marius pe melodia 'You are the reason' și e admirată de logodnicul ei, care o complimentează pentru look-ul de impact. 'Tremur ca o piftie', a zis Marius în timp ce o aștepta pe Ioana. 'Arată ca o prințesă, viitoarea regină a inimii mele', a spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton