Ioana State a atacat-o și ea pe Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea: "Nu după divorț ai început altă relație, ci cu mult înainte". Reacția acidă a Liviei, cele două sunt în scandal

 Dumba Gabriela
.

Ioana State, colegă de breaslă și bună prietenă a lui Cătălin Bordea, a atacat-o și ea în online pe Livia Eftimie, după ce fosta soție a lui Cătălin Bordea a vorbit despre nefericirea ei în căsnicia cu comediantul. Ioana State susține că Livia nu a fost deloc o victimă, ba chiar ar fi început relația cu Spike de când era căsătorită cu Bordea și nu după aceea. Livia a reacționat imediat, pe Instagram.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Zilele trecute, la un an de la divorțul de Cătălin Bordea, Livia Eftimie a rupt tăcerea și a dezvăluit care au fost, de fapt, problemele din căsnicia lor și cum a început relația cu Spike. Bruneta susține că a suferit de depresie și comediantul nu s-a implicat prea mult în relația lor, iar asta a împins-o spre divorț. Ioana State susține că minte.

catalin-bordea-si-sotia-lui-livia-2-500×500-1catalin-bordea-si-sotia-lui-livia-2-500×500-1

Ioana State și Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, s-au certat pe Instagram

Ioana State a spus clar că declarațiile Liviei sunt unele mincinoase și o acuză că se victimizează, în încercarea de a-și spăla păcatele.

„Atât a mințit Livia (a lu Spike) și s-a victimizat în varianta ei” de mai aveam puțin și credeam că Bordea i-a aruncat de fapt pisicii Biancăi de la balcon. Bordea era plecat la Craiova după pisici când s-a combinat ea cu Spike. Său să fi fost America Express', a spus Ioana State, în mediul online.

La rândul său, Livia Eftimie i-a scris primul comentariu postării Ioanei State: „Du-te repede nervoasă la club, la clubul unde am muncit de mi-au sărit capacele. Vorbește despre zdreanța de Livia public, așa cum vrei. Îmi pare rău ca n-am contat deloc, Ioana. Ca tu cu asta ai rămas. Să fii bine.'

Ioana State nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit o altă replică Liviei Eftimie:

„Chestia e că ai contat foarte mult pentru mulți dintre noi de acolo, poate de aici și reacția și dezamăgirea. Nu că ai plecat, ci cum ai făcut-o. Iar acum știi bine că adevărul tău e diferit de realitate… am vorbit poate înaintea altora care ar trebui să spună că nu după divorț ai inceput alta relație, ci cu mult înainte. Nu poți să te miri acum că oamenii reacționează.'

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

Citește și: Cătălin Bordea încă merge la psiholog, după divorțul de Livia: „Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți'

Și Nelu Cortea a pus-o la zid pe Livia, după declarațiile ei despre mariajul cu Cătălin Bordea!

Livia Eftimie a spus că ea era stâlpul casei și că ducea tot greul în căsnicia cu Cătălin Bordea, dar și că apropierea de Spike s-ar fi produs într-o perioadă complicată pentru amândoi.

Nelu Cortea crede că Livia a primit tot ce a vrut și nu i-a lipsit nimic, iar Cătălin Bordea muncea din greu ca să îi satisfacă, de fapt, capriciile și stilul de viață extravagant.

„E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut, a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viață și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul.
Are impresia că dacă partenerul e plecat în turneu sau la filmări și ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e „singură’, dar băiatul ăla care stă în fața miilor de oameni, ca să îți susțină stilul de viață Balenciagan, nu e tot singur pe scenă?’
, a scris Nelu Cortea pe rețelele de socializare.

Nelu Cortea își amintește cum Bordea nu a vrut să plece la America Express pentru cinci luni, pentru că ea ar fi rămas singură acasă, iar ea l-a făcut să se simtă ultimul om pentru asta. Ba mai mult, că nu și-a dorit să îl însoțească, ci să îl vadă plecat doar pe el.

„De ce nu zice de toți anii în care el a încercat să o ajute, a rugat-o să meargă la terapie împreună și ea a renunțat după o singură ședință? De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduleț în mașină, ca să meargă să o înveselească în timp ce ea era în „mărăcini’?

De ce nu zice de momentul în care l-a făcut să se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt că nu a vrut să meargă la o emisiune la care trebuia să fie plecat cinci luni de acasă și n-a vrut să te lase singură?
Sau că a vrut să plece cu ea în America, dar tot ea a refuzat și a preferat să rămână „singură’ (multzam pentru asta). E simplu să minți singur, în fața camerei, fără să îți pună nimeni întrebări. Dar vezi că suntem mulți care știm adevărul. 

Ea și-a încercat-o acu câteva luni cu femeia la cratiță (nu cred că a gătit de 2 ori în aia 11 ani), acu și-o încearcă cu victima de femeie simplă care e manager la un artist pe care nu îl mai cumpără nimeni, pentru că tot ea i-a distrus carieră’, a completat Nelu Cortea în online.

Declarațiile Liviei Eftimie, care i-au scos din sărite pe prietenii lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea a divorțat de fosta lui soție în iunie 2023. În ciuda eforturilor de a salva căsnicia, acesta nu a putut preveni ruptura finală. Livia a fost acuzată de infidelitate, iar relația ei cu Spike a fost și este una destul de controversată.

„În 2012 l-am cunoscut pe Cătălin. De la început m-am învățat să fac totul singură pentru că nu aveam niciun fel de suport din partea lui. Am considerat că el trebuie să-și vadă de show-urile lui, iar eu să ținut restul. Să iau hotărâri, să țin legătura cu toată lumea, să încerc să-i țin prietenii aproape, să-i fac viața ușoară din toate punctele de vedere. Nu cred că a avut o grijă până în 2023. Motiv pentru care am lăsat viața mea și m-am ocupat de viața lui. De la ce vorbește, cum se îmbracă, ce postează pe Instagram, unde mergem în vacanță, am renovat singură apartamentul, am ținut efectiv două vieți, iar pe a mea am lăsat-o.

Consideram că mai importantă e viața lui, iar ce fac eu nu are importanță. Nu știu cum vedeam eu asta. La un moment dat am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. Am avut un șoc care m-a transformat destul de tare și m-a îndepărtat destul de tare de el, atunci cred că a fost începutul sfârșitului – în 2020 sau 2021. Nici atunci nu am primit susținerea și suportul emoțional de care aveam nevoie. Problemele lui erau mai importate decât ceea ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancere etc. Am tot tras semnale de alarmă că aș avea nevoie de un om pe care mă pot baza, că nu pot să le duc singură pe toate. Am mințit că le pot duce eu, am plâns de multe ori singură, atacuri de panică, depresie constantă, lucruri pe care le-am dus singură – în toți acești 11 ani. Am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care mă pot baza’, și-a început ea confesiunea pe Instagram.

Aflată în depresie și lipsită de orice sprijin, Livia Eftimie spune că ea și Cătălin Bordea au ajuns, în 2022, la despărțire. În acea perioadă, ea ar fi fost implicată într-un accident rutier, moment care a marcat-o profund. A urmat o scurtă împăcare cu actorul, însă neînțelegerile dintre ei s-au accentuat.

„În vara anului 2022 a fost prima dată când am vorbit despre despărțire. În toamnă am plecat de acasă vreo 3 luni. El începuse terapia, dar din ce vorbeam părea că nu înțelege, Am stat plecată, timp în care am avut un accident de mașină – a intrat tramvaiul în mașina mea – moment în care am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul pe șine. Atunci am simțit o eliberare și o ușurare că se termină tot, că e momentul și felul perfect în care se termină. Nu a fost atunci și tot atunci mi-am dat seama că trebuie să se schimbe ceva. Nu pot să continui așa. Cu toate astea, m-am întors acasă pentru o perioadă de 1- 2 luni, perioadă în care am avut tot felul de discuții, discuții care s-au terminat în luna mai 2023 – cu faptul că ne despărțim.

A doua zi după ce am decis să ne despărțim ne-am întâlnit la masă ca să stabilim ce facem, cum facem, moment în care am fost uimită să mi se spună că – după toți anii de muncă  – să stau liniștită că o să-mi plătească el chiria pe un an și că o să rămân cu mașina, asta fiind cu tot ceea ce plecam eu după 11 ani de muncă. Nu este vorba despre partea financiară, a fost vorba despre faptul că am conștientizat că am fost acolo un stâlp atâta timp și cu atâta amar de efort. Am acceptat așa, mi-am strâns lucrurile repede, într-o săptămâna eram deja mutată. Mi-a fost greu să mă despart de locul ăla, credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns, dar am făcut-o și pe asta’, a continuat ea.

Tot ea a dezvăluit și o nouă perspectivă privind prietenia dintre fostul ei soț și Spike.

„Nu am plecat cu bucătăria – deși era plătită de ai mei, nu am plecat cu nimic altceva, deși am muncit atâția ani. Am plecat doar cu hainele și câteva cărți. M-am mutat, am stat singură o perioadă. Aveam niște probleme de sănătate destul de urâte, mă duceam la urgență de 2x pe zi să-mi fac injecții cu antibiotic și calmant, timp în care am fost pozată, jignită, se vorbea foarte urât despre mine, fără pic de compasiune că și eu treceam printr-un divorț, și eu trebuia să o iau de la capăt, nu e ceva ce faci zilnic de drag sau de plăcere. M-am obișnuit în apartament, am rupt legătura cu aproape toți pe care i-am cunoscut în cei 11 ani, deși am încercat să ajut, să am grijă să fie bine toată lumea, am umplut șifoniere ale unor oameni care nu mă bagă astăzi în seamă, am ținut mult la relațiile dintre ei și prietenii lui, de cele mai multe ori, unele relații le-am ținut forțat.

Una dintre prieteniile astea forțate a fost și cea cu Paul (Spike). Noi ne știam din 2014 și în 2016 a trecut printr-o depresie destul de urâtă, moment în care eu am încercat să-l ajut, însă prin prisma lui Cătălin. Îl rugam să iasă cu el, să-l scoată la un suc, să mergem la film, să încercăm să-l scoatem din momentul ăla prost. Paul l-a ajutat cu niște treburi pentru niște piese, era un schimb echitabil până la un punct. Când Paul a avut nevoie de mai mult suflet, iar Cătălin nu a fost dispus sau nu avea de unde să-l dea. Relația lor a încetat atunci. Se îndepărtaseră de ceva vreme, nu se sunau, nu se vedeau. Eu am ținut legătura cu Paul, am fost prieteni foarte buni. Simțeam că îl înțeleg și că m-ar înțelege’, a mai spus Livia.

Livia Eftimie mai spune că, la două luni de la divorț, Cătălin Bordea ar fi fost implicat într-o altă relație și abia mai târziu au apărut imaginile cu ea și Spike.

„Ne întoarcem în 2023 – când am plecat. Cătălin a spus că nu-l interesează problemele mele de sănătate atâta vreme cât noi ne-am despărțit. Corect, nu mă așteptam la nimic. Eu am plecat în mai de acasă, în iunie am semnat actele de divorț, în august el era cu cineva, iar pozele cu mine și cu Paul au fost făcute pe data de 5 septembrie. De ce este importantă data de 5? Pentru că pe 6 septembrie am primit mesaj că trebuie să-i duc mașina – care era a mea. Am spălat mașina, i-am dus-o înapoi, i-am lăsat-o, am aflat că încă păstrează numerele mele pe mașină, ceea ce mi se pare rău, dar nu am ce sa spun.

Mașina nu este pe numele meu așa că… aia e. Am plecat așa cum am venit cumva. Dacă eram omul despre care se vorbește, m-aș fi dus prin tribunal. Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea. Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință în procesul ăsta și mi le plătesc, o să mi le plătesc pe toate. Am avut trei relații serioase toată viața mea’, a concluzionat Livia pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton