Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu, s-a lansat în televiziune! A semnat cu PRO TV

 Dumitrache Laura
.

Ioana Taisia este fiica jurnalistului Robert Turcescu și se pare că va păși pe urmele tatălui ei. Ioana a terminat studiile în străinătate și acum face parte din trustul Pro Tv. Fiica jurnalistului activează în mediul online prin intermediul unei televiziuni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu siguranță, Robert Turcescu este foarte mândru de fiica lui, Ioana. În vârstă de 23 de ani, Ioana Taisia a terminat studiile în străinate, iar acum se lansează în televiziune. Ioana sau Yoyo, așa cum este cunoscută pe rețelele sociale a absolvit Facultatea de Comunicare și Filosofie din cadrul Universității Villanova.

ioana taisiaioana taisia

După ce s-a întors din America, Ioana Taisia Turcescu a acceptat să lucreze la Pro Tv. Mai exact, tânăra le va arăta oamenilor prezenti pe rețelele sociale ce se întâmplă, de fapt, pe platourile de filmare, dar și în spatele camerelor pe durata celor două emisiuni.

Citește și: Cum arată fiica lui Robert Turcescu, la 21 de ani. Au fost împreună la concertul The 1975: „Fata cu tata”

Citește și:Robert Turcescu și-a cunoscut actuala soție pe Facebook, după despărțirea de Oana Sârbu: „Nu plecasem la vânătoare să vânez o gagică'

Citește și:Medana și Alin Oprea au refuzat să meargă împreună la Asia Express: „Dădea bine la imagine, dar…”

Citește și:Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu în privința copiilor ei și ai lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: 'Dacă până acum m-am dedicat vieții de familie…'

Ioana Taisia s-a lansat în televiziune. Lucrează la PRO TV

Ioana Taisia este fiica lui Robert Turcescu. Tânăra a studiat în America, iar acum s-a întors în România, unde se va lansa în televiziune. Ioana a semnat cu Pro tv și va putea fi urmărită în emisiunile „Vorbește Lumea' și „La Măruță'. Ioana Taisia sau Yoyo, așa cum se prezintă pe rețelele sociale, le va arăta oamenilor ce se va întâmpla, de fapt, pe platourile de filmare, dar și în spatele camerelor pe durata celor două emisiuni.

Ador, ador această experiență. Am doar câteva zile în echipa PRO TV și deja pot spune că mă simt ca într-o familie. Am găsit un mediu cald, primitor, cu multe emoții, diversitate prin invitați și agitație prin prisma emisiunilor transmise live. Știu că am ce învăța și sunt recunoscătoare pentru această șansă', a spus Ioana Taisia. Yoyo are o comunitate mare pe platformele sociale Instagram, TikTok, unde zilnic abordează subiecte de interes, precum modă, frumusețe, călătorii, educație și televiziune.

Ioana Taisia își ajută mama vitregă cu magazinul online

Ioana Taisia este fiica lui Robert Turcescu din relația cu Corina Ilie. Deși părinții ei au divorțat, Ioana are o relație apropiată cu părinții ei și chiar o ajută pe mama sa vitregă cu magazinul online. Oana Nutu, actuala soție a lui Robert Turcescu, este designer vestimentar și a fost ajutată de Ioana pentru afacerea sa.

Fiica lui Robert Turcescu a absolvit Facultatea de Comunicare și Filosofie în cadrul Universității Villanova. „Dacă aș spune că a fost ușor, aș minți. N-a fost ușor deloc, ba din contră, a fost mult mai greu decât mi-am imaginat vreodată. M-am simțit singură, extenuată, confuză și, deseori, mi-a fost dor de casă, dar a meritat. Am învățat, am crescut, am cunoscut profesori și oameni care mi-au schimbat viața și modul în care privesc lumea din jurul meu. Nu zic asta des, dar sunt mândră de mine. Sunt mândră că am putut să reprezint România aici, pentru că meritam să știe tot restul lumii că oricât de greu ne e, nu renunțăm niciodată.Dacă e ceva ce pot să vă spun după acești 4 ani este să nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu puteți să faceți ce v-ați propus. If I could do it, so can you:)', a transmis fiica lui Robert Turcescu pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton