Ioana Tufaru, amintiri emoționante cu mama ei, regretata Anda Călugăreanu. Ce obișnuiau să facă în fiecare an, de Paște: „De la ea am învățat să...”

 Dumitrache Laura
.

Ioana Tufaru, amintiri emoționante cu mama ei, regretata Anda Călugăreanu. Ioana Tufaru este fiica regretatei artistei Anda Călugăreanu și a actorului Dan Tufaru. A rămas fără părinți încă de la o vârstă fragedă, iar recent, a povestit despre amintirile rare pe care le are cu mama sa, din perioada Paștelui. Ioana Tufaru susține că amintirile cu mama sa devin din ce în ce mai vagi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru, amintiri emoționante cu mama ei, regretata Anda Călugăreanu. Ioana Tufaru, în vârstă de 46 de ani, a participat zilele trecute, la Muzeul de Istorie din București, la exporiziția dedicată mamei sale, Anda Călugăreanu. Acesta a povestit despre Paștele în perioada în care trăia mama sa, dezvăluind că nu are prea multe amintiri.

ioana tufaruioana tufaru

Ioana Tufaru, amintiri emoționante cu mama ei, regretata Anda Călugăreanu

Ioana Tufaru a recunoscut în nenumărate rânduri că moartea părinților săi i-au adus multă suferință. Anda Călugăreanu s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani, iar Dan Tufaru a murit la 58 de ani. Fiica celor doi, a întâmpinat multe probleme de-a lungul anilor.

Citește și: Cum arată acum Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu și-a făcut apariția la Acces Direct cu alt look

Citește și:„Un om bun și rău deopotrivă. Amintiri frumoase nu prea am'. Cum s-a înțeles Ioana Tufaru cu tatăl ei. Dan Tufaru ar fi împlinit astăzi 79 de ani

Citește și:Alexandra Stan ar avea o relație cu fotbalistul Altay Bayindir, potrivit presei din Turcia: „Care erau șansele? Cred că acum sunt…”

Citește și:Monica Tatoiu a fost atacată cu pietre de un elev, când era profesoară: „Băiete, eu sunt în evidența Spitalului 9, de nebuni. Ca atare, pot să te și omor”

Ioana Tufaru se pregătește pentru sărbătorile Pascale, dar amintirile despre perioada în care trăia mama sa, Anda Călugăreanu, îi provoacă mare triste. Fiica regretatei artistei a participat la expoziția dedicată mamei sale, la Muzeul de Istorie din București.

Ce obișnuiau să facă în fiecare an, de Paște

Referitor la amintirile pe care le are cu Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru recunoaște că acestea devin din ce în ce mai rare. Pe vremea când trăia mama sa, Ioana mergea împreună cu aceasta la biserică și a învățat-o să vopsească ouăle.

'Am multe amintiri, îți dai seama! Doar că mi le amintesc, așa, șterse. Sunt amintiri vagi pentru că au trecut foarte mulți ani. Știu că mergeam în fiecare an la biserică în Noaptea de Înviere. Mergeam să luăm lumină, apoi ciocneam ouă pe care mama le vopsea. Eu de la ea am învățat să vopsesc ouă. Și, normal, venea iepurașul mereu cu dulciuri multe!',a declarat Ioana Tufaru pentru fanatik.

Fiul Ioanei Tufaru ascultă melodiile Andei Călugăreanu

Ioana Tufaru nu l-a luat pe fiul ei la expoziția dedicată mamei sale, dar susține că Luca știe cine a fost bunica lui. Mai mult, Ioana Tufaru a dezvăluit că fiul ei ascultă melodiile Andei Călugăreanu. 'Luca nu a fost la expoziție, e prea mic. Nu prea știe încă sa citească, dar i-am povestit despre bunica lui, i-am arătat poze! El oricum știe despre bunica lui, chiar îi ascultă și melodiile', a mai spus Ioana Tufaru pentru sursa citată.

În acest an, fiica Andei Călugăreanu și familia sa vor petrecere Paștele acasă, iar de Înviere vor merge la biserică. 'Anul acesta stăm acasă. Ca în fiecare an ne uităm la tv pentru că este un post la care ne place să ne uitam să-i vedem pe Vasile Muraru și Valentina Fătu'.

Cum s-a înțeles Ioana Tufaru cu tatăl său, actorul Dan Tufaru

Ioana Tufaru nu a avut o relație apropiată cu tatăl ei, Dan Tufaru. Actorul a încetat din viață pe 28 noiembrie 2002. Aceasta a dezvăluit că încearcă să păstreze amintiri frumoase cu tatăl său.

„Mi-l amintesc și vreau să-mi amintesc doar clipele frumoase împreună cu el (nu au fost prea multe), Ele au rămas acolo în cutiuța sufletului! Amintiri frumoase nu prea am (sincer vorbind), ne vedeam foarte rar, mereu pe fugă. Mai mult sunt dureroase, dar despre alea nu prea aș vrea să mai vorbesc!Amintiri plăcute am foarte puține. Dar așa, ce-mi amintesc, că mi-a dăruit, la un Crăciun, un fular foarte frumos pe care, din păcate, l-am pierdut într-o zi când am fost la școală. Și am fost foarte necăjită!', a spus Ioana în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton