Ioana Zamfir, ispita de la Insula iubirii, a avut o viață de coșmar. A fost abuzată și bătută de mai mulți bărbați: „Avea 40 de ani atunci, a vrut să se asigure că nu o să spun nimănui"

.

Ioana Zamfir a avut o viață de coșmar. A fost abuzată și traumatizată de cei cărora le-a acordat votul de încredere. Ispita de la Insula iubirii nu a avut un parcurs ușor în viață, deși la început a simțit gustul succesului, pentru că a devenit campioană națională la gimnastică. Avea rezultate și ar fi putut continua așa, dar destinul i-a făcut o surpriză.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

După despărțirea părinților, viața ei s-a schimbat, radical. Ioana Zamfir a ajuns la Bacău, la bunici. Tatăl nu prea i-a fost prin preajmă în primii ani de viață, apoi legătura cu el a dispărut în totalitate. Acum nu mai știe nimic de el de 10 ani. Dacă ar fi avut un model masculin care să îi vorbească despre bine și rău, poate că ar fi avut alte trăiri, dar nu a avut această șansă.

ioana zamfir 43ioana zamfir 43

Ioana Zamfir, lovită de antrenori pentru a face performanță

Experiențele trăite au marcat-o. Îi e greu să își amintească de ele, dar cu atât mai dificil îi e să le povestească. Ioana Zamfir a fost lovită de antrenori pentru a face performanță în sport.

„Primul pumn, primul dos de palmă, cred că a fost la 8-9 ani. Așa mai violent a fost atunci”, și-a amintit Ioana Zamfir în emisiunea lui Mădălin Ionescu, la Antena Stars.

Citește și: Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim Ibru, pentru că a filmat-o în ipostaze interzise și i-a trimis filmările lui Pepe: „Eu l-am trimis la dezintoxicare, de-asta am renunțat la căsnicie'

Citește și: Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să renunțe la sarcină: „Era foarte periculos și pentru copii din punct de vedere medical și pentru mine”

Citește și: Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că a înșelat-o cu Yasmine Ody, care i-a fost prietenă: „Toată familia lui știa de ea și că ei aveau o relație de dinaintea divorțului nostru…”

Citește și: Raluca Pastramă susține că n-a rămas cu nimic după divorțul de Pepe: „I-am cedat lui Pepe absolut tot, case, mașini, tot ce aveam noi. El nu mi-a donat mie grădinița, eu îi plătesc lui rate”

Citește și: Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, este într-o relație cu Andrew, fiul Ozanei Barabancea. Cei doi s-au afișat în ipostaze romantice

Ioana Zamfir, abuzată în adolescență

La vârsta de 13 ani s-a retras din gimnastică. A ajuns apoi să aibă o legătură cu un bărbat de 40 de ani, care a abuzat-o și care s-a asigurat că nu o să povestească nimănui ce s-a întâmplat între ei.

Din păcate, viața mea nu a început așa… Toate lecțiile le-am primit destul de devreme. Am fost abuzată fizic. Am fost abuzată de două ori. Am fost invitată de către el să discutăm despre ce s-a întâmplat prima dată, pentru că avea 40 de ani atunci, să se asigure că nu o să spun nimănui. De acolo s-a întâmplat încă o dată”, a mai povestit Ioana Zamfir.

Ioana Zamfir, obligată în copilărie să privească filme pentru adulți

Apoi experiențele cumplite au continuat. La vârsta de 15 ani, Ioana Zamfir era obligată de agresorul ei să privească filme pentru adulți. Bărbatul avea 34 de ani.

Eu voiam să îl mulțumesc și să mă ridic la nivelul așteptărilor lui și executam tot ce spunea. A fost destul de dură experiența asta pentru că pune amprenta pe tine”, a mai spus Ioana Zamfir.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton