"Veniți să ne mai vedeți cât mai suntem în viață...". Actorul Ion Haiduc, mesaj emoționant pentru tânăra generație, la vârsta de 76 de ani

 Radulescu Ruxandra
.

Actorul Ion Haiduc, mesaj emoționant pentru tânăra generație, la vârsta de 76 de ani. Ion Haiduc, unul dintre actorii reprezentativi ai scenei românești, a deschis poarta amintirilor și a vorbit, cu emoție, despre momentele petrecute alături de actori celebri, care, din păcate, nu mai sunt în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ion Haiduc, 76 de ani, este unul dintre actorii de referință ai teatrului și cinematografiei de la noi din țară. Cu o carieră bogată atât pe scenă, cât și pe marile ecrane, artistul a avut ocazia de a juca alături de nume mari care din păcate nu mai sunt printre noi. După o viață în slujba publicului spectator, Ion Haiduc a transmis un mesaj emoționant, în care îndeamnă românii să-și prețuiască valorile cât sunt încă în viață și să vină la teatru pentru a se bucura de artiști.

unnamed-13unnamed-13

Actorul Ion Haiduc, mesaj emoționant pentru tânăra generație, la vârsta de 76 de ani

Invitat în emisiunea ,,Despre Filme-Interviuri cât o carieră', Ion Haiduc și-a adus aminte de vechii săi colegi de breaslă, evocând povești cu Toma Caragiu, Dem Rădulescu și Amza Pellea. Haiduc, copleșit de nostalgie, a adresat un mesaj important publicului în care îndeamnă oamenii să vadă spectacole de teatru, pentru a-și bucura sufletul cu marii artiști ai României, cât sunt încă în viață.

Citește și: „Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima'. Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor

Citește și: „Sunt vechi, erau din timpul relației. Dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copiii mei'. Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele private

Citește și: „Devenise agresiv fizic. M-a păcălit, nu a vrut să avem un copil. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut’. Ce probleme a avut Lora în căsnicia cu Dan Badea

Citește și: Cum a reacționat Andra, după ce i s-a reproșat că s-a îngrășat: „Nu mă mai chinui, sunt o grăsuță frumoasă'

,,Să veniți să ne mai vedeți cât mai suntem în viață, pentru că după ce nu mai suntem, nu mai folosește nimănui. Teatrul este un loc miraculos, care în două ore vă transpune într-o altă lume, de unde plecați mai bogați, mai fericiți, uneori mai îngândurați, dar oricum plecați cu mare frumos', a declarat Ion Haiduc pentru Canal 33.

Ion Haiduc are o iubită cu 42 de ani mai tânără

S-au cunoscut pe Facebook, iar de la o discuție amicală la o dragoste profundă n-a mai fost decât un pas. De ani de zile actorul Ion Haiduc se iubește cu tânăra Alexandra Aga. El are 76 de ani, iar ea urmează să împlinească 34 de ani. Cei doi împărtășesc pasiunea pentru actorie, iubita lui Haiduc absolvind Facultatea de Actorie.

Întâlnirea noastră este, poate, una din poveștile frumoase care le știu eu. Are o notă foarte serioasă, în ciuda diferenței dintre noi doi. Alexandra era studentă în anul II, abia îl începuse și era la Mircea Rusu studentă, la UNATC. A vrut să vadă o repetiție la Teatrul Național. S-a dus la Stănciulescu, la regizor, dar actrița principală a zis că nu dă drumul la nici un fel de student, că la repetiții actorul e cam în fundul gol. Ceea ce e adevărat. Lumea își face o altă impresie. Alexandra a fost desumflată rău. Și mi-a scris pe Facebook dacă poate să vină la o repetiție. Eu i-am răspuns că o accept, i-am dat numărul de telefon', își amintește Ion Haiduc. 

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton