Ion Țiriac i-a cerut Ionelei Cozmiuc să returneze mașina pe care i-a făcut-o cadou pentru argintul olimpic, ca să-i dea alta mai scumpă: "Eu, până astăzi, n-am mai văzut așa ceva"

 Dumba Gabriela
.

Ion Țiriac i-a cerut Ionelei Cozmiuc să returneze mașina Hyundai Kona Hybrid pe care i-a dat-o cadou pentru argintul olimpic cucerit la Paris, în proba de dublu vâsle categoria ușoară. Omul de afaceri Ion Țiriac a decis să schimbe mașina pe care i-o oferise canotoarei Ionela Cozmiuc după Jocurile Olimpice de la Paris, cu una de model superior, în semn de apreciere pentru că sportiva a cucerit, la scurt timp după Jocurile Olimpice, o medalie de aur la Mondiale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe 16 august, în cadrul unui eveniment organizat la Galeria de Automobile „Țiriac Collection', Ion Țiriac și-a îndeplinit promisiunea și le-a acordat tuturor medaliaților de la Jocurile Olimpice Paris 2024 câte o mașină sau două, în funcție de medaliile cu care s-au întors din Franța și de culoarea acestora. Cei care au câștigat aurul la Paris au primit modelul 5 de Hyundai Ioniq, în timp ce sportivii care au cucerit argint sau bronz au fost premiați de Ion Țiriac cu Hyundai Kona Hybrid.

456694527_8008097052606626_6496577574562342248_n456694527_8008097052606626_6496577574562342248_n

Ion Țiriac i-a cerut Ionelei Cozmiuc să returneze mașina pe care i-a făcut-o cadou pentru argintul olimpic, ca să-i dea alta mai scumpă

Ionela Cozmiuc a primit inițial o mașină Hyundai Kona, evaluată la 25.000 de euro, la fel ca toți medaliații cu argint la Jocurile Olimpice. Joi, a plecat de la Otopeni într-un Hyundai Ioniq, modelul primit de campionii olimpici la Paris, care valorează dublu.

Joi, la Otopeni, Ionela Cozmiuc s-a prezentat la salonul auto al lui Ion Țiriac la Otopeni pentru a prelua noua mașină. În cadrul evenimentului, omul de afaceri a avut un discurs laudativ la adresa sportivei.

'Să vezi pe cineva care își termină Jocurile Olimpice, e vicecampion olimpic și ia primul avion să se ducă peste mări și țări ca să facă un Campionat Mondial și mai vine înapoi și campioană mondială… eu până astăzi n-am mai văzut.

Îmi ridic pălăria cu respect și considerație. Eu știu ce înseamnă sportul. Asta înseamnă că, de când te scoli până când te culci, ai numai bătături și muncești întruna. Am făcut un mic gest. Îmi pare rău că fiul meu nu este aici, pentru că el a făcut această treabă.

Ei i-am făcut un fel de amestec. Având în vedere că și-a câștigat laurii la Paris, dar după, să te urci în avion să te întorci cu un aur de la Mondiale… Am luat mașina de aur și am plăcerea să i-o ofer, să fie sănătoasă', a declarat Ion Țiriac.

Citește și: Șase medici chirurgi oncologi de la Spitalul Municipal de Urgenţă din Timişoara, acuzați că ar fi primit mită de la pacienți bani, miere și bulion

Citește și: Alergia la ambrozie, simptome și tratament. Sfatul medicilor pentru a reduce severitatea simptomelor în această perioadă / 2.5 milioane de români sunt afectați

Ionela Cozmiuc, medaliată cu argint la canotaj, la dublu vâsle categorie ușoară

Ionela Cozmiuc nu a apucat să se bucure prea mult de mașina primită inițial de la Ion Țiriac, deoarece s-a dus imediat în Canada, pentru a participa la ultima competiție din cariera ei, Campionatul Mondial. A câștigat medalia de aur, motiv pentru care Țiriac a decis să-i dea o mașină de un model superior.

„Este foarte greu să vorbesc când sunt alături de astfel de personalități ale sportului românesc însă o să mă străduiesc să o fac. Când am plecat în Canada am fost puțin supărată că nu am fost la evenimentul de decernare a mașinilor.

Acum mi-a trecut supărarea. Se pare că toate se întâmplă cu un motiv și motivul meu a fost să câștig aurul mondial. Mulțumesc Fundației domnului Ion Țiriac, îi mulțumesc dumnealui, îi mulțumesc băiatului dumnealui și tuturor celor care au luat parte la această surpriză oferită nouă sportivilor olimpici și vreau să spun că voi conduce această mașină cu toată mândria și onoarea', a spus sportiva.

Aurul pe care l-a obținut la Mondialele de la Saint Catharines, Canada, are o importanță și mai mare pentru Ionela Cozmiuc.

Sunt foarte bucuroasă, am câștigat iar aurul mondial în proba de simplu. Închei acest an cum mi-m dorit. Pot spune că e un final perfect de carieră, dar niciodată să nu spui niciodată. Este finalul acestui an, mă gândesc serios dacă să pun vâslele în cui pentru totdeauna sau să mă întorc. Nu imediat, dar pe viitor există șanse să mă întorc', a declarat Ionela Cozmiuc, după competiția din Canada, lăsând de înțeles că s-ar putea retrage temporar din activitate.

După ce a primit o altă mașină de la Ion Țiriac, sportiva a transmis că retragerea din activitate nu este definitivă și sunt șanse să concureze și la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 2028.

Dacă lucrurile se vor alinia din nou, peste patru ani voi fi aici alături de dumneavoastră. Vă mulțumesc', a spus Ionela Cozmiuc, citată de prosport.ro.

foto: Prosport.ro / Facebool Ionela Cozmiuc

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton