Ionel Ganea s-a ales cu ordin de restricție după ce ar fi bătut un vecin. De la ce a pornit scandalul: "În urma jignirilor pe care mi le-a adresat..."

 Dumba Gabriela
.

Ionel Ganea a fost implicat, noaptea trecută, într-un scandal cu unul dintre vecinii săi, iar poliția a fost chemată în toiul nopții. Pe numele fostului jucător al echipei naționale de fotbal a României a fost a emis ordin de protecţie provizoriu. O cameră de supraveghere a surprins cearta dintre Ionel Ganea și vecinul său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a anunţat, vineri, că a emis ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat de 51 de ani care şi-ar fi agresat fizic un vecin. Este vorba despre Ionel Ganea, fotbalist al Generației de Aur.

458530064_916274873866907_1151679881717760483_n458530064_916274873866907_1151679881717760483_n

De ce l-ar fi bătut Ionel Ganea pe vecinul său

Totul a început într-un cartier select din nordul Capitalei, acolo unde Ionel Ganea are o locuință pe care a închiriat-o. Vecinii sunt cei care au sunat la 112 din cauza faptului că ar fi fost deranjați de gălăgia pe care o făceau chiriașii pe care îi are Ganea în locuință și se pare că este vorba despre o stare conflictuală care durează deja de mult timp.

Ionel Ganea spune că gardul a fost montat pe proprietate publică şi nu privată. Scandalul a degenerat rapid, s-a ajuns la violenţă fizică, unul dintre vecini fiind lovit de Ionel Ganea. Victima a depus plângere şi a obţinut un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile împotriva fostului fotbalist.

„În temeiul unei sesizări formulată în data de 4 septembrie, prin apel 112, poliţiştii oraşului Voluntari s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziţionat pe drumul de servitute către unul dintre imobile. În conformitate cu legislaţia în vigoare, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existenţa unui risc iminent, context în care, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o durată de cinci zile, împotriva bărbatului de 51 de ani”, se precizează într-un comunicat al IPJ Ilfov.

În cauză, poliţiştii oraşului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Roxana Anghel, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Paris, și iubitul ei, Florin Horodișteanu: ‘O să bată și clopotele de nuntă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Natalia Guberna povestește cum a ajuns prima oară, ca admiratoare, în casa regretatul Mihai Constantinescu: „Îmi plăcea foarte mult. A însemnat mult în viața mea'. Cum s-a împrietenit cu mama lui / EXCLUSIV

Explicațiile lui Ionel Ganea după scandalul cu vecinul

Ionel Ganea spune că nu şi-a lovit vecinul şi doar l-a atins, iar acesta s-a împiedicat şi s-a lovit de gardul metalic. Fostul fotbalist de la Naționlă susține că scandalul dintre ei este unul mai vechi.

„Eu am închiriat o casă acolo și răspunderea nu mai e a mea, este a chiriașului. Domnul respectiv și-a pus camere, filmează în curtea mea, în casa mea, la alți vecini, se ia de toată lumea. Drumul de acolo e făcut abuziv, mi-a obstrucționat mie accesul la proprietate, fără acordul meu, fără acordul primăriei și îmi filmează zi de zi în curte în casă.

Eu am făcut sesizare la poliție. El stă pe camere în casă și iese și se ia de dumneavoastră, că unde vă duceți, ce faceți, zice că e drum privat. Dar acum nu mai e drum privat, este cale de acces, conform unei convenții din 2002, între foștii proprietari și actualii proprietari.

El neavând cunoștintă de această convenție, am avut cu el o altercație verbală. Mai mult, în urma jignirilor pe care mi le-a adresat. Era și soția de față, mai era acolo și lume”, a declarat Ganea, pentru Digi 24.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton