O mai ții minte pe Ionela din Inimă de Țigan? Cum arată și cu ce se ocupă Maria Panait, la 25 de ani

 Calin Maria Bianca
.

O mai ții minte pe Ionela din Inimă de Țigan? Era o copilă gingașă, care cucerea pe toată lumea cu rolul său și replicile pe care le avea. Ce-i drept, în urmă cu mai bine de un deceniu, telenovela Inimă de Țigan a fost un serial fenomen în România, care a captat pe toată lumea. A câștigat audiențe uriașe, fiind urmărit de mii și mii de oameni. Pe atunci toți actorii care jucau în această telenovelă s-au făcut remarcați, astfel că printre numeroasele vedete cu nume mari se numără și Maria Panait, cunoscută pentru personajul Ionela. Iată cum arată acum, la vârsta de 25 de ani, dar și cu ce se ocupă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Telenovela 'Inimă de țigan' a fost una dintre cele mai de succes din România. Nu doar personajele foarte bune și bine conturate au prins publicului larg, ci și povestea ilustrată. Este un serial românesc cunoscut de numeroase generații, însă totuși, odată cu trecere anilor, mulți dintre actori s-au transformat radical. Așa este și în cazul Mariei Panait, care a jucat rolul Ionelei pe atunci. Nimeni nu se aștepta să arate așa și să reprofileze pe acest domeniu la 25 de ani!

befunky-collage-23-1024×626-1befunky-collage-23-1024×626-1

O mai ții minte pe Ionela din Inimă de Țigan? Serialul Inimă de Țigan ilustra viața oamenilor de etnie romă, fiindcă încărcată cu mai multe povești de dragoste, una mai specială ca alta, care țineau telespectatorii cu sufletul la gură. Printre personajele care au cucerit pe atunci, se număra și Ionela Mihai, nepoata lui Luca Stângaciu, interpretat de Vlad Zamfirescu. Dacă pe atunci era doar o copilă, azi este o femeie în toată regula!

Citește și: O mai ții minte pe Pisi din telenovela Inimă de țigan? Ce face și cum arată actrița Dana Hauer, la 36 de ani

Citește și: O mai ții minte pe Fefe din Inimă de țigan? Ce face și cum arată acum Adina Galupa

Citește și: Claudia Pavel revine la TV. Ce emisiune va prezenta artista

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Puya și Melinda au câștigat imunitatea

O mai ții minte pe Ionela din Inimă de Țigan? Cum arată și cu ce se ocupă acum Maria Panait

Ionela din Inimă de Țigan nu mai este deloc o copilă și nici măcar o adolescentă. Acum, ajunsă la vârsta de 25 de ani, este o femeie în toată regula, care își trăiește viața așa cum a visat dintotdeauna. Dacă în urmă cu 15 ani era doar un copil care cocheta cu actoria alăuturi de actori cu renume precum Denis Ștefan, Carmen Tănase, Florin Zamfirescu, Lucian Viziru, Nicoleta și Iuliana Luciu, Cabral Ibacka sau Doinița Oancea, în prezent a terminat studiile la Academia de Studii Economice din București.

Maria Panait a lăsat în urmă actoria

Pe când avea doar 10 ani și juca în telenovela Inimă de Țigan, toată lumea aștepta să o vadă mare , îmaginându-și că o să ajungă o stea pe scenele Teatrului Românesc. Ei bine, nu a fost deloc așa. Ce măsură ce a crescut, Maria Panait și-a descoperit alte pasiuni. Fiica Lizei Panait, a studiat la ASE, iar totodată și-a conturat și o carieră de manechin, fiind pe urmele mamei sale.

Mai mult decât atât, nu doar că a ales să își continue studiile liniștită, fără a fi distrasă de alte pasiuni, ci a reușit să ajungă și una din cele mai cunoscute creatoare de modă din țară. Bineînțeles, nu este de mirare, dacă analizăm domeniul în care activează mama ei.

Maria Panait trăiește o frumoasă poveste de dragoste

La o simplă privire pe conturile ei de socializare, putem vedea cu ușurință faptul că Maria Panait sau micuța Ionela din Inimă de Țigan este pasionată de modă și de poze. Mai mult decât atât, fiindcă asta deja știam, putem observa că trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, alături de un tânăr la fel de frumos ca și ea. Ce-i drept se potrivesc de minune, însă din declarațiile ei și ale mamei sale se pare că nu se pune discuția de nuntă și copii momenten, Maria Panait fiind axată pe carieră în prezent.

„De mică am vrut să merg la ASE. Am ales această facultate fiind convinsă că mă va ajuta, lucru care s-a și întâmplat. Toată lumea are nevoie de educație financiară. Am zis că nu vreau să fiu model, dar nu am zis niciodată că nu aș vrea să fiu designer. Acum m-am decis.', a spus tânăra.

Noi suntem într-un business unde sunt foarte multe probleme. Ea este martoră la tot. Și când dăm ratele la credit, și când ne împrumutăm, și când nu avem bani, și când avem, și când dăm taxele la stat. Ea simte toate frământările acestea fiind acolo. Câteodată este normal să i se pară foarte greu pentru că nu este un business foarte ușor de făcut.', a continuat mama sa, pentru dcnews.ro.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton