Ionela Novac a suportat abuzul domestic 18 ani de dragul copiilor. Ce a povestit concurenta de la Chefi la cuțite printre lacrimi: "M-a bătut din prima zi a nunții. Mi-au spus să accept..."

 Oana Pantazi
.

Ionela Novac a suportat abuzul domestic 18 ani de dragul copiilor. Ionela Novac este o altă concurentă cu o poveste de viață cutremurătoare care a ales să se confeseze la Chefi la cuțite, în fața celor trei jurați. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost foarte impresionați de povestea femeii care a suportat 18 ani un bărbat violent pentru a-și putea crește copiii. A fost una dintre femeile care a făcut față abuzului domestic, doar de dragul familiei și a copiilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ionela Novac i-a impresionat, ieri-seară pe cei trei chefi cu povestea ei dramatică de viață, pe care a dezvăluit-o, printre lacrimi, la Chefi la cuțite. Concurenta, una dintre nenumăratele victime ale abuzului domestic, a avut o viață cruntă, timp de 18 ani, alături de un monstru, într-o căsnicie toxică. A fost chiar la un pas să-și piardă viața, iar asta a determinat-o să o ia de la capăt în altă țară.

ionela-novac-chefi-cutite-1ionela-novac-chefi-cutite-1

Ionela Novac, poveste de viață dramatică, dezvăluită printre lacrimi, la Chefi la cuțite

Acum, ajutor de bucătar în Germania, Ionela Novac i-a surprins pe chefi cu fructe de mare în sos de portocale, un preparat care i-a intrigat, dar care i-a făcut să-i acorde două cuțite. Până acolo însă, femeia le-a povestit celor trei jurați viața de coșmar pe care a trăit-o alături de un soț abuzator încă din prima zi de căsnicie. Timp de 18 ani a suportat nenumărate violențe, însă nu l-a lăsat ca să nu aibă copiii de suferit, dar și din cauza prejudecăților…

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Cristi Șerb, primul câștigător de la „Chefi la Cuțite'. Ce a făcut cu premiul de 30.000 de euro

Citește și: Gina Pistol e dispusă să revină la Antena 1 de anul viitor: „Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce’ / Acum, emisiunile Chefi la Cuțite și America Express sunt prezentate de Irina Fodor

Citește și: Cine este Alex Mihoc, tânărul de 18 ani care a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite: „La 14 ani lucram pentru Mbappé sau Benzema…'

„Înainte de Germania povestea mea este foarte lungă și foarte cu multe lacrimi. Bine nu a fost în viața mea. Am avut o viață mai grea. Am fost căsătorită, am divorțat după 18 ani de căsătorie, am doi copii… Bărbatul meu consuma alcool foarte mult, m-a bătut din prima zi a nunții și am încercat să spun părinților mei că nu este totul chiar bine și mi-au spus că nu au ce să facă: „Dacă tu ai ales, ți-a plăcut de el, ați făcut și o casă împreună, trebuie să stai așa pentru că ne râde lumea'a spus Ionela Novac, la Chefi la cuțite.

Ionela Novac de la Chefi la cuțite a luat-o de la cap din Germania

Capul familiei a fost așa doar cu numele, pentru că Ionela Novac era cea care muncea, deși veniseră pe lume copiii. Lăsați în grija tatălui, aceștia au fost la un pas de tragedie. Fiul femeii a aruncat în sobă o sticluță plină cu soluție de bronz, iar explozia care a urmat l-a rănit puternic la picior pe copil.

De altfel, faptul că avea o familie nu l-a oprit pe bărbat să fie violent, iar la un moment dat, acesta chiar i-a tăiat tendoanele de la picior soției sale, ea ajungând la spital. Atunci a realizat cu adevărat pericolul și a luat decizia de a-și schimba viața.

„Când bea devenea foarte violent și pe o frunză dacă i se părea că a căzut neregulat și pentru aia mă lua pe mine. Nu era zi de la Dumnezeu să nu fie o jignire. Am fost nevoită să-mi cresc copiii, să îi educ, să-i duc la școală și să muncesc eu pentru ei', a mai spus concurenta, la Chefi la cuțite.

Ionela a plecat în Germania, unde a muncit din greu, dar viața ei și a copiilor s-a schimbat în bine. Mai mult, concurenta și-a găsit în Germania un „om bun”, cum l-a descris ea, alături de care a descoperit ce înseamnă iubirea și respectul.

Foto Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton