Ioniță de la Clejani îi ia apărarea lui Theo Rose, în scandalul cu Irina Rimes: "Lăutăria nu e pentru oricine"

 Dumba Gabriela
.

Ioniță de la Clejani sare în apărarea lui Theo Rose, în scandalul cu Irina Rimes. Theo Rose a plâns după ce colega ei din juriul Vocea României a ironizat genul muzical pe care îl aceasta îl abordează uneori, respectiv lăutărie. Ioniță de la Clejani o asigură pe Irina Rimes că lăutăria nu e pentru oricine și trebuie să ai cu adevărat talent pentru a putea interpreta un astfel de gen muzical.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes și Theo Rose au avut un schimb de replici, în cadrul emisiunii Vocea României, când s-au duelat pentru o concurentă. Imaginile difuzate au surprins-o pe Theo Rose în lacrimi la Vocea României, după ce colega ei a ironizat lăutăria din repertoriul său muzical.

cati-bani-castiga-fiica-lui-ionita-de-la-clejani-pe-strazile-londrei-nu-stateam-cu-mana-intinsa-eram-gravida-si-cantam-exclusiv-1cati-bani-castiga-fiica-lui-ionita-de-la-clejani-pe-strazile-londrei-nu-stateam-cu-mana-intinsa-eram-gravida-si-cantam-exclusiv-1

Ioniță de la Clejani, despre lăutărie și scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes

Afectat de faptul că Theo Rose a fost luată la rost de Irina Rimes, celebrul lăutar Ioniță de la Clejani i-a sărit în apărare. Ce mesaj i-a transmis artistul Irinei Rimes.

'E greu să vorbești despre muzica lăutarească. Lăutăria este un cuvânt greu. Nu sunt de acord că a cânta muzică lăutărească este ușor. Dimpotrivă, este foarte greu să reproduci alte melisme, specifice muzicii lăutărești.

Theo Rose este o solistă foarte bună. Are de toate, poate cânta orice gen muzical, inclusiv muzică lăutărească. Vocea o ai sau nu o ai de la Dumnezeu. Ei i-a dat Dumnezeu o voce foarte bună. În plus, Theo Rose are mult bun-simț, este profesionistă.

Am avut ocazia să o cunosc la spectacolul nostru de la Sala Palatului, unde a cântat în duet cu Viorica, soția mea. Eu n-am vrut să o chem și la repetiții, la probele de sunet, pentru că era însărcinată, am zis să nu o obosesc. Dar ea mi-a zis că vine.

Irina Rimes vorbește despre muzica lăutărească cu o anume conotație, ca și cum ar fi ușor de făcut. Ei bine, nu este la îndemâna oricui. Nu are acest drept Irina Rimes să claseze muzica lăutărească. Există titani ai acestui gen muzical', a declarat Ioniță de la Clejani pentru Playtech Știri.

Citește și:Mona Segall renunță definitiv la America Express. Producătoarea nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Situațiile ar fi putut fi terifiante…’

Citește și:Bursucu se însoară în acest weekend cu iubita lui, Andreea, după 11 ani de relație: „Adio, burlăcie!’. Unde va avea loc nunta

Citește și:Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți la mall, în văzul tuturor

De ce s-au certat Irina Rimes și Theo Rose, la Vocea României

Irina Rimes a pus-o la zid pe Theo Rose, colega ei de la Vocea României, după ce iubita lui Anghel Damian a încurajat o concurentă să cânte orice gen muzical. 'Adică, ce? Vrei s-o duci în lăutărie?', a sunat întrebarea Irinei Rimes, la care Theo Rose i-a dat replică:

'Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră. Și eu îmi doresc numai scene mari. Dar procesul meu a fost ăsta… a trebuit să trec pe acolo!'.

Într-un final, Theo Rose nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, în timp ce Pavel Bartoș a îmbrățișat-o, încercând să o consoleze.

Irina Rimes a clarificat, pe Instagram, că între ea și Theo Rose nu e nici o competiție și i-a rugat pe fani să nu alimenteze scandalul iscat între ele.

„Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta.

Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM (n.r. Social Media), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv’, a scris Irina Rimes pe Instagram, ca răspuns pentru un fan care a comparat-o cu Theo Rose.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton