Ionuţ de la Insula Iubirii o atacă pe Mirela după despăţire: "Nu mai suport atâta minciună şi prefăcătorie"

 Pirvu Cristina
.

Ionuţ de la Insula Iubirii reacţionează după ultimele declaraţii ale Mirelei, fosta lui iubită. El o sfătuieşte să numai mintă, să spună public adevărul! 

Fostul iubit al Mirelei susţine că Mirela minte foarte mult. El a declarat că el nu a obligat-o pe Mirela să participe la emisiune aşa cum anunţase ea, ci concurenta a sunat prima la producători şi a confirmat prezenţa ei.

Mai mult decât atât, el spune că Mirela minte atunci când afirmă că ei doi nu au mai vorbit şi nu s-au mai văzut din martie. Se pare, după spusele lui, că s-au văzut şi au vorbit destul de des, chiar dacă nu mai au o relaţie.

„Fac acest story pentru că minciuna și prefăcătoria au ajuns la cote maxime și eu nu mai suport să văd atâta minciună și prefăcătorie din partea Mirelei. Draga mea, (…) noi nu aruncăm săgeți, doar ne uimim de ceea ce ești tu și cum minți cu atâta nonșalanță și cum te victimizezi atâta. (…)

Să începem de la faptul că tu ai fost sunată prima să confirmi plecarea noastră în Thailanda și tu ai acceptat. Asta devenind o acuzație gravă la adresa mea, cum că te-am forțat să mergem în Thailanda.

În plus, te plimbi pe la emisiuni și minți că n-am mai vorbit și că nu ne-am mai văzut din martie. (…) Într-adevăr, relația noastră s-a terminat, dar noi ne-am văzut de zeci de ori. (…) Despre ce vorbim? Avem poze împreună. De unde atâta minciună? Cum să vorbești cu mine dimineața și seara să zici că n-ai mai vorbit cu mine? Unde vrei să ajungi cu minciuna și prefăcătoria asta? (…)

Eu am atâtea mesaje când îmi vorbești despre Mircea, despre faptul că ai vorbit cu Hannelore de când ai venit acasă, când îmi scrii mie lucruri urâte despre persoane cărora le dau like?

Cum să faci atâta victimizare și minciună? Pentru ce? Vrei să-ți faci imagine? Fă-ți imagine pe numele tău. Ai fugit după doi iepuri, n-ai prins niciunul! Nu știu ce ai de gând, dar nu mai pomeni numele meu. Vezi-ți de planurile tale, de tine, dar nu mai pomeni de noi și nu mai minți', a spus Ionuț pe Instagram.

După declaraţiile făcute de Ionuţ Gojman, ispita Mircea a intervenit mulţumindu-i celui care îi este colag la Insula Iubirii sezonul 5.

„Bravo, John! Ai dat dovadă de foarte multă maturitate. Respect omule din partea mea fără nicio părere de rău. Eşti a nu ştiu câta persoană care îmi confirmă anumite lucruri. Păcat! Multă baftă în continuare!”

Bogdan de la Insula Iubirii o ameninţă pe Mirela

Bogdan de la Insula Iubirii susţine că Mirela minte. El spune că nu există niciun cont fals şi că ea ar fi fost persoana care ar fi vorbit despre ispita Mircea şi ispita Nicoleta. Mai mult decât atât, şi Hannelore, soția lui, a fost adusă în discuție. Bogdan e în stare chiar să publice conversațiile pe care Mirela le-a purtat cu Hanne despre Mircea.

Bogdan a afirmat că Hannelore a plătit pentru greșelile făcute la Insula Iubirii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton