Ionuț Dolănescu recondiționează vila pentru care s-a bătut la tribunal cu fratele său. A început renovările

 Martin Lorena
.

Ionuț Dolănescu recondiționează casa mult disputată după moartea tatălui său. Timp de câțiva ani, Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au judecat pentru averea tatălui lor. Într-un final, aceștia au făcut un compromis și au ales cum să împartă bunurile. Lui Ionuț i-a revenit casa în care a locuit marele cântăreț de muzică populară. Acesta a început deja să o recondiționeze și speră să se poată muta în ea până în 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După moartea lui Ion Dolănescu, cei doi fii ai săi s-au judecat pentru a împărți averea răposatului lor tată. Aceștia au ajuns într-un final la un punct comun și au hotărât cum vor împărți bunurile. Casa părintească îi revine lui Ionuț, cel care a și început să o recondiționeze. Acesta speră să se mute în ea până în 2023.

1-Ionut-Dolanescu-casa1-Ionut-Dolanescu-casa

Acesta a angajat o echipă de muncitori pentru a se ocupa de renovări. Ionuț Dolănescu nu a fost surprins de paparazii EVZ la casa părintească.

Citește și: Ce face Ionuţ Dolănescu cu vila de un milion de euro moștenită de la tatăl său:”Am decis să…”

Citește și: A murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu.Mesajul transmis de Ionuț Dolănescu

Citește și: Marilena de la Survivor a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu, în direct:„Vreau să zic că te iubesc…'

Citește și: Anamaria Prodan e sigură că Reghe va regreta divorțul și avertizează:„Nimeni nu rămâne nepedepsit'

Ionuț Dolănescu recondiționează vila pentru care s-a bătut la tribunal cu fratele său

Deși locuiește de foarte mult timp în America, Ionuț Dolănescu revine la casa părintească de fiecare dată când are ocazia. Acum, el a primit-o moștenire și are planuri mari! Interpretul dorește să o renoveze, dar în același timp să îi păstreze frumusețea de odinioară. Deoarece casa este considerată un imobil de patrimoniu, de-a lungul timpului nu a avut permisiunea de a fi recondiționată. Într-un final, Primăria Sectorului 2 i-a oferit lui Ionuț posibilitatea de a o renova.

„Recompartimentare interioară, transformare pod în mansardă cu modificre de fațade și șaprantă acoperiș cu păstrarea înălțimii maxime la coamă și ștrașină', a hotărât Primăria Sectorului 2.

Ionuț Dolănescu a apelat la o echipă de construcție

Zilele trecute, în jurul celebrei casei au început să fie observați muncitori. Paparazzii EVZ au surprins mai multe echipe care aduceau materiale de construcții și utilaje. Ionuț Dolănescu nu a fost prezent la întreaga operațiune, lăsând totul pe seama muncitorilor calificați.

Vila a fost cunoscută pentru petrecerile grandioase pe care Ion Dolănescu le organiza cu ocazia zilei sale de nume. Se pare că fiul lui dorește să continue tradiția. Acesta ar fi discutat cu un arhitect pentru a stabili cum va arăta locuința. Ionuț își dorește să păstreze elementele vechi precum mobila și icoanele.

A fost ridicată de Barbu Ștefănescu Delavrancea

Imobilul are mai mult de 100 de ani, iar Ion Dolănescu nu a fost singura legendă care a locuit acolo. Marele scriitor Barbu Ștefănescu Delavrancea este cel care a ridicat locuința.

În ultimii ani ai vieții sale, Ion Dolănescu nu s-a mai ocupat de casă, motiv pentru care fiul său va avea foarte multe reparații de făcut.

Sursă foto: Facebook și EVZ

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton