Ionuț Lupescu este însurat de 20 de ani și povestea lui de dragoste este direct din filme! Cum a cunoscut-o pe soția lui, Flori

 Dumba Gabriela
.

Pe Ionuț Lupescu fotbalistul îl cunoaște toată lumea, însă în ceea ce privește viața personală, acesta a preferat discreția. Se știe, însă, că Ionuț Lupescu este un familist convins, însurat de 20 de ani cu Flori, iar povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Spre deosebire de soţul ei, care este unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, Flori Lupescu a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Au o căsnicie frumoasă, iar iubirea pasională de la început s-a transformat în respect, așa cum spune fostul mare fotbalist.

17634446-1281973245191497-8175492514002236408-n17634446-1281973245191497-8175492514002236408-n

Cum și-a cunoscut Ionuț Lupescu soția acum mai bine de 20 de ani

Ionuț Lupescu ocupă un loc de cinste în topul celor mai talentați fotbaliști români, mândrindu-se cu echipele celebre pentru care a jucat, precum Bayer Leverkusen sau Borussia Mönchengladbach. Fotbalistul este împlinit pe plan profesional, iar începând cu anul 2000, Ionuț Lupescu se bucură de o poveste de dragoste ruptă din basme. Iată cum a cunoscut-o Ionuț Lupescu pe Flori, soția sa.

Fotbalul l-a ajutat să își întâlnească și viitoarea soție, deoarece acesta, alături de charterul Echipei Naţionale, călătorea cu echipajul din care făcea parte și Flori, ce era în acea perioadă stewardesă.

Flori a fost stewardesă timp de 10 ani, iar în timpul zborului de la Bursaspor, Ionuț Lupescu și Flori au vrut să dea o șansă reală conexiunii dintre cei doi, după mai multe întâlniri întâmplătoare din diferitele zboruri pe care le făceau împreună. În anul 2000, Ionuț Lupescu și Flori au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească, eveniment ce a avut loc în mare secret, departe de ochii curioșilor.

„Soţia mea a fost stewardesă aproape 10 ani şi la diferite zboruri ne-am văzut. Echipajul mergea câteodată şi cu charterul Echipei Naţionale şi uşor uşor am intrat în discuţie. Dar asta după mult timp, nu din prima. Şi ne-am plăcut, după m-am dus eu la Bursaspor şi atunci s-a făcut legătura, înfiriparea, în 2000, şi apoi a venit şi ea, iar anul acesta facem 18 ani. E iubire, dar cu cât îmbătrâneşti este respect foarte mult. Dacă nu este respect este lucrul cel mai urât', a declarat Ionuț Lupescu acum ceva timp la Antena Stars.

Citește și: Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu, goale pe afișul filmului Retreat Vama Veche: „O terapie pentru fiecare dintre noi'. Când are loc premiera comediei filmate pe litoralul românesc

Citește și: „Retreat Vama Veche’ se lansează în 18 octombrie în cinematografe

Citește și: Luminița Anghel, mândră de fiul ei, care a terminat clasa a IV-a cu rezultate extraordinare și e olimpic: „Premiul I și media 10 curat. Sunt mândră de tine și-ți mulțumesc!'. Filip seamănă perfect cu mama lui

Flori, soția lui Ionuț Lupescu, a făcut 8 fertilizări in vitro 

După ce cariera în fotbal s-a terminat pentru Ionuț Lupescu, fotbalistul, alături de Flori, au decis să se mute din România și să locuiască în Elveția, acolo unde Ionuț Lupescu a făcut director tehnic la UEFA.

Deși Flori a fost casnică pentru o perioadă, aceasta și-a dorit să aducă mai multe venituri în casă, motiv pentru care a decis să deschidă o cofetărie care realizează torturi personalizate pentru diverse evenimente, potrivit kanald.ro.

Flori și Ionuț Lupescu au încercat timp de 11 ani să își mărească familie, femeia realizând 8 fertilizări in vitro, ce nu au avut succes. După mai multe cercetări realizate de medici, Flori și Ionuț Lupescu au aflat că femeia are o malformație congenitală, ceea ce i-a făcut pe cei doi să se resemneze cu gândul că vor putea avea copii pe cale naturală.

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton