Ionuț Popa de la Survivor și Lolrelai formează un cuplu: ”Îmi deschide ușa la mașină. Nu mă lasă să car chestii, că și asta e pe cale de dispariție”. Cum s-au cunoscut

 Calin Maria Bianca
.

Ionuț Popa de la Survivor și Lolrelai formează un cuplu. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Ionuț Popa, concurent la „Survivor România 2022', și Lolrelai, tânăra care a uimit cu aparițiile ei în emisiunea „iUmor' de la Antena 1, formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Cei doi s-au afișat de mai multe ori îmbrățișați, iar acum au făcut și primele declarații în care confirmă că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Popa nu are nevoie de prea multe descrieri, asta fiindcă nu este deloc străin publicului. A participat la „Ninja warrior', fosta emisiune de la PRO TV, dar și la „Survivor România' 2022, astfel că de atunci este foarte activ pe rețelele de socializare și postează foarte multe poze din sala de antrenamente. De asemenea, nici Lolrelai nu este străină de micile ecrane, mai ales după ce a devenit cunoscută cu momentele sale de la iUmor. Se pare că dragostea vine de unde te aștepți mai puțin, cum a fost și-n cazul lor.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_05_ionut-popahttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_05_ionut-popa

Citește și: Cine este Lolrelai. Ștefania Costache s-a făcut remarcată cu stilul dezinhibat

Citește și: Motivul pentru care Ionuț Popa vrea să câștige Survivor România 2022: „O să fac tot posibilul să îi fie bine băiețelului meu”

Citește și: De ce a rupt Gabriela Cristea relația cu tatăl ei: „E greu să vezi cum te vinde pentru câțiva lei. Nu știu dacă merg la înmormântarea lui”. Cei doi nu-și mai vorbesc de peste 30 de ani

Citește și: De ce nu se căsătorește Tudor Chirilă cu iubita sa, Iulia Mîzgan: „Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită”

Ionuț Popa de la Survivor și Lolrelai formează un cuplu

Lolrelai nu a ezitat și a confirmat că între ea și Ionuț Popa a început o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu ceva timp. Frumoasa blondină a explicat că momentan sunt la începutul relației și încă sunt în procesul de cunoaștere, însă totul merge foarte bine până acum. Nimeni nu se aștepta să formeze un cuplu, însă ea a dezvăluit inclusiv cum a început totul între ei și putem spune că a fost dragoste la prima vedere!

Da, suntem împreună! Suntem la început. Ne-am cunoscut într-o gală RXF, atunci când el a avut un meci împotriva lui Alex Zanoagă. Publicul era împotriva lui și am simțit cumva să fiu de partea lui. Mi-am pus emoția mea acolo, mie îmi plac campionii, îmi plac câștigătorii. El a fost un campion, este un campion. Asta ne-a apropiat, după care am început să ne cunoaștem mai bine', a spus Lolrelai pentru Spynews.

Lolrelai are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț Popa

Lolrelai are de-a dreptul numai cuvinte de laudă la adresa noului ei iubit și susține că este bărbatul pe care și l-a dorit de foarte mult timp. Într-adevăr, și Ionuț Popa îi dă motive de bucurie, asta fiindcă știe cum să o cucerească și să fie mereu un gentleman în fața ei. Nu doar că a cucerit-o cu caracterul lui sau cu aspectul fizic, ci și cu gesturile simple și frumoase pe care le face zi de zi.

Ne înțelegem fabulos. Dacă zic tot, pare exagerat. Îmi place mult de tot zâmbetul lui, e un atuu cu care a cucerit multe femei. Îmi place calmul lui. Îmi place să este super-manierat, chiar e genul de bărbat care încă îmi deschide ușa la mașină. Mai rar așa ceva, e bărbat, nu mă lasă să car chestii, că și asta e o chestie pe cale de dispariție. E asumat, a știut ce vrea de la început. N-a avut vreo joacă, n-a avut treaba aia că nu știa dacă ne mai sunam a doua zi.„, a declarat ea pentru Fanatik.

Lolrelai și Ionuț Popa nu s-au mutat încă împreună

Ei bine, Lolrelai și Ionuț Popa aleg să ia lucrurile ușor și să nu grăbească nimic, chiar dacă din spusele blondinei totul este la superlativ între ei. Nu s-au mutat încă împreună, astfel că se întâlnesc destul de des, fie la el acasă, fie la ea. Petrec mult timp împreună, din dorința de a se cunoaște mult mai bine, însă cu toate acestea știu cât de important este ca fiecare să aibă timpul lui de calitate.

„A știut ce vrea. Nu ne-am mutat încă împreună. Ne vedem în fiecare weekend, ne vedem și în timpul săptămânii, dar acasă la unul dintre noi', a mai dezvăluit Lolrelai despre relația cu Ionuț Popa de la Survivor, pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton