Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, atac dur către Ana Dobrovie, la Survivor: „Dă o energie foarte nașpa, are niște ieșiri”

 Miniosu Alexandra
.

Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu de la Survivor, atac dur către Ana Dobrovie. O nouă situație tensionată la Survivor România 2022! În cea mai recentă ediție a show-ului de la PRO TV, „conflictul' s-a mutat din echipa Faimoșilor în cea a Războinicilor. Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu au avut de spus câteva cuvinte dure la adresa colegei lor, Ana Dobrovie, considerând-o „veriga slabă' a echipei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Survivor România 2022 este o provocare în adevăratul sens al cuvântului. Pe lângă faptul că trebuie să se adapteze la noi condiții de trai și să parcurgă trasee dificile, concurenții sunt nevoiți să conviețuiască cu tipologii diferite. Acest lucru stârnește de multe ori conflicte, fiecare dintre participanți având un caracter diferit.

ionut-popa-survivor-1-1ionut-popa-survivor-1-1

Până acum, în echipa Faimoșilor s-au iscat multe conflicte, din varii motive. Printre principalii protagoniști au fost Andreea Tonciu, Laura Giurcanu, CRBL, etc. Ei bine, se pare că apele nu sunt chiar atât de linștite nici în echipa albastră. În cea mai recentă ediție a show-ului de la PRO TV, Războinicii cred că au găsit „veriga slabă'.

Citește și: Războinica Ana Dobrovie a rămas în sânii goi, la Survivor 2022.S-a văzut tot!

Citește și: Apropieri suspecte între doi Faimoși de la Survivor 2022.Cum au fost surprinși

Citește și: Teo Trandafir, în scandal cu cei care îi fură imaginea pe Internet:„Nu vă lăsați pacăliți'

Citește și: Mihai Bobonete, despre debutul în carieră și rolul din Las Fierbinți:„Zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie' / EXCLUSIV

Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, atac dur către Ana Dobrovie, la Survivor

După disputa cu Elena Matei de la Survivor, Ana Dobrovie pare să fie din nou în centrul atenției, în acest sens. Mai mulți membri din echipa ei consideră că aceasta ar pune piedici întregii echipe, din cauza firii sale „individualiste'.

Ionuț Popa, unul dintre Războinicii de la Survivor 2022, și-a spus părerea despre Ana Dobrovie. Acesta consideră că blondina ar trage echipa înjos și că e individualistă. În plus, tânărul a susținut că ea e singura care i-ar transmite o energie „foarte nașpa' și că ar avea niște ieșiri nefondate. Ba mai mult, spune despre dansatoare că ar trebui să le mulțumească coechipierilor pentru cât de departe merge în competiție.

„Ana e individualistă. Pentru mine personal, Ana este singura care îmi dă o energie foarte nașpa. Are niște ieșiri. Ar trebui să ne mulțumească pentru cât de departe merge', a spus Ionuț Popa de la Războinici, la Survivor 2022.

Alexandru Nedelcu de la Survivor, despre Ana Dobrovie

Deși nu a avut nicio divergență cu Ana Dobrovie, Alexandru Nedelcu e de aceeași părere cu Ionuț Popa. Concurentul de la Survivor susține că blondina s-ar pune mereu pe primul loc înaintea echipei.

„Nu am nimic personal cu Ana, nu am avut nicio divergență… doar că atunci când este vorba despre echipă, ea se pune mereu pe primul loc și pe urmă urmează echipa', a spus Alexandru Nedelcu despre Ana Dobrovie la Survivor 2022.

Cum a reacționat Ana Dobrovie de la Survivor 2022

Și Ana Dobrovie a avut ceva de spus. Concurenta de la Războinici a susținut că în echipa lor, nu ar fi, de fapt, un „vibe bun' și că ar exista o „bisericuță'. În ciuda afirmațiilor lui Alexandru Nedelcu referitoare la ea, blondina spune despre el că „are o inimă de aur'.

„Nici la noi în echipă nu este un vibe bun. Există o singură bisericuță formată din Ionuț, Nedelcu, Alex Delea și Alexandra și Elena, dar nu am o părere proastă pentru ceilalți. Știu că Nedelcu a vorbit despre mine, dar cred că are o inimă de aur, e pâinea lui Dumnezeu', a declarat Ana Dobrovie.

Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor

De curând, în echipa Războinicilor s-a purtat un scurt conflict între Elena Matei și Ana Dobrovie. În timp ce bucătăreasa își exprima unele nemulțumiri referitoare la strategia colegilor ei, după un joc, ar fi intervenit și Ana Dobrovie în discursc. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite s-a enervat la culme și a spus că vocea colegei sale o „zgârâie la urechi'. Pe deasupra, după o glumă făcută de Ana Dobrovie, care a declarat că și-a accidentat unul dintre silicoane, Elena Matei i-a adresat o replică acidă.

„Vezi că ți se deplasează siliconul de la atâta vorbit’, i-a spus Elena Matei Anei Dobrovie, la Survivor 2022.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton