Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu și-au dat demisia de la KISS FM: „A venit timpul să pasăm altcuiva salariul”

 Borcilă Andreea
.

Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu și-au dat demisia de la KISS FM. Acum câteva zile, postul de radio a anunțat plecarea celor doi, iar acum fiecare dintre cei doi comedianți a venit cu un mesaj de adio. Cu toții au avut parte de o experiență frumoasă, pe partea profesională, și își vor aduce cu drag aminte de perioada de la radio. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu și-au dat demisia de la KISS FM. Așadar, Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu nu vor mai face parte din echipa de la KISS FM, unde întrețineau atmosfera de fiecare dată la matinal. Anunțul a fost făcut public, inițial, de către postul de radio, pe pagina de Facebook. Acum, fiecare dintre cei doi comedianți a transmis câte un mesaj emoționant pe rețelele sociale. 

andrei-ciobanu-8andrei-ciobanu-8

Nicoleta Creciunesc a fost cea care a luat locul matinalilor la microfon din această săptămână, scrie Pagina de media.

Citește și: Cine este Ionuț Rusu.A avut o relație cu Viviana Sposub și a fost șofer de TIR

Citește și: Alex Dima de la PRO TV a devenit tată de băiat:„O minune de copil a venit pe lume'

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul'

Citește și: Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp.Este căsătorită și are o fetiță

Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu și-au dat demisia de la KISS FM

Vestea că cei doi comedianți vor părăsi postul de radio i-au întristat pe mulți dintre fani. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a KISS FM, urmând ca fiecare dintre cei doi matinali să transmită un mesaj separat, prin care își exprimă recunoștința pentru toate experiențele petrecute împreună. 

„Prieteni, a venit momentul să ne luăm rămas-bun de la Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu, după opt, respectiv, cinci ani petrecuţi la matinalul Kiss FM. Colaborarea dintre „Rusu & Andrei' şi Kiss FM a ajuns la final, iar noi, împreună cu băieţii, vă mulţumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună şi pentru că aţi făcut din emisiunea noastră cel mai ascultat show de radio din România. Atât pe noi, cât şi pe «ursuleţi», ne aşteaptă succese noi! WE KISS YOU!', a fost mesajul postului de radio Kiss FM.

Ionuț Rusu: „A venit timpul să pasăm altcuiva salariul'

După 5 ani, Ionuț Rusu a renunțat la proiect, emisiunea matinală pe care o prezenta alături de Andrei Ciobanu: „După mai bine de 5 ani în cazul meu, și 8 ani în cazul colegului Andrei, a venit timpul să pasăm altcuiva salariul. Decizia a fost luată de comun acord cu Kiss Fm fără niciun soi de resentimente. Dimpotrivă, rămânem foarte buni prieteni cu toți cei de acolo. Motivul acestei plecări este nevoia de a experimenta și alte căi prin care să ne bucurăm, atât noi, cât și publicul de ceea ce facem. Aș vrea să le mulțumesc, în primul rând, celor de la Kiss FM că au avut încrederea să lase un om cu o anxietate socială ridicată să vorbească la un microfon ce se adresează unui public de câteva milioane de oameni la cel mai ascultat post de radio din România (riscant, dar a ieșit ceva până la urmă).

Tot în primul rând, le mulțumesc ascultătorilor pentru răbdarea pe care au avut-o cu mine (în primele 10 emisii am scos 15 cuvinte maxim, meritam să fiți mai răi cu mine) și pentru modul în care alegeau să fie parte din povestea mea, deși în multe situații băteam câmpii grav. Mi s-a întâmplat în repetate rânduri să nu-mi găsesc cuvintele și m-ați completat. Mi s-a întâmplat să am câte o zi nefastă și m-ați înveselit. Iar asta vă plasează într-un loc special în sufletul meu (în penthouse-ul inimii). (…) Hai că deja sunt prea multe mulțumiri. Să rămâneți la fel de matinali (că asta înseamnă că aveți job și vă merge bine) și să nu vă luați prea în serios că trec toate! Vă țuc și ne revedem cu proiecte faine tare, promit', a transmis el pe Facebook.

Andrei Ciobanu: „Ne simțim flatați'

În schimb, colegul lui, Andrei Ciobanu, a postat un mesaj pe Instagram: „Membri ai familiei, prieteni, cunoștințe, ascultători, oameni care au trecut episodic prin viața noastră și, nu în ultimul rând, colegi din media ne-au măgulit cu vorbele lor după știrea de ieri, conform căreia colaborarea dintre noi și Kiss FM a ajuns la final. Vă mulțumim fiecăruia dintre voi și ne simțim flatați să vedem atât de multă dragoste îndreptată către noi. Dar mulțumirile cele mai de preț și cele mai speciale, vin de la noi spre ascultătorii noștri.

Timp de atâția ani ați fost alături de noi în fiecare dimineață și am împărtășit momente cu adevărat extraordinare. Înarmați cu prietenia voastră necondiționată am reușit să fim an de an cel mai ascultat show de radio din România, iar legătura care s-a născut între noi este imposibil de descris în cuvinte. Dar știm sigur că voi o înțelegeți la fel de bine ca și noi. Faptul că ne-ați acceptat în casele și mașinile voastre atât de mult timp este mai presus de orice cuvânt scris sau rostit. Mulțumim încă o dată pentru trăirile unice pe care ni le-ați oferit', a fost mesajul lui.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton