Ionuț Rusu și-a adus aminte de Viviana Sposub la America Express 2023: "Nici aici nu scap...". George Tănase a izbucnit în râs

 Dumitrache Laura
.

Ionuț Rusu și George Tănase formează o echipă la America Express 2023. Cei doi au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Soarelui, alături de alte opt echipe. În ediția trecută a emisiunii, Ionuț Rusu și-a adus aminte de fosta lui iubită, Viviana Sposub. Acest lucru l-a făcut pe George Tănase să izbucnească în râs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionut Rusu și George Tănase se numără printre concurentii de la America Express. Cei doi formează o echipă puternică și de multe ori sunt autorii celor mai amuzante momente din competiție. Ionuț Rusu și George Tănase sunt prieteni de multi ani și se pot baza oricând unul pe celălalt.

ionut rusu si george tanase america express americaionut rusu si george tanase america express america

În ediția de duminică, Ionuț Rusu și-a adus aminte despre fosta iubită, Viviana Sposub. Cei doi au avut o relație discretă, departe de ochii curioșilor, dar au decis să meargă pe drumuri separate. În episodul anterior, în timp ce concurentii citeau îndrumările pe panou, Ionuț Rusu și-a adus aminte despre Viviana Sposub.

Citește și: Ce meserie a avut Ionuț Rusu de la America Express și cum arăta înainte de a fi comediant: „Mâncam mâncare cu iz de motorină…”

Citește și:Ionuț Rusu, dezvăluiri din culisele America Express: „E manevră, oameni buni. Totu-i măsluit!”

Citește și:Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele'

Citește și:De ce a divorțat Elena Lasconi de tatăl fiicei sale, după doar 4 ani de căsnicie: „Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit' / Regretă că nu a mai făcut un copil

Ionuț Rusu și-a adus aminte de Viviana Sposub la America Express 2023

Ionuț Rusu și George Tănase au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023. Cei doi formează o echipă puternică și sunt îndrăgiți de telespectatorii emisiuni. În ediția de duminică, 5 noiembrie, Ionuț Rusu a avut parte de un momente neașteptat și și-a adus aminte de fosta iubită, Viviana Sposub. Cei doi au avut o relație amoroasă, dar în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate.

În episodul de ieri seară, concurentii citeau îndrumările pe panou, iar la final pe acesta scria 'Să o căutați pe Vivi'. Când a citit, Ionuț Rusu a plecat de acolo. „Hai, bă, că nu se poate, nici aici nu scap!', a spus Ionuț Rusu, referindu-se la fosta iubită, Viviana Sposub. George Tănase și-a dat seama și a izbucnit în râs. Aia a fost partea noastră preferată!', a spus George Tănase despre momentul în care au citit ce scria pe panou. Am mers înapoi pe deal să o căutăm pe…așa..pe Vivi, și am zis 'Tu ești Vivi?!' Ești mult mai drăguță decât..', a continuat Ionuț Rusu în glumă.

Ionuț Rusu și Viviana Sposub au fost împreună

În urmă cu trei ani, Viviana Sposub și Ionuț Rusu au avut o relație amoroasă. Cei doi erau la început de carieră și au decis să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, relația lor a ajuns la final și au decis să se despartă. La acea vreme, Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea, a explicat motivul pentru care s-a despărțit de Ionut Rusu.

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacante împreună, la petreceri. Eram că o gașca.Prietena cea mai bună și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanță când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe.Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se baga în oala noastră și în momentul ăla am rupt: 'Eu nu mai am ce discuta cu voi, vrea să mă retrag'.Eu am încercat să vorbesc cu Ruxi și ea nu și-a mai dorit. Nu poți să tragi la infinit de un om daca nu își mai dorește, dar îi mai dădeam mesaje.Noi am încheiat socotelile, dar eu și el ne-am reluat relația și atunci s-a creat acea situație ciudată. Ei nu mai erau prieteni, dar lucrau împreună. Eu cu ea nu am mai discutat pe niciun subiect de atunci', spunea la acea vreme Viviana Sposub.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton