Ionuț și Dragoș Dolănescu se împacă? Au de împărțit 20.000 de mii de euro după procesul câștigat: „Nu ne vom mai certa pe acești bani"

 Tudorache Simona
.

Frații Dolănescu au fost chemați din nou în fața instanței, de această dată de niște vecini. dar au avut câștig de cauză. Procesul a fost deschis de cei care aveau obligația să le achite acestora despăgubiri de 20.000 de euro pentru cotele dintr-un imobil. Aceștia au refuzat să plătească. Ba mai mult, au făcut contestație atacând hotărârea în instanță.  Procesul s-a terminat în favoarea fraților Dolănescu, care acum au de primit bani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Dragoș Dolănescu recunoaște că nu a văzut niciodată casa pe care a moștenit-o alături de Ionuț de la tatăl lor, dar acum se bucură că au de primit bani. El are convingerea că de această dată nu o să se certe cu Ionuț Dolănescu, fratele lui, pentru că vor împărți totul frățește. Cei doi s-au purtat prin tribunale pentru moștenirea tatălui lor și nu își mai vorbesc de ani.

dragos-dolanescu-780-1dragos-dolanescu-780-1

Dragoș Dolănescu și Ionuț Dolănescu trebuie să împartă frățește 20.000 de euro. Cei doi frați s-au împăcat

Dragoș Dolănescu și-ar fi dorit să nu fie implicat în acest proces, dar acum se bucură pentru victoria obținută. El are convingerea că Ion Dolănescu a greșit atunci când a cumpărat doar o o cotă parte din suprafața terenului.

„Eu, ca să vă zic sincer, nu am văzut această casă din Sectorul 5 în viața mea, dar am plătit an de an toate impozitele la ea, după decesul tatălui nostru, care cred că a făcut o afacere bizară, cumpărând numai o cotă parte din suprafața terenului. I-am căutat și eu pe acei vecini și am aflat că și Ionuț a făcut asta, ca să ne înțelegem cumva, dar tot ei ne-au acționat în judecată, nu noi am dorit acest proces. Să vedem câți bani ne vor da, am auzit că ar fi vreo 20.000 de euro, o să mă interesez. Eu n-am avut avocat în acest proces, o fi avut Ionuț. Important este că, în acest proces, eu și Ionuț nu ne-am certat pe bani. Cred că, de data asta, eu și Ionuț  vom împărți banii frățește din despăgubiri sau cum s-a decis în instanță. Cert e că nu ne vom mai certa pe acești bani. Acesta e lucrul bun din toată povestea, nu neapărat miile de euro', a spus Dragoș Dolănescu pentru Playtech.ro.

Citește și: Nicoleta Nucă și Alex Ursache nu mai locuiesc împreună. Ce face artista după despărțire: „Nu a fost aleasă intenționat o dată, pur și simplu am considerat că…”

Citește și: Ștefan Popescu, totul despre experiența Chefi la cuțite: „Mental îți setezi ideea că trebuie să te ridici la un anumit nivel de așteptări, iar asta poate crea o presiune mare. Reacțiile din online…”. Cum s-a înțeles, de fapt, cu ceilalți trei jurați / EXCLUSIV

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: „Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers”. Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Crișan a explicat la ce riscuri se expune dacă nu ține cont de sfaturile medicului, după operația de hernie de disc: „Trebuie să mă apuc de treabă, că dacă nu mă țin de ceea ce trebuie să mă țin, atunci ajung…” / EXCLUSIV

Citește și: De ce Omar Arnaout și soția lui nu își vor boteza fiul: „Nu are nevoie de niciun ritual de curățare. Pentru noi, băița de seară e suficientă' / Cum li s-a schimbat viața de când au devenit părinți

Ionuț și Dragoș Dolănescu au dus un război pentru averea tatălui lor

Ionuț și Dragoș Dolănescu nu s-au înțeles în privința bunurilor dobândite de la tatăl lor și au ajuns în instanță. După un proces care s-a întins pe mai mulți ani, Dragoș Dolănescu a obținut vila din Sinaia, dar și unele terenuri din Prahova, Ilfov și Dâmbovița. În plus, a moștenit și o parte din casa din Sectorul 5 împreună cu fratele lui. Ionuț s-a ales cu vila din strada Caimatei, unde Ion Dolănescu a locuit până în ultima clipă a vieții, și toate drepturile de autor ale artistului. Această împărțire nu a fost pe placul lui Dragoș.

„Drepturile de autor ale tatălui nostru au fost evaluate la 75.000 de euro. Ar fi trebuit să le împărțim în mod egal, ambii suntem fiii lui Ion Dolănescu', mai spune Dragoș Dolănescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton