Ionuț Varodi, Lulu din gașca Zurli, a suferit enorm, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus: "În clasa a 5-a eram frustrat și, pentru că eram gras, toți copiii îmi spuneau..."

 Oana Pantazi
.

Ionuț Varodi, fostul bucătăraș Lulu, din gașca Zurli, a povestit recent că a suferit enorm, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus. De fapt, mai degrabă din cauza copiilor, care îl jigneau și l-au poreclit Louie după un personaj de desene animate care era blond și rotofei…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Varodi, Lulu din gașca Zurli, a suferit enorm în copilărie din cauza kilogramelor în plus. Cum copiii pot fi extrem de cruzi, băiețelul de 10-11 ani era jignit mereu de colegi și de copiii alături de care se juca și mărturisește că nu-i pica bine deloc.

351322353_1444281206326876_8358400636709852871_n-copy351322353_1444281206326876_8358400636709852871_n-copy

Ionuț Varodi, Lulu din gașca Zurli, a suferit enorm, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus

Fanii Zurli sunt, triști, cu siguranță, că o parte din membrii faimoasei găști au ales să plece recent. Nu doar Vero Căliman (Fetița Zurli) a părăsit gașca, ci și Ionuț Varodi (bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina (Truli) și-au anunțat retragerea. Ionuț, care are mulți fani în social media, le-a făcut acestora o mărturisire dureroasă, rememorând momente triste din copilăria lui. Ionuț spune că, mai întâi, copiii au râs de el din cauza „accentului de Arad”, apoi l-au ironizat pentru kilogramele în plus. Cum, pe vremea aceea, pe Fox Kids se difuza un desen animat al cărui protagonist era un băiețel blond și grăsuț numit Louie, aceștia i-au găsit rapid porecla…

Citește și: Cum arată Mirela Retegan de la Gașca Zurli în costum de baie, la 53 de ani: „Mă bucur că pot da încredere femeilor'

Citește și: Drama neștiută a actriței Vero Căliman alias Fetița Zurli, cum o știu toți copiii: „Tatăl meu a murit când aveam 7 ani și…'

„M-am născut în Arad și acolo am crescut până la 9 ani. M-am mutat cu mama în București și eram foarte supărat. Când ieșeam în fața blocului să mă joc, spuneam „ceau' și toți copiii au râs de mine. Așa ca tot ce avea legătură cu locul nașterii mele a început să dispară în București.

În clasa a 5-a eram frustrat și, pentru că eram gras, toți copiii îmi spuneau Louie (din Viața cu Louie), și asta venea la pachet cu miștourile aferente. În a 6-a m-am mutat la alta clasă și m-am transformat încet-încet în Lulu. Copilul care realiza ca este mișto și amuzant și care știa că merita să aibă o viață normală', a dezvăluit Ionuț Varodi pe TikTok.

Ce va face Ionuț Varodi după plecarea de la Zurli

sute de mii de copii care iubeau gașca Zurli, dar și adulți care au copilărit cu ea au aflat cu întristare că o parte dintre membrii ei importanți au ales să plece. După Vero (Fetița Zurli) și-au anunțat plecarea și Ionuț Varodi (bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina (Truli).

Într-un mesaj în social media, Lulu a povestit de ce a făcut această alegere dificilă, dar și ce urmează să facă pe viitor.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu.

Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități.

Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări.

Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi. Este la bază agenție de publicitate, pentru ca eu și viitoarea mea echipă să ne putem ocupa la cel mai înalt nivel de social media managing.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, lets talk.Al vostru, Lulu!',  a transmis Ionuț Varodi pe pagina de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton