Iorgo, un tânăr celebru pe TikTok, a murit la doar 17 ani într-un accident rutier, în Brăila. Cum s-a petrecut tragedia

 Dumba Gabriela
.

Iorgo, un influencer de 17 ani de pe TikTok, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic pe un drum din Brăila. Videoclipurile lui Iorgo erau virale pe platforma TikTok. Acesta realiza filmulețe amuzante sau ironiza anumite situații, iar unele dintre ele depășesc un milion de vizualizări. Toată comunitatea lui este șocată acum și fanilor săi nu ne vine să creadă că Iorgo a murit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Iorgo era urmărit de zeci de mii de oameni care au fost șocați atunci când au auzit vestea tragică. Multe persoane au crezut că este o glumă proastă. Ulterior, pe rețelele de socializare, au curs mesajele de condoleanțe pentru Iorgo.

untitled-8untitled-8

Iorgo, tiktokerul din Brăila a murit la doar 20 de ani. Cum a avut loc tragedia

În data de 20 iunie, Iorgo a efectuat o depășire și a intrat cu motocicleta într-un microbuz care venea de pe sensul opus de mers. Din nefericire, băiatul a decedat în urma accidentului. Totodată, trei persoane din județul Galați, care se aflau in microbuz, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Azi-noapte, 20 iunie a.c., în jurul orei 23:50, un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 2B, în afara localității Silistraru, s-ar fi angajat în depășirea unui vehicul, moment în care s-a izbit frontal de un microbuz ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul tânărului de 17 ani. Din verificările efectuate, acesta avea permis de conducere pentru categoria de vehicul cu care se deplasa.

De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a trei pasagere din microbuz, cu vârstele cuprinse între 51 și 70 de ani, toate din județul Galați, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rjuezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă', au transmis reprezentanții IPJ Brăila, potrivit cancan.ro.

Citește și: Neti Sandu intervine în scandalul Elena Lasconi: ‘Sunt sigură că va rezolva problema. Ea știe…’ / Sunt prietene de mulți ani

Citește și:De ce a divorțat Elena Lasconi de tatăl fiicei sale, după doar 4 ani de căsnicie: „Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit’ / Regretă că nu a mai făcut un copil

Citește și:Cine era femeia din București, incendiată în scara blocului de nepotul ei. Detalii șocante din anchetă

Fanii lui Iorgo, șocați că tiktokerul a murit la o vârstă așa fragedă

În ultimul clip postat pe platformă, chiar înaintea accidentului mortal, Iorgo făcea referire la o situație amuzantă, de la școală. „Pov: se enervează profa aia bună la suflet și ne dă test fulger', a scris el în descrierea ultimului său clip video de pe TikTok.

Internauții au izbucnit în hohote de râs, dar după câteva ore, când au aflat vestea, au trecut în extrema cealaltă.

„Înainte râdeam la clipurile lui, acum mă uit la ele și plâng', „N-ai mai prins luna iulie', „Drum lin către îngeri', „E dovada vie că toți murim cu pasiunile noastre', „Dumnezeu să îl ierte', „Ce soartă', „Din păcate, nu va mai face videouri amuzante', au scris internauții în comentarii la clipurile sale video.

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton