Un alt bucătar a lăsat Antena 1 pentru PRO TV. Iosif Ștefănescu a plecat de la Chefi la Cuțite și i-a urmat pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la MasterChef

 Tudorache Simona
.

Chef Iosif Ștefănescu a lăsat Antena 1 pentru PRO TV. Bucătarul a părăsit Chefi la Cuțite', unde obișnuia să jurizeze amuletele celor trei chefi, și i-a urmat pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la MasterChef. El s-a arătat dornic să facă parte din acest proiect, dată fiind prietenia lui de ani de zile cu Sorin Bontea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Despre plecarea lui Iosif Ștefănescu s-a aflat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost luați la întrebări în rubrica sosurilor iuți, iar la un moment dat camerele s-au îndreptat și către noua lor achiziție. Astfel, Chef Iosif Ștefănescu devine al patrulea bucătar care părăsește emisiunea Chefi la cuțite fără regrete. El s-a alăturat prietenilor lui la PRO TV și a filmat deja pentru MasterChef.

chefi 2 pro tvchefi 2 pro tv

Chef Iosif Ștefănescu a plecat de la Chefi la cuțite pentru MasterChef

Chef Iosif Ștefănescu a lăsat Chefi la cuțite pentru MasterChef. „A fost cu voi, v-a ajutat tot sezonul ăsta', a precizat Cătălin Măruță.

Iosif Ștefănescu adoră gastronomia de mic. În anul 1994 a început să își urmeze marea pasiune și s-a angajat la bucătăria unui hotel din București. A învățat meserie de la Jean-Luc Bagueneau și a lucrat și la Hotelul Marriott din Germania, dar și pe vase de croazieră. Atunci când nu este în bucătărie, Iosif Ștefănescu se dedică soției sale și fiului lor, Philipe Alexandru.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au vrut-o în echipă și pe Gina Pistol

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au vrut să meargă mai departe și cu Gina Pistol. Au cerut-o producătorilor și așa s-a întregit echipa.

„Destinul a adus-o. Dar da, și noi am cerut-o. Așa s-a întâmplat, a fost sincronizarea perfectă. Și ce m-a emoționat pe mine foarte tare a fost momentul în care am intrat la concurenți. Mă uitam în zare, vedeam concurenții plângând, mă uitam în stângă, vedeam echipa de filmare plângând. Mă uitam în dreapta, o vedeam pe Gina plângând. Am zis „bă, ăsta e un moment’, spunea Florin Dumitrescu pentru Cancan.

Citește și: Silvia Ioniță, primele declarații după ce și-a dat demisia de la Kanal D: „Merg mai departe. Viața este despre finețea trăirilor și despre mai nimic material”

Citește și: Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces Direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște…”

Citește și: Cum au reacționat părinții Mariei Buză când a intrat la Facultatea de Teatru, în urmă cu 31 de ani: „Când le-am dat vestea cea mare, a început circul! Tata spunea că semăn cu el, mama…” / EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu pleacă în străinătate, la studii. Ce facultate va urma Jasmina: „Ne ducem cu ea, stăm câteva zile, după care…”

Citește și: Teo și Ilinca Vandici, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu a răbufnit că a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare: „De ce atâta caz? Din moment ce mașina ta…'

Ce crede Florin Dumitrescu despre Gina Pistol

Cheful recunoaște că Gina Pistol interacționează bine cu concurenții, are empatie, reușește să transmită cumva emoția celor care vin în platou.

„Îmi oferă o relaxare, cumva. Gina are nativ o empatie pe care o aduce în platou, se leagă foarte mult cu concurenții, reușește să ne transmită și nouă emoțiile lor, este foarte umană. Nouă ne place de Gina. Ne place felul în care ea se raportează la concurenți, la situațiile prin care trecem. E și mână de fier atunci când trebuie să fie mână de fier, e și drăguță când trebuie să fie drăguță. Chiar ne bucurăm că Gina este persoana cu care colaborăm și, sincer, prin această mutare a ei, acum grupul de trei a devenit de patru, de fapt’, a mai precizat bucătarul, potrivit sursei menționate anterior.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton