Ce a povestit actrița Irina Antonie, din serialul Scara B, de la Pro TV, despre fiica ei de trei ani: ”O iubesc de mor și vreau să stau cu ea, dar eram atât de prinsă de personaj...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Irina Antonie, actrița din serialul Scara B, de la Pro TV, are o fetiță superbă, de trei ani. Într-un interviu pentru Viva.ro, tânăra a vorbit despre copilul ei, care i-a schimbat viața, dar și despre rolul din serialul Scara B, de la Pro TV, de care este extrem de mândră. În producție, protagonista noastră este o fată care face videochat și râde foarte mult.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Irina Antonie este încântată de noul ei rol, pentru care este nevoită să râdă non-stop. Protagonista noastră spune că își caută în permanență motive să poată râde atât de mult cum este prevăzut în scenariu. Rolul ei este desprins din realitatea de azi, cel al unei fete care câștiga bani din videochat. Tânăra joacă și roluri în piese de teatru, la Teatrul Național și la Teatrul de Comedie.

415123060_7350397281688439_7397598903660409883_n415123060_7350397281688439_7397598903660409883_n

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol, totul despre revenirea la MasterChef: „Să fiu din nou alături de Florin, Cătălin și Sorin îmi dă o stare de ‘acasă’ și de veselie continuă” Ce i-a lipsit prezentatoarei în pauza de doi ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum se mentin in forma Andreea Patrascu, Irina Antonie si Adina Galupa

Citește și: Ce diferență de vârstă este între CRBL și iubita lui, Olga Guțanu: „Nu zic NU căsătoriei, nu zic că nu se poate întâmpla'

Ce spune Irina Antonie despre noua producție în care joacă

Irina Antonie joacă într-un nou serial, la Pro TV. Actrița, care joacă la Teatrul Național și la Teatrul de Comedie, este în fața unei noi provocări. Ea joacă rolul unei fete care râde tot timpul și care își câștigă banii din videochat, alături de prietenele ei.

În superproducția 'Scara B', căci așa se numește noul serial ce va debuta din 12 septembrie, la Pro TV, vom vedea cum este viața de zi cu zi a unor vecini dintr-un bloc din București. Serialul de comedie prezintă diverse situații dintre locatari. Înainte de marea premieră, am vizitat și noi locuințele acestora și am vizionat primul episod. Comedia Scara B îl are în spate pe producătorul „Las Fierbinți', Dragoș Buliga.

Cum este rolul din Scara B?

Am avut emoții și eu și fetele. Pentru că nu știam care-i limita. Dar, când faci film, ai libertatea de a te duce oricât, pentru că ești protejat de personaj. Și se înțelege. E mai ușor decât dacă te duci într-o emisiune la televizor și trebuie să faci un personaj. Atunci lumea confundă. Dar e foate frumos și ai o libertate foarte mare. Pentru că în episodul 11 o să vezi că, de fapt, fetele acestea sunt așa, din anumite motive. Totul pare roz și frumos, dar fiecare are povestea ei și asta este absolut minunat pentru un actor. Tu poți să acoperi, dar vezi și partea cealalată. Altfel, rolul nu are valoare, dacă vezi doar pe la suprafață.

Irina Antonie: 'Nu a fost nimic greu…'

Am râs cu lacrimi… și m-ați lăsat în suspans cu fata aceea. O angajați sau nu?

Mă bucur că ați râs. Păi ea ne cam strică treaba. O să vedeți.

Ce a fost cel mai greu?

Nu a fost nimic greu și ăsta e un lucru foarte bun. Pentru că toată lumea și-a dorit foarte mult să facă treabă și a fost creativ, liber, deschis… Eu personal nu m-am simțit în niciun fel cu presiune, stresată… Am fost lăsată să mă exprim, să spun 'toate prostiile' și atunci am început să am încredere și curaj. Și am dus, cumva, firul acolo unde trebuie. Și ăsta e un lucru foarte bun, când toți oamenii se întâlnesc într-un loc, ca să iasă un lucru bun. Și nu au orgolii, și nu se gândesc: 'Eu trebuie să fiu bun, de celălalt nu mă interesează… Sau doar eu să mă văd!' Și, din fericire, aici nu s-a întâmplat lucrul acesta.

'Ne-am întrebat dacă va prinde…'

V-ați făcut griji dacă va avea succes sau nu?

Ne-am întrebat dacă va prinde, dacă o să se uite oamenii, dar nu mai depinde de mine. Eu sunt fericită că sunt aici și mă bucur că am avut șansa aceasta. Mi-a plăcut atât de mult, că îmi venea să vin în fiecare zi la filmare. Ceea ce se întâmplă foarte rar, mai ales că am copil. Am o fetiță de trei ani. Și, îți dai seama că o iubesc de mor și vreau să stau cu ea, dar eram atât de prinsă de personaj!

Pur și simplu se oprește timpul în loc când faci ce îți place, cu oameni care sunt și ei aici, ca totul să iasă bine. Și atunci nu mai contează. Dacă vezi așa, că fiecare abia așteaptă să plece acasă sau stă mai mult pe telefon… Și am zis nu mai depinde de noi. Noi am făcut cât de bine am putut, ce am putut, cum am știut noi în acest moment.

Toate sunteți haioase, dar în feluri diferite… Uite, personajul tău râde foarte mult. Nu ți-e greu?

Da, în feluri diferite. Asta cu râsul…

Acoperă ceva?

Da. Foarte mult acoperă. Cel mai mult. Dar nu-mi este ușor. Să râzi așa ore și zile în șir… e greu. Pentru că obosești și după aceea este fals râsul. Era un tub de frișcă și citeam, și la orice chestie care era prea lungă de citit sau mi se părea că nu o înțeleg, izbucneam în râs. Îmi luam aceste repere, pentru a putea râde non-stop. Ai un moment declanșator în care tu râzi, dar trebuie să râzi pe bune, altfel e fals și nu e ușor. Dar mie îmi place de mor personajul. Eu o apăr. Țin cu ea!

Irina Antonie: 'Este practic ce trăim zilele acestea…'

Nu sunt niște fete proaste, dimpotrivă! Ce zici?

Da. Nu mi se pare că sunt fete proaste deloc. Nu sunt făcute personaje clișeu. Nu le judeci. Cumva ții cu ele, îți place, ești curios, intri în joc. Și o să vezi cum e finalul, fericit sau mai puțin fericit. Oricum, este o realitate. Este practic ce trăim zilele acestea. Dar, pentru că nu este un clișeu, lumea va vedea și partea cealaltă, reversul medaliei, ceea ce se întâmplă în spatele acestui sclipici și a lucrurilor facile! Ești drăguț și ești în spatele unui ecran protejat de un ecran. Dar, nu e chiar așa!

Ce ai făcut vara aceasta?

Am terminat în iunie de filmat și am plecat în vacanță și la mare și la munte. A fost frumos.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton