Irina Columbeanu îl ajută cu bani pe Irinel Columbeanu, chiar din munca ei: "Îmi place să lucrez! Sunt hostess la un restaurant italian. Tatăl meu mi-a zis mereu să..."

.

Irina Columbeanu îi este recunoscătoare tatălui său pentru toate sacrificiile făcute pentru ea și de aceea nu a stat pe gânduri atunci când acesta a dat de greu. Irinel Columbeanu nu mai este milionarul care era cândva, locuiește la azil și trăiește din mila prietenilor. Fiica lui, care locuiește în America de câțiva ani, nu i-a întors spatele și este fericită că îl poate ajuta financiar chiar din munca ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Irina Columbeanu este o adolescentă studioasă și se pregătește pentru facultatea de Medicină din Elveția, însă asta nu o oprește să muncească, iar motivul principal este dorința de a-l ajuta pe tatăl ei cu bani.

colaj-irina-columbeanu-1colaj-irina-columbeanu-1

La 17 ani, Irina Columbeanu muncește într-un restaurant italian

Irina Columbeanu s-a angajat, iar, la 17 ani, este o domnișoară responsabilă și muncitoare. Deși nu îi lipsește nimic, deoarece situația materială a Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink este de invidiat, Irinuca a vrut să câștige proprii bani pentru a-l ajuta pe tatăl ei.

Irinel Columbeanu are nevoie de mare ajutor în această perioadă grea pentru a-și plăti azilul în care locuiește, după ce a rămas fără avere.

Pe lângă satisfacția pe care o simte, deoarece poate să își ajute tatăl, Irina Columbeanu se bucură și de faptul că s-a angajat, deoarece îi place să muncească. „Sunt hostess la un restaurant italian. Dau meniuri și fac chestii din astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez!', a spus Irina Columbeanu în podcastul Fiță cu Adiță.

Zilele trecute, Irina a mărturisit că îi este recunoscătoare tatălui ei pentru tot ce a făcut pentru ea și acum este fericită că a venit rândul ei să-l ajute: „„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm pentru mine. Îi mulțumesc mult! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! Mi-a zis mereu să nu mă schimb în ce vrea lumea. Să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet și generoasă. Cum este tatăl meu, să fiu ca el. Anul trecut a venit în America și ne-am distrat pe cinste. Mi-aș dori să mergem într-o altă țară. Este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept', i-a transmis Irinuca fostului milionar de la Izvorani.

Citește și: Alexandru Ciucu consideră că nu e necesar să le-o prezinte fiicelor sale pe viitoarea lui iubită: „Nu simt să fac lucrul ăsta, cred că copiii trec momentan printr-o perioadă foarte dificilă pentru ei. Dacă lucrurile…'

Citește și: Laurențiu Reghecampf susține că Anamaria Prodan e de vină că nu au divorțat încă după 3 ani, după ce impresara a lipsit de la ultimul termen: „Am impresia că sunt cumva legat, ținut cu forța în această căsnicie. Ea a făcut apel, dacă voia…'

Citește și: Iuliana Tudor și-a descoperit menirea la 20 de ani și de atunci are un sfert de secol în televiziune: „Nu era deloc în opțiunile mele de carieră. Așa a fost să fie. Începutul a fost stângaci, dar am învățat rapid…' / EXCLUSIV

Irinel Columbeanu, extrem de mândru de evoluția fiicei lui

Irina Columbeanu vrea să facă Medicina în Elveția, dar până va veni acest moment lucrează ca hostess în cadrul unui restaurant cu specific italian și astfel reușește să îi trimită tatălui ei ceva bănuți. Irinel este extrem de mândru de fiica lui.

„Da, e perfect momentul acesta. Vreau să fac medicina în Elveția și sunt foarte pasionată de acest subiect. Îmi place știința foarte mult. Vorbesc 3 limbi străine: engleză, română și franceză.

În acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult, a fost o schimbare bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că m-am mutat în America, dar sunt foarte recunoscătoare și că am putut să mă întorc în România și să-mi văd tatăl. M-am auzit cu tatăl meu prin mesaje, pe Facetime, am fost apropiați, a spus Irinuca Columbeanu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Irinel Columbeanu e mândru de evoluția Irinei. „Nu mai e nevoie să spun nimic. Sunt foarte fericit să constat că am crescut o domnișoară în toată regula’, a completat Irinel Columbeanu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton