Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: "Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea". Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

.

Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, undea copilărit. Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește acum în SUA, cu mama ei, Monica Gabor, și soțul acesteia, Mr. Pink, însă rememorează cu duioșie amintirile din copilărie, când locuia în casa luxoasă de la Izvorani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani. Acum, Irina Columbeanu e o adolescentă superbă care se apropie de majorat, dar nu și-a uitat tatăl și nici locul de unde provine. Din nefericire, azi vila este în paragină și nu mai amintește cu nimic de luxul care domnea acolo, însă amintirile fiicei lui Irinel Columbeanu sunt la fel de vii.

irina-columbeanuirina-columbeanu

Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani

Fiinca Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a vizitat România după 6 ani de absență, iar prima întâlnire a fost cu tatăl ei, care acum este internat într-un azil. Tânăra are numai cuvinte de laudă despre părintele ei și își amintește cu nostalgie de locul unde a petrecut primii ani din viață.

Citește și: Iuliana Tudor și-a descoperit menirea la 20 de ani și de atunci are un sfert de secol în televiziune: „Nu era deloc în opțiunile mele de carieră. Așa a fost să fie. Începutul a fost stângaci, dar am învățat rapid…' / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Ciucu consideră că nu e necesar să le-o prezinte fiicelor sale pe viitoarea lui iubită: „Nu simt să fac lucrul ăsta, cred că copiii trec momentan printr-o perioadă foarte dificilă pentru ei. Dacă lucrurile…'

„Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume şi chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea. Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili', a spus fiica lui Irinel Columbeanu într-un interviu pentru OK! Magazine.

Cu aceeași emoție a vorbit Irina și despre revedera cu tatăl ei, după ce, în ultimii 6 ani, a fost plecată din țară.

„De-abia aşteptam să-i sar în brațe! (…) Este același tată inteligent, iubitor, foarte politicos și foarte amuzant. Este tatăl meu aşa cum a fost întotdeauna, iar legătura noastră e neschimbată. Dacă mă întrebi cum mi se pare acum, că au trecut anii, e normal, cu toții îmbătrânim, nu putem face nimic legat de asta. (…) N-aş spune intimidat, aş spune fericit că am crescut şi că mama a avut atât de bine grijă de mine. A fost un pic uimit, dar şi bucuros să mă vadă mare', a mai spus Irina Columbeanu pentru sursa citată.

Irina Columbeanu: „Am vrut să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine”

În timp ce Irina se afla alături de mama ei în America, viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat la 180 de grade. Fostul milionar a pierdut tot ce avea, vila din Izvorani, unde adunase amintiri superbe alături de fosta lui familie, a ars din temelii, iar el a ajuns la azil. Fiica lui însă nu l-a uitat și i-a trimis bani pentru a-l ajuta, sume strânse din joburi pe care le-a avut în timpul școlii. Nu în ultimul rând, spune că-i este recunoscătoare părintelui său pentru tot ce a învățat-o.

„Am vrut să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine şi să-i spun în faţă că-l iubesc, să petrecem timp împreună, ca să avem şi mai multe amintiri frumoase cu noi doi. De exemplu, tata ştie foarte multe limbi străine şi el m-a încurajat să învăț și franceza, și engleza şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. E clar că am moştenit de la el apetenţa pentru limbile străine şi pentru studiu, în general. El mereu îmi povestește întâmplări din istorie şi sunt mereu fascinante.

Cumva, învăţăm împreună, ne place să ne uităm la filme, ne plac cam aceleaşi lucruri şi avem cam acelaşi simţ al umorului. Iar cu mama mă asemăn la faptul că suntem amândouă în zodia Capricornului, suntem empatice, intuitive și avem compasiune. Și toți trei avem în comun setea de a învăța', a mai spus Irina Columbeanu pentru sursa citată.

Cum s-a adaptat Irina Columbeanu în America

La sosirea în America, Irina Columbeanu a avut mici probleme de adaptare, însă s-a obișnuit cu viața de peste Ocean, iar asta s-a văzut în primul rând în rezultatele la învățătură, unde a excelat.

„Prima oară, îmi imaginam că lumea e foarte rea, aşa cum vedeam prin filme. Iar eu aveam și un accent foarte pregnant, de care mulți cam râdeau. Cumva, era normal, pentru că eram un fel de outsider. Dar m-am adaptat repede, toţi au fost amabili și respectuoşi şi asta îmi place mult la americani', a mai spus Irina pentru OK! Magazine.

În viitor, Irinuca vrea să facă medicina în Elveția, dar până va veni acest moment lucrează ca hostess în cadrul unui restaurant cu specific italian și astfel reușește să îi trimită tatălui ei ceva bănuți.

Vreau să fac medicina în Elveția și sunt foarte pasionată de acest subiect. Îmi place știința foarte mult. Vorbesc 3 limbi străine: engleză, română și franceză. În acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult, a fost o schimbare bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că m-am mutat în America, dar sunt foarte recunoscătoare și că am putut să mă întorc în România și să-mi văd tatăl. M-am auzit cu tatăl meu prin mesaje, pe Facetime, am fost apropiați. Sunt hostess la un restaurant italian și predau meniuri și fac chestii de-astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez’, a spus Irinuca Columbeanu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton