Irina Columbeanu, primele declarații la revenirea în România, după 6 ani: "Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine"

 Dumba Gabriela
.

Zilele trecute, Irina Columbeanu a revenit în România, după 6 ani petrecuți în America, însă doar pentru a-și revedea tatăl pentru că nu ia în calcul nici o secundă să se mute din nou în țară. Irina Columbeanu a oferit și un prim interviu, în care a mărturisit că îi este recunoscătoare tatălui ei, „care a sacrificat enorm de mult pentru ea”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Irina Columbeanu locuiește de șase ani în America, alături de mama ei, Monica Gabor și iubitul acesteia, milionarul Mr. Pink. După divorțul părinților ei, Irina a rămas alături de tatăl ei, iar în 2018 a decis să se mute în SUA, la mama ei și nu concepe să se mai întoarcă în România.

irina-columbeanu-in-romania-5-1irina-columbeanu-in-romania-5-1

Irina Columbeanu îi este recunoscătoare tatălui ei, Irinel Columbeanu

Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță', Irina Columbeanu a făcut și primele declarații la revenirea în țară, unde va sta doar o săptămână. Se întoarce rapid în America, în Malibu, acolo unde locuiește cu mama ei.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă', a spus ea.

Totodată, tânăra a avut și un mesaj pentru tatăl ei, care, emoționat, i-a stat alături. „Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept', a spus Irina Columbeanu.

Fericit de revederea cu fiica lui, Irinel Columbeanu a zis: „Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală'.

Citește și: Înainte muzeu, azi ruină. Cât valorau obiectele de artă din vila lui Irinel Columbeanu, și cum arată, după ce a ars: „Este unicat, a fost estimată la 200.000 euro, între timp a mai crescut cota…’

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai tânără: „Îmi doream altceva. Nu e o chestie normală’ / În ce relații sunt acum

În America, Irina Columbeanu este ospătăriță și trăiește prima poveste de dragoste

Deși are tot ce-și poate dori o adolescentă, Irina Columbeanu s-a angajat ca ospătăriță, la un restaurant italian din Los Angeles, și își ajută tatăl cu bani.

Irinel Columbeanu e la curent cu faptul că fiica sa are un iubit, dar nu l-a cunoscut și nici adolescenta nu i-a spus prea multe despre prima ei iubire. Tânărul este de origine franceză și i-a fost Irinei coleg de liceu.

„În curând s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere. Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, care probabil sunt de origine franceză. Mai multe nu știu. Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși’, a spus fostul milionar în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu și-a văzut fiica ultima oară în iulie 2023. Atunci se simțea mai bine cu sănătatea și a mers el în America.

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea', a spus Irinel Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton