Irina Columbeanu, primul pictorial de modă în România. Cum a pozat fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu și cum a reacționat mama ei: "Fiica visurilor mele"

 Oana Pantazi
.

Irina Columbeanu a fost recent protagonista unui pictorial de modă în revista OK Magazine România. Tânăra în vârstă de 17 ani a demonstrat cu prisosință că așchia nu sare departe de trunchi – Irina și-a moștenit mama din acest punct de vedere, deoarece camera foto o iubește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Columbeanu, primul pictorial de modă pentru o revistă din România. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu nu pare să simtă presiune celebrității părinților ei, reușind, la doar 17 ani, să-și croiască propriul drum. Recent, Irina a fost protagonista primului ei pictorial fashion, iar mama ei este extrem de mândră de ea.

irina-columbeanu-3irina-columbeanu-3

Irina Columbeanu, primul pictorial de modă pentru o revistă din România

Părinții ei au toate motivele să fie mândri de ea, pentru că Irina este o tânără extraordinară. Deși s-a născut într-o familie bogată la vremea respectivă, tânăra și-a păstrat modestia și, nu în ultimul rând, capul pe umeri. După ce s-a mutat în America, la mama ei, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a axat pe studiu, iar acum se pregătește pentru Medicină.

Citește și: Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan: ‘Nu mai alcătuim un cuplu. Motivele…’ Artistul pregătește o piesă pentru cei care suferă din dragoste / EXCLUSIV

Citește și: Rusia a emis un mandat de arestare pe numele Iuliei Navalnaia. De ce este acuzată văduva lui Aleksei Navalnîi: „Vladimir Putin este un ucigaş şi un criminal de război'

Recent, tânăra și-a vizitat tatăl în România, iar în această perioadă a fost și protagonista unui proiect inedit – a pozat pentru OK Magazine România, iar rezultatul a fost unul fabulos. Irina pare să nu fi avut deloc trac la shooting, pozând ca un model profesionist în ținute Chanel, Gucci și Roberto Cavalli. Mama ei a împărtășit vestea cu fanii, publicând o fotografie superbă cu Irina, alături de un mesaj emoționant.

„Fiica visurilor mele, prietena pe care oricine și-ar dori să o aibă. Unica Irina Columbeanu', a scris Monica Gabor în dreptul imaginii cu fiica ei.

Irina Columbeanu vrea să se mute din America și să facă Medicina în Elveția

Irina Columbeanu este genul de copil pe care și l-ar dori orice părinte. Nu doar că este o tânără studioasă, dar este și extrem de atașată de părinții ei. Asta s-a văzut și la recent vizită a sa în România, după nu mai puțin de 6 ani, revederea de pe aeroport cu Irinel Columbeanu fiind greu de descris în cuvinte. De altfel, tânăra își și ajută din banii proprii tatăl aflat la azil.

Irina vrea să facă medicina în Elveția, dar până va veni acest moment lucrează ca hostess în cadrul unui restaurant cu specific italian și astfel reușește să îi trimită tatălui ei ceva bănuți.

„Da, e perfect momentul acesta. Vreau să fac medicina în Elveția și sunt foarte pasionată de acest subiect. Îmi place știința foarte mult. Vorbesc 3 limbi străine: engleză, română și franceză. În acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult, a fost o schimbare bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că m-am mutat în America, dar sunt foarte recunoscătoare și că am putut să mă întorc în România și să-mi văd tatăl. M-am auzit cu tatăl meu prin mesaje, pe Facetime, am fost apropiați. Sunt hostess la un restaurant italian și predau meniuri și fac chestii de-astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez’, a spus Irinuca Columbeanu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton