Irina Columbeanu, adevărul despre relația cu fratele ei vitreg, fiul lui Mr. Pink: "Acum are 13 ani și..."

 Dumba Gabriela
.

Irina Columbeanu locuiește de mai mulți ani în America, împreună cu mama ei, iubitul acesteia, Mr. Pink și fiul lui, Anthony, iar din fotografiile postate pe rețelele de socializare, de-a lungul timpului, pare că formează cu toții o mare și fericită familie. Aflată în România în ultima lună, Irina Columbeanu a vorbit și ea despre viața ei în America și relația cu fratele vitreg.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Irina Columbeanu locuiește în Malibu, cu mama ei și iubitul acesteia, Mr. Pink, și chiar dacă are tot ce își dorește, din punct de vedere financiar, s-a angajat ospătăriță. Spune că iubește viața în America și tot ceea ce îi lipsește din România este tatăl ei.

562fe787-e532-4a10-bb0b-ed4456504f2f562fe787-e532-4a10-bb0b-ed4456504f2f

Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fiul lui Mr. Pink, fratele ei vitreg

Fiica lui Irinel Columbeanu a mărturisit că este recunoscătoare pentru tot ce i s-a întâmplat, iar decizia de a se muta a fost una dintre cele mai bune. Irina Columbeanu, în vârstă de 17 ani, a reușit să obțină permisul de conducere în urmă cu un an și să își achiziționeze propria mașină.

Irina spune că se înțelege foarte bine cu actualul iubit al mamei sale, dar și cu fiul lui, Anthony. „Acum are 13 ani, Ne înțelegem bine', a spus fiica lui Irinei Columbeanu și a Monicăi Gabor în cadrul interviului acordat OK Magazine.

Irina Columbeanu recunoaște că nu s-a bucurat foarte tare atunci când a plecat din țara sa și nici nu avea așteptări foarte optimiste pentru viitor. Nu știa cum o vor primi oamenii de acolo și nici cum se va înțelege ea cu ei, dar s-a adaptat rapid și nici că ar vrea să trăiască în altă țară, decât în cea căreia îi spune acum casă, de peste Ocean.

„Prima oară îmi imaginam că lumea e foarte rea, așa cum vedeam prin filme. Iar eu aveam și un accent foarte pregnant, de care mulți cam râdeau. Cumva, era normal pentru că eram un fel de ausider. Dar m-am adaptat repede, toți au fost amabili și respectuoși și asta îmi place mult la americani', a mai declarat Irina.

Citește și: Irina Columbeanu, la mănăstire alături de Alina și Ramona Gabor. Cum s-a fotografiat fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu alături de mătușile ei / Ce au făcut înainte de a vizita lăcașul

Citește și: Valentin Luca și Roxana Ghiorghian, fostă știristă la Prima TV, formează un cuplu. Cum s-au afișat în mediul online: „Mințile și sufletele noastre sunt…’

În America, Irina Columbeanu s-a angajat ospătăriță

Deși are tot ce-și poate dori o adolescentă, Irina Columbeanu s-a angajat ca ospătăriță, la un restaurant italian din Los Angeles, și își ajută tatăl cu bani.

În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara Da, sunt hostess la un restaurant italian, dau meniuri și fac chestii d-astea, fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez', a mărturisit fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu e la curent cu faptul că fiica sa are un iubit, dar nu l-a cunoscut și nici adolescenta nu i-a spus prea multe despre prima ei iubire. Tânărul este de origine franceză și i-a fost Irinei coleg de liceu. De asemenea, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu e foarte implicată în proiectele de la școală și de multe ori a apărut în presa din Malibu datorită realizărilor sale.

„Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț’, a mărturisit Irina Columbeanu.

Monica Gabor a încurajat-o pe Irina să-și viziteze tatăl

Irinel Columbeanu s-a bucurat din plin de vizita fiicei sale în România, după cum s-a observat și în interviurile pe care le-au oferit împreună. Din păcate, vacanța adolescentei a luat sfârșit, iar cei doi și-au luat rămas bun. Irina nu a zburat direct în America, ci a mai făcut o oprire în Italia.

Cât s-a aflat în România, Irina Columbeanu a fost și în emisiunea lui Adiță Voicu. Potrivit declarațiilor sale, Monica Gabor a încurajat-o să-și viziteze tatăl, pe Irinel, care nu mai poate călători cu avionul din cauza problemelor de sănătate.

Adrian Voicu: Mama ta a fost de acord să vii, nu? (n. red în România)

Irina Columbeanu: Normal, da, m-a susținut, chiar m-a ajutat foarte mult să ajung aici.

Irinel Columbeanu: Îi mulțumesc!

Adrian Voicu: Întotdeauna când am vorbit cu tatăl tău, niciodată nu a vorbit urât de mama ta. Întotdeauna a vorbit foarte frumos și a spus că a fost femeia vieții lui.

Irina Columbeanu: E și femeia vieții mele!

Irinel Columbeanu: Așa este!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton