Irina Columbeanu vine în România să își vadă tatăl la azil. Cum a reacționat Monica Gabor: „Am vorbit prin mesaje și mi-a spus că..."

 Tudorache Simona
.

Irinel Columbeanu își va strânge în curând fiica în brațe. Fostul om de afaceri și-a exprimat în repetate rânduri, de când a intrat la azil, dorința de a o vedea pe Irinuca, fiica lui din mariajul cu Monica Gabor. Acum îl mai despart doar câteva zile de acest vis. Irinuca Columbeanu are 16 ani și lucrează ca ospătăriță în America.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Monica Gabor a confirmat că, în curând, Irinuca va sosi în România. Aceasta urmează să ajungă săptămâna viitoare în țară și cu siguranță că primul drum îl va face la azilul unde tatăl ei locuiește de câteva luni, asta după ce problemele de sănătate au început să îi dea de furcă și viața lui să nu mai arate ca înainte.

irinel-columbeanu-si-irina-45irinel-columbeanu-si-irina-45

Monica Gabor a confirmat. Fiica ei, Irinuca, vine în România

Monica Gabor își susține fiica în acest sens, iar mesajul scris pe rețelele de socializare e o dovadă în acest sens. „13 zile au mai rămas! Irina vine în România', a scris Monica Gabor pe Instagram.

Irinel Columbeanu abia așteaptă să o revadă pe Irinuca. El a vorbit cu fosta lui soție prin mesaje, iar aceasta s-a bucurat pentru întâlnirea lor.

„O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina', a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Click.ro.

Irina Columbeanu lucrează în America

Deși are tot ce-și poate dori o adolescentă, Irina Columbeanu s-a angajat ca ospătăriță, la un restaurant italian din Los Angeles, și își ajută tatăl cu bani. Fiica fostului milionar de la Izvorani locuiește deja de câțiva ani în America , alături de mama ei, Monica Gabor. După divorțul părinților ei, Irina a rămas alături de tatăl ei, iar în 2018 a decis să se mute în SUA, la mama ei.

Citește și: Smiley, despre relația fiicei sale cu tehnologia. Ce nu îi poate refuza artistul lui Josephine: „Sper că mă descurc, că sunt un tată bun și amuzant”

Citește și: Anca Dinicu este însărcinată. Cine este și cu ce se ocupă iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă. Eu și cu tipul ăsta…'

Citește și:Alina Sorescu dezvăluie ce s-a întâmplat în căsnicia ei cu Alexandru Ciucu, cu puțin timp înainte să ajungă la divorț: „Fetițele simțeau lucrurile astea…'. De ce s-a temut artista

Citește și: Cum a reacționat Anca Dumitra când a aflat că e însărcinată și cum i-a dat vestea soțului ei, Manfred Spendier: „A fost foarte emoționant. După ce am văzut rezultatul testului…”/ Cum s-a descurcat la filmările pentru „Las Fierbinți”

Citește și: Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au făcut nuntă în America, iar evenimentul a fost de basm: „El mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate”

Când s-a întâlnit ultima oară Irinel Columbeanu cu fiica lui

Irinel Columbeanu și-a văzut fiica ultima oară în iulie 2023. Atunci se simțea mai bine cu sănătatea și a mers el în America.

„Este pe picioarele ei (n.r- Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink.

Am stat la un hotel din apropierea orășelului Malibu. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea’, a povestit fostul milionar în podcastul „Vin la vorbă’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton