Irina Fodor a avut nevoie de protecție suplimentară la America Express: "Bodyguarzi cu pistoale"

 Raiciu Adriana
.

Irina Fodor a avut nevoie de protecție suplimentară la America Express. Irina Fodor este prezentatoarea emisiunii America Express. Timp de două luni, soția lui Răzvan Fodor a fost plecată de acasă și a trecut prin multe momente dificile. Vedeta chiar a avut nevoie de protecție suplimentară, întrucât locurile în care mergeau să filmeze nu erau deloc sigure.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. A fost moderatoarea show-ului Chefi la cuțite, iar apoi a plecat în locul Ginei Pistol la America Express. Timp de două luni, soția lui Răzvan Fodor a fost plecată de acasă și a trecut prin multe momete dificile, ca atunci când a făcut o alergie puternică la soare.

america-expressamerica-express

De asemenea, într-un interviu recent, Irina Fodor a mai mărturisit că a avut nevoie de protecție suplimentară la America Express, întrucât situația în locurile unde mergeau să filmeze nu era una deloc roz.

Citește și: De ce Irina Fodor prezintă primele ediții din noul sezon Chefi la cuțite și nu Gina Pistol, cum era anunțat:”Față în față cu neprevăzutul”

Citește și: Irina Fodor a împlinit 34 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul ei:”Te iubesc de tot…”

Citește și:Adela Popescu a revenit în muzică după o pauză lungă:'Mă bucur că sunt aici'

Citește și: Brad Pitt are o nouă iubită?Cine este tânăra de 29 de ani cu care a mers la un concert Bono

Irina Fodor a avut nevoie de protecție suplimentară la America Express

În total, 18 vedete au acceptat să participe la America Express. Aceștia se vor între peste o rută de peste 7.000 de kilometri. Filmările au avut loc în Mexic, Guatemala și Columbia. Irina Fodor, gazda emisiunii, a trecut și ea prin momente dificile. Întrucât situația nu era deloc roz în zonele în care mergeau să filmeze, producătorii au decis să îi ofere protecție suplimentară.

„Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat. Dacă în anii trecuți nu a fost nevoie de așa ceva, anul acesta fiecare avea, cel puțin o parte din producție, cei care umblam mai mult singuri, cum sunt eu, cum e Oase și Damian, am avut parte de această protecție. Noi plecăm tot timpul din punctul A în punctul B și atunci pe traseu suntem de multe ori singuri, până vin toate echipele din spate, până vin restul de producție, suntem cam de capul nostru. Așa că noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta ca mijloc suplimentar de precauție', a mai declarat Irina Fodor pentru EGO.ro.

Prezentatoarea a mai mărturisit că nu de puține ori s-a întâmplat să evite la milimetru un incident periculos.

„Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure. În cele sigure merg de obicei turiștii, noi nu le alegem pe acelea. Noi parcă le-am ocolit pe acelea, dar am descoperit foarte multe locuri frumoase, spectaculoase de-a dreptul, locuri pe care nu le-ai vedea niciodată ca turist pentru că nu ai acces la ele. Dar trebuia să fie și reversul medaliei: câștigi ceva, pierzi ceva, cum ar veni, așa că zonele astea spectaculoase erau și cu riscuri. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav. S-au întâmplat mici lucruri pe parcurs, probabil că le veți vedea când va apărea „America Express' pe post. Cumva Doamne-Doamne ne-a ținut în siguranță, doar că aveam tot timpul inima strânsă pentru că plecam astăzi dintr-un loc și mâine apărea în presă că acolo s-a întâmplat nu știu ce, că s-au luptat cartelurile între ele, că s-au împușcat', a mai povestit Irina pentru sursa citată anterior.

A făcut alergie la soare

Totodată, Irina Fodor s-a ales și cu o alergie puternică la soare, încă din prima săptămână în care a ajuns în Mexic.

„Am făcut o alergie puternică la soare din prima săptămână în care am ajuns în Mexic. Cred că o să se vadă treaba asta și pe post pentru că la un moment dat eram bandajată pe mâini de sus până jos. Asta deși eu folosesc factor de protecție 50 pe corp și 100 pe față. Există factor de protecție de 100. Atât de tare mă feresc de soare. Nu mi-a reușit de data asta, ce să zic', a mai spus aceasta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton