Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024 și a fost condusă la aeroport de soțul ei, Răzvan Fodor: "O iubesc pe fata asta de nu mai pot!"

 Dumba Gabriela
.

Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024 și soțul ei, Răzvan Fodor, a condus-o la aeroport. Și-au luat rămas bun pentru următoarele două luni cât prezentatoarea Asia Express va lipsi de acasă, iar despărțirea nu a fost deloc ușoară. Irina Fodor va călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaysia și Indonezia și spune că abia așteaptă să-i vadă pe concurenți la treabă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor și-a luat cu greu rămas bun de la soția lui, care a plecat într-o nouă aventură Asia Express. De data aceasta, Irina Fodor va călători prin Thailanda, Malaysia și Indonezia și, așa cum spune după fiecare sezon, provocările sunt grele și pentru prezentatoare și echipa de producție, nu doar pentru concurenți.

4343

Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024

Irina Fodor a apărut la aeroport încărcată de bagaje, la prima oră a dimineții. Soțul ei, de Răzvan Fodor, s-a despărțit cu greu de ea. „Asia Express continuă', a transmis Răzvan Fodor pe Facebook, în timp ce pe Instagram i-a făcut și o dedicație de dragoste prezentatoarei Asia Express. „O iubesc pe fata asta de nu mai pot', a scris soțul Irinei Fodor.

La rândul său, Irina Fodor scria în urmă cu câteva zile că se pregătește intens pentru noul sezon Asia Express și abia așteaptă provocările de pe Drumul Zeilor.

„Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și, în doar câteva zile, plecăm într-o nouă aventură magnifică!!! Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia!!! Vom călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaysia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi!

Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune! Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!', a scris Irina Fodor pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2: „Am agățat pe forum, veneau fanele și…

Citește și: Jorge a trăit o experiență supranaturală după moartea tatălui său: „Nu credeam că o să trăiesc vreodată…. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu 17 ani

Citește și: Unde sărbătoresc Brigitte și Florin Pastramă cinci ani de relație, chiar de Ziua Îndrăgostiților: ‘Nu mai rezist la frig… Când se întorc în România / EXCLUSIV

Prin ce greutăți a trecut Irina Fodor la America Express

Cei care își imaginează că pentru Irina Fodor, în calitate de prezentatoare, e mult mai ușor la America Express se înșală. Recent, vedeta a dat din casă, idezvăluind care sunt greutățile cu care se confruntă nu doar concurenții, ci și echipa de producție.

„În primul rând, nu vedeți tot show-ul, pentru că se filmează în fiecare zi. Gândiți-vă așa: sunt 9 echipe, în fiecare zi se filmează undeva la 10 ore de brut pentru fiecare echipă, asta înseamnă 90 de ore. Cu ce mai am eu, cu ce mai are Damian, cu jocul înseamnă 100 de ore pe zi. Din 100 de ore pe zi pe TV vedem 3, așadar mai rămân 97 de ore nevăzute. Dar echipa de la editare face o treabă extraordinară, mi se pare că reușește să concentreze foarte bine cele mai tari momente de acolo și acțiunea.

Ce nu mai vedeți? Nu vedeți faptul că și eu dorm în mașină în drum spre destinațiile unde trebuie să mă întâlnesc cu concurenții. Așa cum îi vedeți pe ei moțăind prin mașini când prind câte un autostop mai lung, fix așa fac și eu, pentru că am același timp ca și ei, cu plus, minus o jumătate de oră. Nu vedeți faptul că se doarme foarte puțin, asta nu aveți cum să vedeți, se doarme între 4 și 5 ore pe noapte pentru toată lumea, deci este program de armată„, dezvăluia Irina Fodor în trecut.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024

Cu puțin timp în urmă au fost dezvăluiți concurenții Asia Express 2024, pe lista aventurierilor sezonului 7 aflându-se nume la care ne-am fi așteptat mai puțin.

Astfel, Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii, pe Drumul Zeilor.

Concurenții Asia Express 2024 vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton