Irina Fodor obișnuiește să meargă filmările pentru Chefi la cuțite alături de fiica ei și a lui Răzvan Fodor, Diana. Puștoaica de 13 ani se simte pe platourile de filmare ca la ea acasă. Fiica vedetei s-a familarizat și cu chefii cei noi, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner și trăiește cu tot sufletul această etapă din viață.
Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!
Diana Fodor știe despre televiziune mai multe decât mulți alții, iar asta nu poate decât să o bucure pe celebra ei mamă. Irina Fodor obișnuiește să îți țină familia la curent și cu experiențele pe care le trăiește la Asia Express, proiect care o face să călătorească foarte mult și care va începe pe 1 septembrie la Antena 1.
Irina Fodor merge la Chefi la cuțite cu fiica ei, Diana
Irina Fodor încearcă să petreacă mai mult timp cu fiica ei, Diana, atunci când e în țară și nu e nevoită să străbată lumea pentru un proiect grandios, cum e Asia Express. Acum, cele două fac echipă și în televiziune.
„Diana a fost de multe ori pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite. Deja se simte și ea ca acasă acolo. Cunoaște pe toată lumea, aproape că nu stă cu mine când vine în vizită. Stă cu mine câteva minute și după aceea nici nu mai știu de ea. De obicei întreb prin cască: pe Diana a văzut-o cineva? Și mă anunță: e la noi în regie sau e cu operatorii nu știu unde sau e la bucătărie. Sau e la degustare. Deci e la ea acasă la noi în platou', a declara Irina Fodor pentru Ciao.ro.
Ce face Irina Fodor în spatele camerelor de filmat
Irina Fodor se simte foarte bine pe platourile de la Chefi la cuțite și recunoaște că acest job vine cu numeroase provocări. Ea admiră munca bucătarilor și se bucură de preparatele lor sofisticate.
„Eu gust din toate preparatele lor de amuletă, m-au pus uneori în dificultate, adică sunt gusturi pe care poate nu am știu să mi le traduc exact așa cum trebuie, pentru că este o artă și bucătăria, iar ei fac treaba asta la nivel de artă.
Și sunt o necunoscătoare și poate că suntem mulți dintre noi, nu e ca și cum în fiecare zi mâncăm în restaurante cu stele Michelin sau în restaurante cu preparate recunoscute pe plan internațional. Așadar, uneori, am stat mult ca să îmi traduc preparatul lor și uneori mi-au pus probleme. Fiecărui degustător trebuie să îi prezint preparatul fiecărui chef, doar că uneori au folosit niște ingrediente, pentru care a trebuit să citesc de mai multe ori o foaie înainte, ce exact vrea să fie ăsta. Sunt lucruri sofisticate, sunt și lucruri lumești. Este un mix bun zic eu', mai spune Irina Fodor.