Irina Fodor, despre concurenții de la America Express, sezonul 6: "Iulia Albu este foarte bătăioasă. O să fie o competiție puternică"

 Dumitrache Laura
.

Irina Fodor se pregătește pentru filmările America Express, sezonul 6. Prezentatoarea TV îi va ghida pe viitorii concurenți ai emisiuni și îi va însoți în aventura vieții lor. Irina Fodor a făcut primele declarații despre echipele care vor participa la America Express-Drumul Soarelui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

America Express, sezonul 6 și-a ales deja echipele care vor concura pe Drumul Soarelui. 18 vedete au acceptatea marea provocarea a emisiunii de la Antena 1, iar Irina Fodor îi va însoți în marea călătorie a vieții lor. Prezentatoara TV a spus câteva ceva despre fiecare concurent în parte.

irinairina

Irina Fodor este pregătită să-i îndrume pe concurenții de la America Express, sezonul 6. Vedeta TV a vorbit despre echipele care vor pleca în curând în Columbia, Ecuador și Argentina. Soția lui Răzvan Fodor a spus că îi va ajuta pe concurenți în noul sezon al reality show-ului.

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre participarea la America Express: „Iubitul meu îmi cântă la vioară, dar nu întotdeauna îmi cântă și în strună”

Citește și:America Express 2024. Primele declarații ale vedetelor care pleacă pe Drumul Soarelui

Citește și:Cele nouă echipe care participă la America Express 2024. Cuplurile Giulia – Vlad Huidu și Cleopatra Stratan – Edward Sanda sunt printre concurenți

Citește și:Romică Țociu și fiica sa, Daria, participă la America Express 2024. Ce nume se mai află pe lista concurenților

Irina Fodor, despre echipele de la America Express, sezonul 6

Irina Fodor va fi gazda emisiunii America Express, sezonul 6 și îi va ajuta pe noii concurenți să facă față tuturor provocărilor. Prezentatoarea tv a vorbit despre fiecare concurent în parte și a mărturisit că va fi alături de ei. „Vitalitate! Curajul tinereții cred că este o mare calitate în acest concurs și de abia aștept să-i văd pe teren, dar abia aștept să văd și această relație de frate-soră într-un concurs de anvengura asta', a declarat Irina Fodor, potrivit spynews.ro.

Despre George Tănase și Ionuț Rusu, Irina Fodor a spus că sigura se va distra alături de ei și îi vor cuceri pe telespectatori cu glumele lor. „Doamne! Abia aștept să îl imit și eu pe George Tănase, nu numai invers. O să râdem mult, foarte mult cu ei. Nu sunt singura sursă de umor din combinația asta de concurenți, dar simt că ei ne vor ține tuturor sursa inepuizabilă' a mai spus vedeta TV.

Irina Fodor: „Sunt foarte multe echipe bătăioase”

Irina Fodor este sigură că noile echipe vor lupta pentru a ajunge cât mai departe în competiția de la America Express, sezonul 6. Prezentatoarea TV este de părere că echipele din noul sezon sunt foarte puternice.

„O să fie o competiție puternică. Sunt foarte multe echipe pe care le văd foarte bătăioase anul ăsta. De fapt, nu-mi vine în cap nicio echipă leneșă cu ghilimelele de rigoare. Mie mi se par toți foarte ambițioși și nu cred că cineva își va lua anul acesta ochii de la targhetul final, simt că nu îi vom pierde din peisaj,Și aici o să râdem! Sunt convinsă că se vor descurca absolut extraordinar. De abia aștept să văd părerea lui Romică Țociu despre locurile pe care le vom vizita, despre misiunile pe care le vom primi împreună', a mai spus sotia lui Răzvan Fodor.

Cât despre Iulia Albu și iubitul ei, Irina Fodor a spus că designerul de modă este o persoană puternică și luptătoare. „Iulia este foarte bătăioasă și sunt convinsă că o să ducă cu succes în paralel competiția și fashion-ul, nu-mi fac nicio grijă din punctul ăsta de vedere', a mai adăugat Irina Fodor.

Cele 9 echipe de la America Express, sezonul 6

9 perechi de vedete sunt pregătite să pornească în doar câteva zile, în marea aventură a vieții lor. Alexia Eram și fratele ei, Eris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiica lui, Daria, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov , Sânziana Negru și Laura Giurcanu, și Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care vor participa în cel de-al șaselea sezon America Express.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton