Irina Fodor, dezvăluiri despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: "Veți afla mai multe noutăți...". Ce se întâmplă cu show-ul culinar, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

 Dumitrache Laura
.

Emisiunea Chefi la cuțite va reveni pe micile ecrane cu sezonul 13. Irina Fodor, prezentatoarea show-ului culinar a oferit dezvăluiri inedite despre noii jurați de la Chefi la cuțite, după ce Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să plece din emisiune. Iată ce se va întâmpla cu show-ul de la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Chefi la cuțite este una dintre cele mai apreciate emisiuni de la Antena 1. În urmă cu o lună, fanii show-ului culinar au avut parte de o surpriză neașteptată, după ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au decis să nu mai facă parte din juriul emisiunii. Acum, telespectatorii sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla în noul sezon.

Ce-salariu-primeste-Irina-Fodor-la-America-Express.-Suma-frumoasa-care-ii-intra-in-conturi-1Ce-salariu-primeste-Irina-Fodor-la-America-Express.-Suma-frumoasa-care-ii-intra-in-conturi-1

Vestea că cei trei chefi de la celebrul show culinar s-au retras din emisiune a creat un val de reacții în rânful fanilor. Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a vorbit despre noii jurați ai show-ului culinar. Iată ce se va întâmpla în noul sezon!

Citește și: Irina Fodor, despre noul sezon Chefi la Cuțite, după plecarea celor trei jurați din emisiune: „Să fie toată lumea atentă, se vor face niște anunțuri…”

Citește și:Sorin Bontea a filmat pentru o emisiune de la Antena 1, după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „De la agonie la extaz. Am trecut prin toate stările…'

Citește și:Vincent Cassel s-a despărțit de Tina Kunakey, soția mai tânără cu 30 de ani, și s-a cuplat cu un model brazilian. Cum a fost fotografiat cu noua iubită

Citește și:Vlad Gherman, provocat să facă o comparație între Oana Moșneagu, logodnica sa și Cristina Ciobănașu, fosta iubită: „Mi-a oferit șansa de a învăța lucruri despre mine…”

Irina Fodor, dezvăluiri despre noii jurați de la Chefi la cuțite

Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite va veni cu schimbări majore, după ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au retras din emisiune. Fanii show-ului culinar de la Antena 1 sunt curioși să afle cine vor fi noii jurați, iar Irina Fodor a vorbit pentru prima dată despre noii bucătari chefi care vor juriza în emisiune.

Prezentatoarea tv nu a putut să ofere prea multe detalii despre sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, dar i-a asigurat pe telespectatori că vor afla în curând cine vor fi noii jurați de la Chefi la cuțite. „Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți', a mărturisit Irina Fodor pentru TVMania.

Producătorii emisiunii Chefi la cuțite a transmis un comunicat în care au anunțat că noul sezon al reality show-ului va avea noi jurați. „Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante.'

Motivul pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au plecat de la Chefi la cuțite

În urmă cu o lună, vestea că jurații de la Chefi la cuțite au plecat de la Antena 1, i-a șocat pe fanii emisiunii. Pe conturile de socializare ale emisiunii, internauții și-au exprimat nemultumirea și au fost curioși să afle motivul pentru care Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au decis să plece din emisiune.

Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.„, au spus producatorii emisiunii intr-un comunicat.

După plecarea celor trei chefi, surse din anturajul ehipei de producție au dezvăluit numele celor care se află pe lista din care Mona Segall, producătoarea emisiunii, va alege noii jurati. Este vorba despre chefii Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton