Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 12. Soția lui Smiley și-a dat demisia de la Antena 1, definitiv

 Radulescu Ruxandra
.

Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 12. Gina Pistol a decis să se retragă din rolul de prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” și să se concentreze pe rolul de mamă pentru fiica ei Josephine. Soția lui Smiley a trăit cele mai frumoase momente ale carierei sale alături de echipa de la „Chefi la cuțite”, însă publicul va avea parte de o altă prezentatoarea începând cu sezonul 12. Este vorba de Irina Fodor, care o înlocuiește pe Gina Pistol la cârma emisiunii „Chefi la cuțite”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 12. Fanii show-ului „Chefi la cuțite” nu o vor mai revedea pe Gina Pistol începând cu sezonul 12, după ce vedeta a decis să ia o pauză prelungită de la cariera în televiziune. Cea care o va înlocui pe soția lui Smiley, la cârma show-ului culinar este nimeni alta decât Irina Fodor, la care producătorii au apelat și în cazul emisiunii Asia Express, când Gina Pistol a renunțat la postul de prezentatoare.

gina-pistol-8gina-pistol-8

Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 12

Irina Fodor este cea care o va înlocui pe Gina Pistol în sezonul 12, al emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. Soția lui Răzvan Fodor, alături de întrega echipă au filmat la începutul anului. Noul sezon din „Chefi la cuțite” se anunță a fi unul plin de surprize, apariții spectaculoase și preparate inedite. Pentru prezentarea sezonului 12, producătorii au apelat la Irina Fodor, ceea ce nu este de mirare, având în vedere, că aceasta i-a ținut locul Ginei și în cadrul sezonului trecut, notează Fanatik.

Citește și: Cât costa rochia purtată de Gina Pistol în finala Chefi la cuțite 2023. Prezentatoarea TV a marcat ultima apariție televizată

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Ileana Badiu, la menopauză: „Oboseală, anxietate, dureri articulare. Am experimentat o menopauză timpurie. „

Gina Pistol, plecare în lacrimi de la „Chefi la cuțite”

Gina Pistol și-a luat rămas bun de la echipă, după terminarea celui de-al 11-lea sezon, cu lacrimi în ochi.

Soția lui Smiley s-a arătat recunoscătoare pentru tot ce a trăit în sezonul 10 și a ținut să le mulțumească, însă emoțiile au cuprins-o și a izbucnit în lacrimi.

„Sunt foarte mândră de voi! M-am emoționant. (…) Mă bucur foarte mult că v-am avut în această aventură minunată, un sezon de nota zece. Sunteți minunați, dragii mei. Aveți emoții? Da?’, a spus Gina Pistol, în emisiunea pe care o moderează. 

De ce a renunțat Gina Pistol la rolul de prezentatoare la „Chefi la cuțite”

Pentru filmările de la „Chefi la cuțite’, Gina Pistol pleca de acasă la 8 dimineața și mai ajungea la 2 noaptea. Prezentatoarei i-a fost foarte greu să lucreze în astfel de condiții și a decis să renunțe la proiectele de la Antena 1 pentru a sta cu fetița ei.

„Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor.

Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia.

Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități’, a declarat Mona Segall la podcastul lui Mihai Morar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton