Irina Fodor și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă: "A durat 4 ore transformarea, o să înrămez pozele astea". Cum arată acum

.

Irina Fodor și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă. Irina Fodor, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de pe micile ecrane, a trecut printr-o transformare de look fabuloasă, care a durat patru ore. Soția lui Răzvan Fodor a trecut pragul stilistului și a postat rezultatul pe social-media. Fanii au avut numai cuvinte de laudă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor, 35 de ani, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară a simțit nevoia unei schimbări, așa că a trecut pragul stilistului. Întregul proces a durat patru ore, dar rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos. Irina Fodor arată complet diferit cu noua coafură. Prezentatoarea de la America Express și-a făcut părul creț, o transformare radicală care a atras o mulțime de reacții din partea fanilor.

img-2-3img-2-3

Irina Fodor și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă

Irina Fodor este foarte activă pe socila-media, unde împărtășește fanilor momentele importante din viața ei. Urmăritorii vedetei au rămas uimiți, când aceasta a postat imagini cu noua ei coafură. Prezentatoarea de la America Express are acum părul creț și mai scurt, transformare ce a durat patru ore și jumătate. Fanii au fost extrem de încântați cu noul look al Irinei Fodor și nu au ezitat să o felicite pentru alegerea făcută.

Citește și: Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație: „Normal că mai apar mici conflicte. Uneori îi atrag atenția dacă…’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce Irina Fodor nu și-a vopsit părul niciodată și ce trucuri folosește pentru aspectul strălucitor: „Până la vârsta asta, nu au apărut încă firele albe’

Citește și: Milionarul Virgil Chirică s-a sinucis în casa lui din Voluntari, la 46 de ani. Cum a fost găsit partenerul de afaceri al lui Dan Șucu și Cristi Borcea

Citește și: „Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima'. Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor

„Nu a durat mult transformarea de la păr drept la păr creț…doar vreo 4 ore și jumătate. Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup„, a scris Irina Fodor în dreptul imaginilor cu noua ei coafură.

Cum se menține în formă Irina Fodor la 35 de ani

Irina Fodor este o prezență remarcabilă oriunde își face simțită prezența. Apare de cele mai multe ori pe micile ecrane, fie atunci când prezintă Chefi la cuțite, fie când este prezentatoare TV la America Express, astfel că fanii au observat de-a lungul timpului silueta ei demnă de invidiat și nu au putut să nu se întrebe care este secretul ei. Irina Fodor a declarat că nu ține vreo dietă și nici nu merge în sala de fitness pentru a face sport.

Sunt foarte activă, dar nu în sensul că mă duc la sală și trag 3 ore. Îmi găsesc tot timpul ceva de lucru, fie că e vorba de copil, fie că e vorba de curățenie prin casă, fie că sunt în proiect și atunci dorm puțin, mănânc puțin, filmez mult, mă întorc acasă. Ritmul vieții mă ține așa, chiar nu fac nimic special‘, a spus pentru Playtech Irina Fodor.

Îndrăgita prezentatoare TV a explicat că are un ritm de viață destul de alert, astfel că nu prea are timp să stea. De asemenea, nu mănâncă deloc mult, chiar dacă soțul îi gătește numeroase delicii zi de zi, fiind un adevărat maestru în arta culinară, după cum îl laudă chiar ea.

Irina Fodor nu gătește: „El se pricepe foarte bine„

Irina Fodor a mărturisit fără a ezita faptul că de cele mai multe ori ea are grijă de copil, curățenia din casă și treburile pe plan profesional, fără ca gătitul să fie grija ei. Soțul ei, Răzvan Fodor, este pasionat de bucătărie și îi place foarte mult tot ceea ce ține de acest domeniu. Pentru un gurmand pare extrem de greu să ai o formă de invidiat cu un astfel de soț în casă, însă Irina Fodor se pare că face parte din altă categorie și reușește să mănânce destul de puțin, strict cât are nevoie.

Totul. El gătește constant la noi acasă. A făcut acum două zile un preparat filipinez, se numește spanish salpicao. Efectiv s-a trezit dimineața și a zis: „Azi vreau să încerc ceva„. Te rugăm! Dar, în rest, se pricepe foarte bine la bucătăria asiatică, nu o neglijează nici pe cea tradițională. La noi e ca la restaurant și chiar sunt foarte norocoasă că am parte de așa ceva’, a continuat Irina Fodor pentru sursa menționată mai sus.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton