Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România. Motivul deciziei: „Am încheiat colaborarea! A fost un pas necesar...”

.

Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România! A fost prezentatoare timp de un an și a făcut parte dintr-o echipă frumoasă, având colegi cu care s-a înțeles de minune, însă acum a decis să pună punct colaborării pe care a avut-o. Vedeta a vorbit deschis despre motivul pentru care a luat această decizie neașteptată. Iată de ce a plecat Irina Gologan de la acest post de televiziune din țara noastră!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În urmă cu un an a venit la Euronews România, dar acum a decis să-și dea demisia. Irina Gologan a prezentat pentru ultima dată buletinul de știri al acestui post de televiziune pe data de 4 octombrie 2024. Prezentatoarea TV a vorbit deschis despre motivul pentru care a luat decizia de a demisiona.

irina-gologan4irina-gologan4

Citește și: Irina Gologan a demisionat de la Prima TV, unde prezenta matinalul: „Pentru mine începe un nou drum!”

Citește și: Motivul pentru care Irina Gologan a renunțat la televiziune, pentru o perioadă: „În viață, ca să câștigi ceva, trebuie să renunți la altceva”

Citește și: Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță pentru copiii săi. Are o fată și un băiat din fostul mariaj

Citește și: Baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead, de la CSM Târgoviște, a fost găsită moartă în casă. Primele indicii privind decesul sportivei de 26 de ani

Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România

Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România. Prezentatoarea de televiziune a încheiat colaborarea după o perioadă de un an în care a fost prezentă la buletinul de știri și a explicat exact de ce a luat această decizie neașteptată.

Vedeta își dorește acum să se ocupe de proiectele personale, cum ar fi și de site-ul irinagologan.ro, platformă care dezvăluie aspecte din viața ei personală, mai exact din spatele camerelor de filmat. 

„Am încheiat colaborarea în niște condiții foarte bune cu oamenii de la Euronews. Decizia a fost un pas necesar, pentru că vreau să mă axez pe proiectele personale. Rămân deschisă colaborărilor în televiziune sau radio, însă în acest moment vreau să mă dedic proiectelor personale. Pe lângă site, mă voi orienta și către zona de podcast, un format în plină ascensiune', a spus vedeta pentru paginademedia.ro.

Motivul pentru care prezentatoarea TV a luat această decizie

Prin intermediul rețelelor sale personale de pe platformele de socializare, Irina Gologan a explicat de ce a luat decizia de a demisiona de la Euronews România. Ea își dorește acum să se ocupe de familia ei frumoasă și de proiectele personale pe care le are în desfășurare.

„Am hotărât să spun „DA!' aspectelor pe care le consider prioritare în acest moment al vieții mele și să iau o pauză de la frenezia știrilor! Nu a fost o decizie ușor de luat, dar am simțit că este momentul să fac mai mult pentru mine, pentru cariera și pentru familia mea!

După aproape 1 an în redacția Euronews, timp în care am spus „Bună seara, România!' și v-am adus cele mai importante știri ale zilei, de luni până vineri, iată că a venit timpul să spun și… „La revedere!'. Nicio separare nu este ușoară, eu sunt omul care pune suflet și în cele mai banale lucruri pe care le face, însă sunt convinsă că pasul pe care am decis să îl fac este cel potrivit.

Vreau să împărtășesc tot ceea ce am învățat în aceste două decenii de jurnalism, televiziune și Comunicare. Am o mulțime de planuri, atât personale, cât și în plan profesional pe care intenționez să le duc la bun sfârșit în ritmul care mă va face pe mine fericită. Bineînțeles că televiziunea rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Așa că, cine știe când, unde și cum ne vom mai vedea… Până atunci, stați prin zonă!', a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook.

Irina Gologan are o carieră impresionantă în televiziune

Irina Gologan are o carieră impresionantă în televiziune. A fost prezentatoare la postul de televiziune Euronews, unde a prezentat principalele buletine de știri de luni până vineri.

Înainte de această funcție, vedeta a lucrat timp de trei ani la Prima TV, făcând parte din echipa „Focus' și prezentând știrile alături de Daniel Osmanovici.

Drumul său în televiziune a început încă din primul an de facultate, cu un internship la Pro TV, unde a rămas timp de 12 ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton