Irina Loghin și-a botezat nepoata: "Parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa". Cum arată micuța Ana

 Dumba Gabriela
.

Irina Loghin și-a botezat nepoata în weekend, prilej de mare bucurie pentru cântâreața de muzică populară. Irina Loghin declara recent că nașterea nepoatei sale reprezintă cea mai mare bucurie a ei și îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a ascultat rugăciunile. Cântăreața și-a exprimat în nenumărate rânduri dorința de a fi bunică, iar acum câteva luni, fiica ei i-a îndeplinit visul. Cum arată micuța Ana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Botez în familia Irinei Loghin, eveniment atât de așteptat de cântăreața de muzică populară. La 43 de ani, Irinuca Loghin a devenit mamă în secret și totul s-a aflat pe final de 2022, în decembrie, când fetița a împlinit trei luni.

330025670_708083277476602_102891252893404429_n330025670_708083277476602_102891252893404429_n

Fiica Irinei Loghin și-a botezat fetița, pe micuța Ana

Sâmbătă, 11 februarie, fiica Irinei Loghin și-a botezat fetița, nașii Anei fiind Alina și Romeo Negoiasa (cunoscuți drept Alesis, popularul duo muzical din muzica românească). Chiar nașa a postat pe Facebook numeroase fotografii de la botezul Anei, dar și cum mesaj emoționant:

„Ieri am avut marea bucurie să fim nașii de botez ai prințesei Ana-Alexandra, fiica Irinucăi și a lui Bogdan, prima nepoată a Doamnei Irina Loghin!

A fost o seară magică din care ne vom hrăni spiritual multă vreme. Gândurile noastre frumoase, Romeo le-a adunat într-un buchet, în versurile de mai jos și i-au fost dedicate Anei aseară.

Anei, urări de suflet, peste timp….

Ană, dragă Anișoară,

Azi, petreci întâia oară

Lângă mamă, lângă tată,

Și invitați din lumea toată!

Nași, bunici, sunt lângă tine

Și-ți urează doar de bine.

Că astăzi te-ai creștinat,

Să ai sufletul curat.

Să-l iubești pe Dumnezeu,

Să-l ai aproape, mereu,

Să ai ursitoare bune,

Daruri multe să-ți adune:

Frumusețe, sănătate, liniște, prosperitate,

Bunătate și noroc,

Să găsești în orice loc!

De iubire să ai parte,

Să te-nnobilezi prin carte!

Să crești, Ană, ca o floare!

Tu, ești o rază de soare,

Ce-ai adus-o la părinți,

Cu voința celor sfinți!

Să ai: glas de la bunica,

Suflet bun, precum mămica,

Minte SMART de la tăticu,

Putere, de la bunicu.

De la buni din Craiova,

Spiritul din Terra Nova.

De la nași ia omenia,

Dragostea și armonia (rămâne și….. poezia).

Iar acum, că-i sărbătoare,

Vin artiști, cu mic, cu mare,

Să îți cânte fiecare!

Dacă DOMNUL o să vrea,

Și la nuntă-ți vom cânta,

În frunte cu bunica ta!!!

Mulți ani aleși, dragă Ana – Alexandra! Cu dragoste, Alina și Romeo- Nașii.”

Irina Loghin este extrem de fericită că este bunică

Irinuca Loghin și soțul ei, Bogdan Barbu, au devenit părinți în septembrie, iar micuța a primit numele Ana. Iar Irina Loghin a devenit cea mai fericită bunică.

„Asta este cea mai mare bucurie a mea! Vreau să vă spun că parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa şi Dumnezeu a fost aşa de bun cu rugăminţile, cu tot ce i-am cerut eu pe parcursul vieţii mele. Asta a fost cea mai mare doleanţă a mea, să devin bunică! Şi mi-a dat Dumnezeu şi am devenit bunică!', spunea Irina Loghin, la Antena Stars, înainte de a-și boteza nepoata.

Tot atunci, artista spunea că s-au autoinvitat nume importante din lumea muzicii, recunoscând că se implică în organizarea botezului cu o anumită măsură.

„Dacă mă întreabă şi dacă nu se pricep undeva, dar nu! Chiar invitaţii (n.r.: i-am lăsat să îi aleagă), aşa vin colegele mele. S-au autoinvitat şi mă bucură foarte mult că sunt câteva colege dragi mie, care vin să fie alături de mine acolo', mai spunea Irina Loghin, la acel moment.

Citește și: Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, când un preot le-a spus, la America Express, să se căsătorească: „A plecat și…’

Citește și: ‘Am plâns 6 luni în fiecare zi. M-a luat pe nepregătite. Rita Mureșan se confruntă cu probleme de sănătate

Irinuca Loghin a făcut tratament pentru a rămâne însărcinată

Irinuca Loghin și soțul ei, Bogdan Barbu, au devenit părinți în septembrie 2022. Cu un an înainte, fiica Irinei Loghin mărturisea că, deși nici ea, nici soțul nu au probleme medicale, copilul pe care și-l doresc atât de mult se lasă așteptat.

„Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu.

Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță', spunea Irinuca Loghin atunci.

Dorința i s-a împlinit, însă, un an mai târziu, în 2022, când și-au ținut copilul în brațe, iar Irina Loghin nepoata.

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți. Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică', a spus Irina Loghin, pentru UNICA.RO, acum două luni.

foto: Facebook Alesis Alina Romeo

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton